Şimdi Ara

FACETİME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar.Telefonum iPhone 4.Versiyon 5,0,1.Jb yok.Modeli: MC603AE.Telefonda Facetime yok.Ayarlar bölümünde de yok.Hiç bir şekilde telefonda Facetime ile ilgili hiç bir şey yok.Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar.Kafayı yiyeceğim.Taktım kafaya resmen.Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atatuncel -- 5 Aralık 2011; 18:49:07 >

• benim ayarlarda FaceTime var.. iPhone 4, 5.0.1, jbsiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 3 Aralık 2011; 18:13:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtaTuncel

Merhabalar.Telefonum iPhone 4.Versiyon 5,0,1.Jb yok.Modeli: MC603AE.Telefonda Facetime yok.Ayarlar bölümünde de yok.Hiç bir şekilde telefonda Facetime ile ilgili hiç bir şey yok.Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar.Kafayı yiyeceğim.Taktım kafaya resmen.Şimdiden teşekkürler.

cihazının Suudi Arabistan çıkıştı simfree ürün.. ancak Suudi Arabistan cihazlarında facetime yok.. malesef sizin için tek çözüm JB yapmak.. orjinal haliyle facetime a sahip olamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

benim ayarlarda FaceTime var.. iPhone 4, 5.0.1, jbsiz..

Bende yok işte.
  • 1000 tane konu açıldı bir zahmet arama yapın .. çok da uzakta değil yani bu forumda..
  • Aynı sekilde bende de yok telefon iOS 5 jb yok ama bı türlü bulamadım face time ı. büyük ihtimal telefonun Arabistan'dan gelmesiyle alakalı benim tel oradan geldi çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

quote:

Merhabalar.Telefonum iPhone 4.Versiyon 5,0,1.Jb yok.Modeli: MC603AE.Telefonda Facetime yok.Ayarlar bölümünde de yok.Hiç bir şekilde telefonda Facetime ile ilgili hiç bir şey yok.Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar.Kafayı yiyeceğim.Taktım kafaya resmen.Şimdiden teşekkürler.

cihazının Suudi Arabistan çıkıştı simfree ürün.. ancak Suudi Arabistan cihazlarında facetime yok.. malesef sizin için tek çözüm JB yapmak.. orjinal haliyle facetime a sahip olamazsınız

Ben bunu Metro Magazasından aldım.Şimdi bunlar oradan mı getirmişler telefonu .Bir şey yapabilir miyim bu duruma ya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Viber Sorunu!
    13 yıl önce açıldı
    iphone4 kapanma sorunu
    14 yıl önce açıldı
    iphone'da wifi sorunu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Ben bunu Metro Magazasından aldım.Şimdi bunlar oradan mı getirmişler telefonu .Bir şey yapabilir miyim bu duruma ya.

O zaman durum değişir, bir arkadaş daha buradan aldığı telefonda facetime yok diye iade edeceğini söylüyordu. Bence sizde götürün, büyük ihtimal o özelliğin kısıtlandığı bir yerden gelmiş.

• quote:

quote:

quote:

muhtemelen paralel ithalat ile oradan getirilmiş.. gidip konuşun metro mağazası ile

MC603AE model numarasını google.com da aratıp cihazın menşeisini öğrenebilirsiniz.

• quote:

Yanlis Bilgilendirmek istemem ama arap ulkelerinin bazilarinda satilan iphone larda facetime yok diye duymustum yanlis da duymus olabilirim emin degilim arastirin bir bence saygilar
  • Baktım telefon Suudi Arabistan. Bence hemen geri götürün.

Buyrun bu da FaceTime'ın kapalı olduğu cihazların listesi;

Saudi Arabia (mobily) – affected model numbers are MC603AE and MC605AE
    United Arab Emirates (Du and Etisalat) – affected model numbers are MC603AE and MC605AE
    Qatar (Vodafone) – affected model numbers are MC603AE and MC605AE
    Egypt (Mobinil and Vodafone) – affected model numbers are MC603AB and MC605AB
    Jordan (Orange) – we assume that the affected model numbers will be MC603AB and MC605AB

Kaynak:
    http://www.saudimac.com/2010/10/facetime-is-not-available-on-middle-eastern-carriers/

• Aldığım yer Bodrum'da Metro Magazası.Aradım orayı adamlar baya bir şaşırdı ellerindeki tüm telefonları açıp modellerine baktılar.Genel Müdürlerine söyliyecekler.Bana Ankara'da olduğum için orayı arayın dediler.Aradım.Yetkililier Pazartesi günü gelecek dedi.Haklısınız bir çaresine bakarız dediler.Metro'nun bazı müdürleri babamın arkadaşı.Bu işin peşini bırakmam ben.Bana söylemeleri lazım değil mi bu telefon buradan geldi diye.Böyle saçma bir şey olur mu ya ? Çıldırmış durumdayım.Prosedür nasıl işliyor arkadaşlar biri yol göstersin.Bu telefonu gittiğimde Metro'ya değiştirme imkanım nedir? Taa Kurban Bayramı'nda almıştım telefonu.Allah kahretsin ya.Biri prosedür hakkında bir bilgi versin lütfen :(
  • Hocam prosedür olayını bilmiyorum ama bu olayı prosedürlere bırakırsanız onu hayatta geri almazlar.

Siz cihazı sonuçta Türkiye sınırları içerisinde aldınız, o özelliği kullanmak ''yasal'' olarak hakkınız + konuda paylaştığım seri numaralarından ait olduğu ülkeyi gösteren verileri de gönderin, iade almak zorundalar.

Sonuçta o ürün başka ülkeye özel yapılmış, burada sizin kusurunuz yok. Değişim yaparız derlerse mutlaka diğer cihazlarda incelenmeli bu ihtimale karşın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Vivera

Hocam prosedür olayını bilmiyorum ama bu olayı prosedürlere bırakırsanız onu hayatta geri almazlar.

Siz cihazı sonuçta Türkiye sınırları içerisinde aldınız, o özelliği kullanmak ''yasal'' olarak hakkınız + konuda paylaştığım seri numaralarından ait olduğu ülkeyi gösteren verileri de gönderin, iade almak zorundalar.

Sonuçta o ürün başka ülkeye özel yapılmış, burada sizin kusurunuz yok. Değişim yaparız derlerse mutlaka diğer cihazlarda incelenmeli bu ihtimale karşın.

Aynen yazdığınızı diyeceğim adamlara.Babamla konuştuk şimdi.Dert etme tüm müdürlerini tanıyorum pazartesi günü yenisi gelir diyor :D
  • quote:

quote:

Hocam prosedür olayını bilmiyorum ama bu olayı prosedürlere bırakırsanız onu hayatta geri almazlar.

Aynen yazdığınızı diyeceğim adamlara.Babamla konuştuk şimdi.Dert etme tüm müdürlerini tanıyorum pazartesi günü yenisi gelir diyor :D

Sorun yok o zaman

• sıkıntı yapmanın mânası yok o halde yurtiçi cihaz isteyin metrodan
  • quote:

quote:

quote:

Sorun yok o zaman

İnleticem o Metro'yu :D

• quote:

sıkıntı yapmanın mânası yok o halde yurtiçi cihaz isteyin metrodan

Evet öyle yapacağım ama telefon Kurban Bayramı'nda alınma.Alırlar mı acaba ?
  • Yapacağınız iş çok karmaşık değil sanırım, sonuçta sizin kusurunuz yok. Dr. Vivera arkadaşımın dediği gibi bu ülke sınırları içerisinde satın aldığınız bir ürün ve satın alırken size aksi bildirilmediyse, faturası ile itiraz ettiğiniz için sorun çıkartmayacaklardır. Kurban Bayramı'nda almış olmanız sonuçta sizi ilgilendiren bir durum değil, şimdi ihtiyacınız olmuş bu özelliğe ve yeni farketmişsiniz.

Değişim yapılır ise, Dr. Vivera'nın verdiği kodlar not etmeniz faydalı olacaktır yeni cihazı teslim almadan önce, aynı problemi tekrar yaşamamanız için.

Cihazın kutusunun arkasında, barkodların olduğu yerde MC ile başlayan kodun son kısmı (şu an sizde AE olan) TU olması Türkiye cihazı olduğunu gösterir.
  • quote:

quote:

sıkıntı yapmanın mânası yok o halde yurtiçi cihaz isteyin metrodan

Evet öyle yapacağım ama telefon Kurban Bayramı'nda alınma.Alırlar mı acaba ?

almaları lazım.. reklam yaparken facetime özelliği yazmasını biliyorlar.. tüketici mahkemesine kadar gidin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.