Şimdi Ara

Facebookta beğeni almak.. :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
14.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: johonwayni

Diyelim 30 kişi begeniyor her metnin peki sana faydasi ne olacak? Cebine para mı koyacaklar yada geleegini garanti altına mı alacaklar "begenmeleri" ile ?

hocam 2 -3 kişi beğenince popüler olamıyosun arkadaşların arasında. Gerçek dostların zaten vardır ama bir kız ayarlamak istediğinde ilk önce "popüler mi acaba bu?" gözüyle bakılıyor bize. Gerçek dostlarının beğenisi onlar için yeterli olmuyor işte. ben de sizin gibi önemli bulmuyodum böyle şeyleri ama baktım olmayacak bu yollara bulaştım işte.

ha belirteyim ki daha kimseye "fotomu beğenir misin" diye bir mesaj da atmadım ama gerçekten şu devirde önemli bir şey bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Acıyorum şu facebook hesabı olanlara. Yazık...

Ben de hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

Facebookta beğeni almak.. :)

• Arkadaş git değiştir şu nikini görünce hep gıcığıma gidiyor düzelt şunu böyle bir hakkın var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garfield^

quote:

Diyelim 30 kişi begeniyor her metnin peki sana faydasi ne olacak? Cebine para mı koyacaklar yada geleegini garanti altına mı alacaklar "begenmeleri" ile ?

hocam 2 -3 kişi beğenince popüler olamıyosun arkadaşların arasında. Gerçek dostların zaten vardır ama bir kız ayarlamak istediğinde ilk önce "popüler mi acaba bu?" gözüyle bakılıyor bize. Gerçek dostlarının beğenisi onlar için yeterli olmuyor işte. ben de sizin gibi önemli bulmuyodum böyle şeyleri ama baktım olmayacak bu yollara bulaştım işte.

ha belirteyim ki daha kimseye "fotomu beğenir misin" diye bir mesaj da atmadım ama gerçekten şu devirde önemli bir şey bence.

Eğer bir bayan arkadaş seninle birşeyler düşünmeden önce senin Facebook, Twitter gibi sitelerdeki sayfanı inceliyor ve 'beğeni' gibi bir takım şeyleri göz önüne getiriyorsa o bayanın hic geregi yok. Emin ol bir kız sırf seninle konuşmak, seninle aynı ortamda bulunmak heyecan verici olmasi gerekiyor. İşte bunlar oldugu zaman birşeyler olabilir.

Sırf senin popülerligin için seninle birlikte olan insan, olmaz olsun. Sadece senin cebindeki paraya yada arkadaş ortamı ile "sözde" cıkmış olur. Belki söylediklerim boş gelebilir senin için ama bunu göz önünde bulundur. Kız arkadaş olmasin böyle olacaksa, olmasin ki senin şuan ki mutlulugun ile oynamasin.

• Hasta millet ya
  • quote:

/>
    />
    />
    />

• quote:

Orijinalden alıntı: batlemaster2

bizi 40 kişilik kurukalabalığın beğenmesine gerek yok 4 tane salih insan beğensin yeter dostum

• rezilsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

bu mesajın yanındaki Facebook logosuna tıkla

bence konu kapanabilir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Garfield^

quote:

Eğer bir bayan arkadaş seninle birşeyler düşünmeden önce senin Facebook, Twitter gibi sitelerdeki sayfanı inceliyor ve 'beğeni' gibi bir takım şeyleri göz önüne getiriyorsa o bayanın hic geregi yok. Emin ol bir kız sırf seninle konuşmak, seninle aynı ortamda bulunmak heyecan verici olmasi gerekiyor. İşte bunlar oldugu zaman birşeyler olabilir.

Sırf senin popülerligin için seninle birlikte olan insan, olmaz olsun. Sadece senin cebindeki paraya yada arkadaş ortamı ile "sözde" cıkmış olur. Belki söylediklerim boş gelebilir senin için ama bunu göz önünde bulundur. Kız arkadaş olmasin böyle olacaksa, olmasin ki senin şuan ki mutlulugun ile oynamasin.

vallahi hocam ne desen haklısın ama lisedeyken bunlar gerçekten gerekiyor. Şu an bu kızlar ergenlik çağında ve hepsi egolarını tatmin etmek peşinde. Arkadaşları ona "aaaa xxx bu çocuklamı çıkıyo. asosyal o be!" mi dese daha mutlu olur yada "yuh bu çocuk xxx le çıkıyo çok popüler birisi" tarzında bir şey mi söylese? Diyeceksin ki ne alaka? Bu kızlar şu dönemlerinde sevgili olacağı çocuğun kişiliğinden çok arkadaşlarının onun hakkında ne düşündüğünü merak ediyor.

bence senin dediğin türde kızlar üniversitede veya hayatın daha sonraki evrelerinde bulunması gereken kızlar. ve iyi olan da u aslında

• Ya nasıl bir ezikliktir beğeni için ekşisözlükten falan kasıp söz almak.
    Çok beğendiğin bir şey olur paylaşırsın ama ne biliyim bazı insanları görüyorum da cidden kötü yahu.
    Böyle çok komik ya da çok hoşuma giden bir şey olursa paylaşırım anca. Hiç de dikkat etmemişimdir beğenilere. Bende mi yanlış?
  • quote:

O 1 bildirimde oyun isteğidir kesin
  • Bende 6 kişi beğendi panza.apaçi mi oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnsancıl Yaratık -- 14 Ekim 2011; 23:34:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.