Şimdi Ara

Facebook üstünden fuhuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebook'taki profilde pazarlık yapılıyor, mesaj atarak iletişim kuruluyor. İstanbul'da randevu almak isteyen bankaya 50 TL yatırıyor.

Facebook üstünden fuhuş

İSTANBUL - Fuhuş şebekeleri Facebook'a da el attı. İnternetin en popüler sosyal paylaşım sitesine açılan profil üzerinden pazarlık yapılıyor.

Facebook hesabında, çoğunluğu yabancı uyruklu kadınların yarı çıplak fotoğraflarının altında isimleri bulunuyor. Müşteriler arkadaşlık isteği gönderiyor, kabul edildikten sonra fotoğraf galerisinden seçtikleri kadınla mesaj atarak iletişim kuruyor.

Şebekenin gönderdiği "Merhabalar. Randevu almak için 50 TL olan oda ücretimizi işletmecimizin hesabına yatırıyorsunuz. Randevuya gelindiğinde ise seçtiğimiz kızımıza 1 saat için 70 TL ödeme yapıyorsunuz" mesajı dikkat çekiyor.

Profilin yaklaşık 700 arkadaşı bulunuyor. Ayrıca aynı profilde bir jigolo sitesi de var.

Kaynak :http://www.ntvmsnbc.com/id/25152652/

• Bir gün birçok insan pişman olacak facebook kullandıklarından dolayı. Hele bazıları herşeylerini paylaşıyor. Mahremiyet her zaman iyidir. İyice çığrından çıktı. Evleneceğim bayana sunacağım şartlardan birisi facebooku varsa kapatması olacak hatta kabul etmesin evlenmekten vazgeçebilirim onunla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 22 Kasım 2010; 13:49:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasilgibi

Bir gün birçok insan pişman olacak facebook kullandıklarından dolayı. Hele bazıları herşeylerini paylaşıyor. Mahremiyet her zaman iyidir.

Bende kullanıyorum ama bu söze katılmamak elde değil.Geçenlerde gazetede okudum. Adam karısını eski okul arkadaşlarıyla sohbet ediyor diye öldürmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasilgibi

Bir gün birçok insan pişman olacak facebook kullandıklarından dolayı. Hele bazıları herşeylerini paylaşıyor. Mahremiyet her zaman iyidir. İyice çığrından çıktı. Evleneceğim bayana sunacağım şartlardan birisi facebooku varsa kapatması olacak hatta kabul etmesin evlenmekten vazgeçebilirim onunla.

Evet bencede nişanlı yada evli çiftlerin face msn cart curt gibi şeyleri olmaması lazım.Bende asla kabul etmem her ikimiz içinde..
  • Saydammıyım ne ne gereksiz bir cümle değilmi bu olayda böyle girişimci ruh bazen gereksiz bazen takdire şaiyan ..
  • oha ya başım belaya girmez inşallah geçen gün böle biri ile facebookdan tanışıp 120 tl para yatırdım umarım başım belaya girmez.
  • faceye ne gerek var ohoo bende rahat 30 telefon numarası var :) ara gelsin

yeterki para olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

faceye ne gerek var ohoo bende rahat 30 telefon numarası var :) ara gelsin

yeterki para olsun

ve sen İTÜ'desin ??

LoL..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

faceye ne gerek var ohoo bende rahat 30 telefon numarası var :) ara gelsin

yeterki para olsun

ve sen İTÜ'desin ??

LoL..

İtüde okuyan şey yapmıyormu??

LoL...

• Aynen İstanbul teknikliyiz sex yasak yani öylemi

garipsiniz cidden garip
  • ciddi konu beyler. tanıdığım bi kızın bu şekilde başı çok ağrımıştı. profil resmini bu tür kişiler kullanıyordu. çok kötü bi durum gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhdgn

ciddi konu beyler. tanıdığım bi kızın bu şekilde başı çok ağrımıştı. profil resmini bu tür kişiler kullanıyordu. çok kötü bi durum gerçekten.

böyle yapanlar var facede gerçekten kendi resmi ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoelBarish

quote:

Orijinalden alıntı: dhdgn

ciddi konu beyler. tanıdığım bi kızın bu şekilde başı çok ağrımıştı. profil resmini bu tür kişiler kullanıyordu. çok kötü bi durum gerçekten.

dediğin kız veriyomu

ciddi diyorum. kız kardeşinin profil resmi bu tür kişiler tarafından kullanılsaydı ne yaparıdın?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.