Şimdi Ara

facebooktaki sayfanın ismine bak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.facebook.com/notes/inegol-_cadde-165_/okul-tuvaletinde-siqara-icmenin-zevki-bi-ayri-oluyo-diyenlr-beqen/163664236988343
    tuvalette içmenin neresi zevkli daha doğrusu sigara içmenin neresi zevkli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hærun -- 28 Ekim 2010; 0:34:50 >

• Herkesin zevki kendine. Ben alkolü sevmem sigara içerim. Arkadaşım alkolü sever sigara içmez. Bu böyledir. Kimi ikisini bir arada götürür.
  • Özenti gençlik.
  • Lise zamanında çok zevkli oluyor. Biz yangın merdiveninde içerdik yurttayken

Hey gidi günler. Dal sigara alırdık. Captan Black falan....
  • thElefOnu sHarJJa thakhıNca kÖnTR doLSnnn.. diEnLeRR xDeeeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

thElefOnu sHarJJa thakhıNca kÖnTR doLSnnn.. diEnLeRR xDeeeee

Phunu Bheeendiqiimm pankhmpaaaaaaaaaaaaaaaaaa'
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Herkesin zevki kendine. Ben alkolü sevmem sigara içerim. Arkadaşım alkolü sever sigara içmez. Bu böyledir. Kimi ikisini bir arada götürür.

herkesin hayatına gimse garışamaz özgürlüğü bidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: !XiR

quote:

quote:

Herkesin zevki kendine. Ben alkolü sevmem sigara içerim. Arkadaşım alkolü sever sigara içmez. Bu böyledir. Kimi ikisini bir arada götürür.

LAKİN ÖYLE DEĞİLDİR.

• quote:

Orijinalden alıntı: trk.

quote:

Orijinalden alıntı: !XiR

quote:

quote:

LAKİN ÖYLE DEĞİLDİR.

BENİM DEMEM BU KADAR HADİ HAYIRLI İŞLER

• Bunu yapan liseli özenti arkadaslar , ortam a uyup bunu yapıyor !! gencklik elden gidiyor !!
  • harbi amma haa bak bi anım aklıma geldi koptum şimdi 15 dklık uzun tenefüsteyiz tabi hemen tayfayla karnımızı doyurup wc de tüttürüyoz. daldık wc ye içerisi boş kimse yok tuvaletin tekine girdim yaktık parlamentı paket bende kaldı işte sonra son kapı aniden bi açıldı hademe içerde oray temizliyormuş :D bize abi görmedin tamam mı filan diyoruz tamam dedi çıktı.

5 dk sonra müdürle yardımcısı wc yi bastı ispiyonlamış i.ne :( tabi ben korkudan paketi deliğe attım full paketti yeni almıştık

velilere filan sıkayet ettı işte mudur arkadas naptın paketı dedı attım delıge olm napıyım dedım bi sovuyorlar baska yerıne sokamadın mı a..... böyle işdeee

• Nezih bir mahalle lisesinden arka sıralardaki gibi bir liseye nakil oldum babam görünümlü öğrenciler falan var neyse tuvalete gidiyim dedim ilk gün girdim içeri bildiğin duman altı tuvaletlerin altından korku filmi efekti gibi dumanlar geliyor millet şakalaşıyor falan kaç ay olmuş işte 1,5 ay benide alıştırdı deyuslar arada arkadaşlardan alıp 1-2 fırt çekiyorum bir nevi özentik ama pis bir şey abicim zaten sevmiyorum bırakcam 1-2 fırtıda arkadaş ortamındaki alkol en iyisi :)
  • Hala eski liseme gidince tuvalete girip sigara yakasım geliyo hatıralar canlanıyo
  • İki koku bir arada gitmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.