1 sene önce kapattım.face de ekli olupta bi selam vermeyen adamların suratını görmek bana göre değil.selam veren adamlar da gerektiğinde bi tlf uzaktalar.
Ben kullanıyorum. Yaklaşık 1 yıldır ve 40 arkadaşım var. Düzenli aralıklarla liseteyi temizliyorum ve haberleşmek dışında pek girmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: BlooDy_ChiLd
Neredeyse hiç kullanmıyorum. Takip ettiğim karikatür sayfasına ve Doctor Who Turkey grubuna bakmak için giriyorum. Arada gözüme videolar çarpıyor. Onlara bakıyorum. Kardeşim tamamen bağımlısı olmuş zaten. Sürekli garip garip yazmalar, qanqa, qardşimm gibi laflar kullanmalar, kısacası malca hareketler yapıyor. Kardeşim olmasa dalarım yemin ediyorum
böyle ifadeleri kullanan insanlar yüzünden hayattan soğuyorum.facebooktan nefret ediyorum facebook=mallık
1.5 - 2 ay önce kapattım. Eksikliğini hissetmiyorum. 1000 küsür arkadaş, sayfa vb. vardı. Dondurdum hesabı zaman kaybı. Ayna karşısında resimler, bir harfi büyük diğeri küçük yazı tipleri vb. iğrendim.
haziranda kapattım iyikide kapatmışım.
Mobilden takılıyorum genelde.Elalem ne etmiş ne halt yemiş nereye gitmiş fotoğraf çektirmiş beni hiç ilgilendirmiyo.En çok hoşuma giden komik ve ilginç yazılar ve karikatürler.Günde 30 dk-1 saat arası vaktimi alıyor bazen bazen hiç girmiyorum ama olmayınca biraz eksiklik hissediyorum.Ama tamamen kapatsalar çok memnun olurum.
1- 1.5 sene kullandım ama sonra çok zaman kaybı ve saçma birşey olduğunun farkına vardım kapadım
4 gün oldu kullanmıyorum şu an rahatım bırakanlar sizlerin durum nasıl ?
3 yıl önce kapattım. O zamanlar böyle değildi gerçi. İlerigörüşlüyüm tabi ben de durur muyum
kullanmıyorum. yararlı bulmuyorum
Kullanırken de
Artık kullanmıyorum. Yine
Bir yıla yakındır Haber Kaynağı bölümünden herkesi engelleyip kimsenin paylaştıklarını görmüyordum zaman kaybı yaşatmaması için. Msn niyetine sadece sohbet bölümünü kullanırdım. Bir kaç aydır tamamen kapattım. Rahatım. Yokluğunu hissetmiyorum ve yine sosyalim...
Kullanmıyorum kullanmayacağımda
2.5 yıl önce kapattım. Kafam rahat.
4 5 ay önce dondurdum takılmıyorum artık.
Şu andan itibaren hesabı dondurdum.
2010nun başından beri kullanıyordum bu temmuzda kapattım. Üniversite sınavına hazırlanıyorum çok vakit kaybı oluyordu benim için.
4 gün önce baktım ilkokullular tüm anasayfamda ask sözleri meşk sözleri dedim onu yapana kadar kitap alın okuyun özdemir asafa o kim sevgilinmi kız diyen insan var
bir aralar uzunca bir süre kapatmıştım sonra kız arkadaşımı takip etmek için açtım şimdiye kadar kullandım daha biraz önce kapattım , hiç işe yarar birşey yapmadan saatlerce , samimi olmadığınız kişilerin yorumlarını paylaşımlarını takip ettiğimi farkettim. Birkaç farklı alanda foruma bilgi edinebileceğim sitelere üye oldum
3 sene önce meraktan açtım kullandım..
baktım ssadece bakıp çıkıyorum kapattım bir daha da asla eksikliğini hissetmedim...