Şimdi Ara

Facebookta beğeni almak.. :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
14.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar var mıdır bu işin bir sırrı :)

Mesela 200 arkadaşı olan bir adam bir söz paylaştıgında , 6-7-8-10 beğeni arası alıyor örneğin , benim 750 arkadaşım var ama en fazla 2-3 beğeni alıyorum yazdıgım , paylaştıgım şeylere.

Hayır salak salak şeyler yazıyor millet mesela "Biz soKaKLaRda Doqduk , aLemin Cocuqu oLduK ;)" diye beğenen beğenene :D

Ben ekşisözlükten , forumdan falan adam gibi anlamlı sözler, sağlam film replikleri paylaşıyorum ama beğenen yok :)

Hayır kızları anladık zaten "AAAAA" yazsalar bile abazalar eksik kalmıyor hemen beğeniyor. Ona laf yok tama. Ama erkeklerde de anlattıgım gibi durum.

bir yolu bir püf noktası mı var bu işin

• bu mesajın yanındaki Facebook logosuna tıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

bu mesajın yanındaki Facebook logosuna tıkla

• ben bazlari komsu ciflik oynuyoruma ona girip yoksa konusmak icin degil girdigimdede 50 kisi birden abi drumumu begenirmisin diolar galiba dedigin ondan:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

Arkadaşlar var mıdır bu işin bir sırrı :)

Mesela 200 arkadaşı olan bir adam bir söz paylaştıgında , 6-7-8-10 beğeni arası alıyor örneğin , benim 750 arkadaşım var ama en fazla 2-3 beğeni alıyorum yazdıgım , paylaştıgım şeylere.

Hayır salak salak şeyler yazıyor millet mesela "Biz soKaKLaRda Doqduk , aLemin Cocuqu oLduK ;)" diye beğenen beğenene :D

Ben ekşisözlükten , forumdan falan adam gibi anlamlı sözler, sağlam film replikleri paylaşıyorum ama beğenen yok :)

Hayır kızları anladık zaten "AAAAA" yazsalar bile abazalar eksik kalmıyor hemen beğeniyor. Ona laf yok tama. Ama erkeklerde de anlattıgım gibi durum.

bir yolu bir püf noktası mı var bu işin

Herkesle sürekli sohbet halinde olunca yavaş yavaş durumlarına sarmaya başlıyorlar . Minumum 10 max 25 beğeni arasında değişiyor benim durumlar. Herkesle sohbetin olsun onlar kendi beğeniyorlar zaten

• Boşver hiç uğraşma. Yoksa sen de "durumumu beğenir misin"cilerden olabilirsin
  • böyle saçma sapan mevzulara takılma genç.1000 kişi beğense ne olcak ki boyun mu uzayacak.bırak salla gitsin bak dalgana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • %90ı fake hesapla begeniyor kendi durumunu. Yazık..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acıyorum şu facebook hesabı olanlara. Yazık...
  • Bırakta 3-4 kişi beğensin gerçek insanlar olsunlar. Ne anlarlar kendi fake hesaplarına girip kendi yazısını beğenmeyi anlamıyorum.
    Kendi fotosuna süpersin :) yazan insan var ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

%90ı fake hesapla begeniyor kendi durumunu. Yazık..

bakıyorum adam bişey yazmış bir şeyde anlamadım yazdığından dk sına 10-12 kişi beğenmiş hepsi kız hepsininide 1 arkadaşı var
  • Nedir bu beğendirme manyaklığı anlamıyorum ya.Paylaşıcağını paylaşırsın isteyen beğenir isteyen beğenmez ergenmisiniz nesiniz
  • Beğenecek olanların çoğu kız olmasını istiyorsan . Onlar hakkında , tipinde iyi düşünmeleri lazım. Yani aa bak ... yazmış beğeniyim bari gibisinden bir şey derler. Yeni profil foto koyarak işe başlayabilirsin
  • Profilinde film repliği, şarkı sözü falan paylaşınca ne oluyor ki, biri beğenince birşey olsun.
  • Diyelim 30 kişi begeniyor her metnin peki sana faydasi ne olacak? Cebine para mı koyacaklar yada geleegini garanti altına mı alacaklar "begenmeleri" ile ?
  • bizi 40 kişilik kurukalabalığın beğenmesine gerek yok 4 tane salih insan beğensin yeter dostum
  • Çok saçma birşey ego tatmini için yapıyorlar bunu.İsteyen beğenir zaten hoşuna giden birşey olursa, durumumu beğen diyenleri bu yüzden siliyorum nekadar yakın arkadaşım olursa olsun
  •  Facebookta beğeni almak.. :)
  • Hehehe yok ya birşey değişeceğinden değil durumdaki garipliği merak ettim ben
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.