Şimdi Ara

facebook nick ile giriş yapmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
10.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün birisinin facebook'a e-mail adresi ile değilde direk bi nick yazarak giriş yaptığını gördüm nasıl yapabiliyoruz acaba bunu yardımcı olabilirmisiniz ?

• Ben de merak ediyorum
  • Nasıl ya.
  • bu işe kullanıcı adı alma deniyor.
    mesela normal facebook hesaplarının sonunda /profile.php?id=675720610 falan oluyor fakat hesabımıza kullanıcı adı aldıgımızda adresimiz ;
    facebook.com/kullaniciadi oluyor
    almak icin ise

http://www.facebook.com/username/

sayfasına giriş yapıp gerekli talimatları yerine getiriiniz
  • evet yaptım oldu her giriş yapmaya çalıştığımda uzun uzun adres yazmak zor oluyordu teşekkürler.
  • bende diyorum bu kullanıcı adları ne işe yarıyo taa kaç ay önce almıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende öyle giriyorum..

Mail adresi yazılan yere kullanıcı adını yaz sonra şifreni gir..

Ben mail adresim yerine aynı satıra "mby91" yani kullanıcı adımı yazıyorum.. Sonra şifremi giriyorum..

Basit birşey ya, deneseniz konu açmazdınız..
  • kullanıcı adım yoktu o yüzden kendi adımı soyadımı deniyordum gördüğüm kişi kendi adını soyadını yazıp girmişti neyse çözdük sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

kullanıcı adım yoktu o yüzden kendi adımı soyadımı deniyordum gördüğüm kişi kendi adını soyadını yazıp girmişti neyse çözdük sonuçta.

Hmm, olabilir. Bu kullanıcı adı arkadaşlarının veya yeni tanıştığın birinin seni kolay bulmasınıda sağlıyor.. Aynı ad soyadla birden fazla kişi olabilir ama senin kullanıcı adın tek olduğundan bulunman kolay olur..

umarım söylenmesi kolay bir kullanıcı almışsındır bazıları özel karakterli, garip kullanıcı adları alıyor DH'deki gibi..

• Birde şu var onu sorayım facebook sohbet penceresinden yapılan konuşmalar direk mesaj olarak kayıt oluyor bunu nasıl yapabiliriz.Geçen arkadaşın hesabı açık kalmıştı baktım mesajlara yaptığımız sohbet konuşmaları orda gözüküyordu ?
  • evet ya bazıları yeni mesaj sistemine gecmis, smileyler falan var mesajlarında, benim hesap hala eskisinde ya nasıl düzelticez ?
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.