Şimdi Ara

facebook kullanmayanlar kimler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben kullanıyorum ama herkes kullanıyor diye (iletişim ve hatun fotoğraflarına, neler yaptığına bakmak amaçlı) ve komik videoları falan izleyebilmek için

kullanmayanlar eksikliğini yaşıyor mu acaba?

- bu konuyu açan bilmemkaçıncı kişiyim
    - ciddi konudur saçma sapan yorumlar yapmayınız

• hiç hesap almadım hiç gerek duymadım, elalemin ne yaptığı umrumda değil, hele karı kızın ne yaptığı nereye gittiği öyle sapık gibi takip etmek bana göre değil (kimse alınmasın), görüşmek istediğim kişilerle zaten hergün görüşürüm, uzakta ise ararım, imkanım yoksa mesaj atarım, facebook yararlı olabilir ama bana hiç bi yararı yok en azından ben göremiyorum.
  • Kullanmayan arkadaşlarım var sınıfımda. Gözlemim şu : Sosyalliğin zirvesindeler
  • @frrozen hocam sapık gibi değilde hoşlandığım kızlara falan yaklaşabilmek için tüyo kapmaya çalışıyorum diyelim nereler de takılıyor falan..

@Itachi.Uchiha hocam sosyalliğin zirvesindeler derken yani facebook kullanmamak engel olmuyor diyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi.Uchiha

Kullanmayan arkadaşlarım var sınıfımda. Gözlemim şu : Sosyalliğin zirvesindeler

alnından öperim ben seni. bende kullanmıyorum. face de arkadaslarımla harcıcagım zamanı dısarda arkadaslarımla harcıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 4 Mayıs 2011; 22:48:10 >
  • ben de kullanmıyorum. şahsi sebebim, kendimi afişe etmeyi sevmemem. özel hayatın herkezin 1 tık uzağında; sonuçta orada samimi arkadaşlarla samimi konuşmalar yapıyorsun. hiç eksikliğini de yaşamadım şimdiye kadar.
  • çoğu kişi egolarını tatmin etmek millete hava atmak için facebook kullanıyor yada kız bulmak için son derece manasız ve zaman kaybı hesabım var ama kullanmıyorum dh yetiyor bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    facebook mu twitter mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bobo.1903 kullanıcısına yanıt
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 13 Temmuz 2025; 14:12:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

Orijinalden alıntı: bobo.1903

çoğu kişi egolarını tatmin etmek millete hava atmak için facebook kullanıyor yada kız bulmak için son derece manasız ve zaman kaybı hesabım var ama kullanmıyorum dh yetiyor bana.

aynen dh daha iyi. maddi manevi cok kazancım oldu burada. abartmıyorum 1200 lira civarı havadan para kazandım dh sayesinde.

o nasıl oldu aga ya havadan birde =0
  • Bir gün Dh'de Facebook gibi olacak.Nerede kıro , apaçi , ismail yk'cı varsa buraya gelecek ..

Biz nereye gitceezz

• quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

Orijinalden alıntı: Itachi.Uchiha

Kullanmayan arkadaşlarım var sınıfımda. Gözlemim şu : Sosyalliğin zirvesindeler

alnından öperim ben seni. bende kullanmıyorum. face de arkadaslarımla harcıcagım zamanı dısarda arkadaslarımla harcıyorum

En iyisini yapıyorsunuz hocam

• 1 aydır kullanmıyorumdur. İnsanı paranoyaklaştırıyor, yok kim ne demiş, ne yazmış, hep bakmak istiyor insan. Acayip rahatım şu 1 aydır.
  • Sevgilimle çok kavga ediyorduk kapattım şimdi rahatım.Zaten bi işe yaramıyor.Bir tek Zynga Poker'i özlüyorum
  • s.tayfun kullanıcısına yanıt
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 13 Temmuz 2025; 14:12:27 >
  • Ben gereksiz buluyorum dondurdum.Önceden kullanıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

1 aydır kullanmıyorumdur. İnsanı paranoyaklaştırıyor, yok kim ne demiş, ne yazmış, hep bakmak istiyor insan. Acayip rahatım şu 1 aydır.

aynen ben de dondurdum 1 ayı biraz geçti ruh halimde belirgin bir düzelme var
  • en fazla 1-2 ay kullandım oda haftada 1 kere girmişimdir eksiklik hissetmiyorum.
  • ben de kapattım sonunda. tamamen silinecek şekilde

herkese tavsiye ederim. insan gerçek dünyaya dönüyor

internette de yapabilecek daha keyifli şeyler bulmama yardımcı oldu. sosyal ağ değilde daha ilginç, bilgi veren siteler keşfettim7

zaten sildiğim mesajları bile hala serverlarında sakladıklarını öğrendikten sonra kullanmak çok saçma
  • bir kaç ay öncesine kadar pc de hiçbir işim olmamasına rağmen saatlerce facein başında duruyordum. kapattıgımdan beri hiç hissetmiyorum eksikliğini. zaman kaybından başka hiçbir şey değil.
  • Neredeyse hiç kullanmıyorum. Takip ettiğim karikatür sayfasına ve Doctor Who Turkey grubuna bakmak için giriyorum. Arada gözüme videolar çarpıyor. Onlara bakıyorum. Kardeşim tamamen bağımlısı olmuş zaten. Sürekli garip garip yazmalar, qanqa, qardşimm gibi laflar kullanmalar, kısacası malca hareketler yapıyor. Kardeşim olmasa dalarım yemin ediyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.