Şimdi Ara

Fahrettin Koca: 1958 Hasta Var, Sağlık Bakanlığı: 2026 Hasta Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Fahrettin Koca: 1958 Hasta Var, Sağlık Bakanlığı: 2026 Hasta Var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sağlık bakanının sağlık bakanlığından haberi yok, aynı ekonomi bakanının dolardan haberi olmadığı gibi.

Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
    Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
    Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
    Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
    Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
    Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
    Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
  • erkahn kullanıcısına yanıt

Bu liste anlık güncellenen bir liste değil, haberiniz yok sanırım.Öyle olsa bile 30 saniyede 70e yakın "hasta" ekleniyorda tabloya diyecek birşey yok.

• Hocam nerelere neler ekliyorlar sasirmamak lazim bence 🙂

Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
    Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
    Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
    Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
    Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
    Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
    Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
  • İstanbulun büyük bir ilçesinde filyasyonda görevli doktorum. Dün 700 civarı filyasyon yapıldı, bunların az bir kısmı evinde pozitif olmayıp temaslı olanlar. Yani pozitif sayısı 600 civarı. Dün kabaca bir hesap yaptık TRde 30-40 bin civarı günlük pozitif tahmin ediyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DoğanGörünümlüToros kullanıcısına yanıt

Avrupada bizim nüfusumuza yakın ülkelerde günlük 40-50 bin arası vaka geliyor. Bizim de o kadar olduğu tahmin edilebilir. Ben açıkçası verilerimizi öyle takip ediyorum Almanya Fransa ne kadarda bizim de aşağı yukarı o kadardır. En azından şu anki güncel sağlık bakanlığı verilerinden daha güvenilir buluyorum

Orijinalden alıntı: Aberrant Warden

Avrupada bizim nüfusumuza yakın ülkelerde günlük 40-50 bin arası vaka geliyor. Bizim de o kadar olduğu tahmin edilebilir. Ben açıkçası verilerimizi öyle takip ediyorum Almanya Fransa ne kadarda bizim de aşağı yukarı o kadardır. En azından şu anki güncel sağlık bakanlığı verilerinden daha güvenilir buluyorum

allah aşkına avrupayı temizlik konusunda bizden ileride zannetmeyin

herüfler gıçlarını yıkamaktan aciz üstelik tuvalet sonrası el yıkama alışkanlıkları bilem yogh

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Fahrettin Koca: 1958 Hasta Var, Sağlık Bakanlığı: 2026 Hasta Var

Orası da doğru.Zaten inanan kalmadı da artık kendileri bile ne gireceğini şaşırdı.

• Peki vaka sayısı nedir, açıklar mısınız?15 Ekimden sonra vaka sayılarını açıklayacaktınız da.

Orijinalden alıntı: DoğanGörünümlüToros

İstanbulun büyük bir ilçesinde filyasyonda görevli doktorum. Dün 700 civarı filyasyon yapıldı, bunların az bir kısmı evinde pozitif olmayıp temaslı olanlar. Yani pozitif sayısı 600 civarı. Dün kabaca bir hesap yaptık TRde 30-40 bin civarı günlük pozitif tahmin ediyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.