Fahri Trafik Müfettişliği başvurusu nasıl yapıyoruz dilecek vs gerekiyor galiba ama içeriği nasıl olmalı bilgisi olan var mı ? |
Fahri Trafik Müfettişliği Başvurusu Hakkında

-
-
www.corum.pol.tr
FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞLİĞİ MÜRACAAT ŞARTLARIhttps://www.corum.pol.tr/fahri-trafik-mufettisligi-muracaat-sartlari -
40 yaş şartı var.
-
Büyükşehirlerin çoğunda çok fazla başvuru olduğunu ve o kadar FTM'ye ihtiyaç olmadığını söylediler bana da Valilik çalışanları.
Ben yine de dosyayı sıraya koydurdum 4-5 seneye sıra gelirse iyi dediler
4-5 seneye kadarda FTM'nin kaldırılma ihtimali olduğunu vatandaştan çok fazla şikayet geldiğini de eklediler.
Yani sizde benim gibi dosyanızı teslim edin piyango misali yıllar sonra çıkarsa çıkar
-
40 yaş
En az yüksek öğrenim
hiç suç işlememiş olmak v.s
Bunları karşılıyorsanız Kaymakamlıklar aracılığı ile başvuru yapılabiliyor. Benim de 5 Ayım kaldı inş bende fahri olucam.
-
konuyu hortlatayım. başvurumu yaptım 3 yıldır bekliyorum. arada arayıp soruyorum alım yok diyorlar meğer cayır cayır alım varmış. öğrendim bir şekilde aradım alım yapılmış diye bu sefer de utanmadan evet alındı dediler . tamamen gönüllülük esaslı bu görevi bana verseniz nereniz eksilir.
eğer bir referans ile isminiz gitmezse zaten 40 yaşından sonra yaptığınız başvuruya mezarda sıra gelir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X