Şimdi Ara

FaceTime nin rakibi varmı? ios veya android de..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • FaceTime nin rakibi varmı? ios veya android de...
    özellikle androidde varmıdır..benim için olmazsa olmaz facetime..en büyük nedenim ios için...bu kadarmı güzel olur bu yazılım yaa...donmadan yüksek kalitede görünütülü görüşme zevki facetimede...bana galaxy s3 veya note 2 dediklerinde en büyük kozum facetime....yapıyorum bi facetime daha ses seda yok...skype tango vs bunlar hikaye kasıyorlar ve donuyorlar..ama apple gerçekten müşterisini düşünüyor..bende ne donma ne kasma var..her akşam yurtdışındaki arkadaşımla 2-3 saat sohbet muhabber süper..

Orijinalden alıntı: teknologs

FaceTime nin rakibi varmı? ios veya android de...
    özellikle androidde varmıdır..benim için olmazsa olmaz facetime..en büyük nedenim ios için...bu kadarmı güzel olur bu yazılım yaa...donmadan yüksek kalitede görünütülü görüşme zevki facetimede...bana galaxy s3 veya note 2 dediklerinde en büyük kozum facetime....yapıyorum bi facetime daha ses seda yok...skype tango vs bunlar hikaye kasıyorlar ve donuyorlar..ama apple gerçekten müşterisini düşünüyor..bende ne donma ne kasma var..her akşam yurtdışındaki arkadaşımla 2-3 saat sohbet muhabber süper..

Facetime ı denememiştim henüz ama Skype bu konuda çok başarılı. Tango, Viber falan filan hikaye. Ses kalitesi çok kötü onların. Skype de GSmden daha berrak ses geliyor ciddi ciddi :)

• Ben de Tango'nun ustune tanimiyorum. Skype falan uyelik vs. gayet sacma geliyor bana. Tangoyu yukle rehberde kimde tango var gostersin, istedigini ara gitsin. Operator tarafindan ucretlendirme yok bisey yok.
    FaceTime gibi yarim saat bekleniyor diye bekletmiyorda.

Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
    Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
    Apple Watch Sport Uzay Grisi
    iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
    Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
    || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4" WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI & eSATA & Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||
  • Facetime sadece wifiyle calisiyor degil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

Facetime sadece wifiyle calisiyor degil mi ?

Yoo bende 3G ilede çalışıyor. Sanırım 4S lerden sonra gelmişti 3G ile çalışma desteği ama 4'te yok.
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • Tango bence daha iyi skype i ne zaman kullanmaya kalksam ses cizirtiliydi

Apple iPhone 14PROMAX 256GB SONY MDR-X650BT
    PENTAX K-5 &amp; K-10D Grand Prix
    Apple MacBook Pro
    Lancia Delta 1.6 otm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben hepsini denedim en iyisi facetime ozellikle skype falan fos

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah Alah ilginç :D Biz ne zaman kullansak arkadaşlarla en verimlisini skype bulduk.Live messengerınızla da giriliyor diye biliyorum. Tango ile aynı programlar değiller ama netiniz iyiyse kesinlikle skype üstüne tanımıyorum. Tangoda geç gidip gelme ve ekolama gibi durumlarla karşılaştım. Viberın sesi de kötü. Skypede cam gibi ses
  • Viber ve tango var iste..

ama Viber da 3Gyi acip konus veya wifidan(internetin hizli olsun) konus , eger interent yavas olursa ses kalitesi kotu olur ve birkac saniye sonra alirsin sesi..

tangoda da durum ayni..
    Tango iyi bi alternatif.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.