Şimdi Ara

Facebookta İlkleri Bulmanın Yolu Yokmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm arkadaşlar.Başlıktan'Da anlaşılacağı üzere facebookta ilkleri bulmanın yolunu arıyorum.
    Bunları Elle Bulmak Çok Zor bunları bulmanın bir URL'si yokmudur acaba?Mesela ilk arkadaşımız kim ilk mesajımızı kime attık vb şeyler.

• İllaki vardır ama facebook insanlara göstermiyordur url olarak.
  • Zaman tünelinde en eski tarihe git. Tabi bu profil ve duvar için. Mesaj için yok sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • var bi program zaman tünelindeki her haltı gösteriyor ama söylemem ama benım cok hosuma gıden program iphone için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu biliyorumda yinede saol.ben ilk mesajımı kime attım onu merak ediyom ama hazır ilk mesajımı bulabildiysem diğerlerinide bulayım diye öyle yazdım forumda :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoveL4sh -- 7 Haziran 2014; 14:06:16 >
  • bencil :D
  • cimri facebook :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoveL4sh

bencil :D

Flipboard 😏ona bi göz at eciğini cücüğünü gösteriyor

• sağol ama bi sorun var İphonem yok :D PC için olanı yokmudur bu uygulamanın dur bir bakayım.
  • PC uygulaması var ama windows 8.1 işletim sistemi gerekiyor bende xp var :D.yardımın için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoveL4sh

PC uygulaması var ama windows 8.1 işletim sistemi gerekiyor bende xp var :D.yardımın için teşekkürler

Şu android uygulamaları çalıştıran bi program vardı adı aklımda deil şu an onu kurup uygulamayı ordakı store dan ındırıp o şekilde pc den bakmıs olabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.