Şimdi Ara

Facebook hesabımı kapattım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son bir kaç aydır internetti sadece facebook için kullandığımı fark ettim. Pc açılır açılmaz elim "face>enter" yapıyordu. Zaten son zamanlarda moralimi bozmaktan başka bir işe yaramayan facebook hesabımı dün saat 17:00 itibari ile kapatmış bulunmaktayım. Ulaşmasını istediğim kişilerin telefon numarası var zaten istemediklerim ise kalsın o donan facebook hesabında... Herşey artık sanal gelmeye başlamıştı arkadaşlıklar, dostluklar, sevgiler... Facebook ta selam verdiğini yolda görüyorsun konuşacam birşey bulamıyorsun. Ve işin ilginç tarafı facebook ta yazılanlar orada kalıyor muhabbeti bile açılmıyor yüz yüze konuşulurken...
    Kurtuldum artık araştırma yapabiliyor, dedikodularla uğraşmıyor, onun bunun fotosuna bakarak iç geçirme veya sövme gibi davranışlarda bulunmuyorum. İnterneti daha yararlı işlerde kullanmak için kendime söz verdim. DH'ın benim için çok yararlı bir kaynak olduğuna inanıyorum onun için sizinle paylaşayım dedim. İnternet gerçekten bir nimet her istediğin elinin altında, facebook tan ibaret değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: mctig3r
    Son bir kaç aydır internetti sadece facebook için kullandığımı fark ettim. Pc açılır açılmaz elim "face>enter" yapıyordu. Zaten son zamanlarda moralimi bozmaktan başka bir işe yaramayan facebook hesabımı dün saat 17:00 itibari ile kapatmış bulunmaktayım. Ulaşmasını istediğim kişilerin telefon numarası var zaten istemediklerim ise kalsın o donan facebook hesabında... Herşey artık sanal gelmeye başlamıştı arkadaşlıklar, dostluklar, sevgiler... Facebook ta selam verdiğini yolda görüyorsun konuşacam birşey bulamıyorsun. Ve işin ilginç tarafı facebook ta yazılanlar orada kalıyor muhabbeti bile açılmıyor yüz yüze konuşulurken...
    Kurtuldum artık araştırma yapabiliyor, dedikodularla uğraşmıyor, onun bunun fotosuna bakarak iç geçirme veya sövme gibi davranışlarda bulunmuyorum. İnterneti daha yararlı işlerde kullanmak için kendime söz verdim. DH'ın benim için çok yararlı bir kaynak olduğuna inanıyorum onun için sizinle paylaşayım dedim. İnternet gerçekten bir nimet her istediğin elinin altında, facebook tan ibaret değil.

+96378383926289291

• En fazla 2 Hafta
  • quote:

Orijinalden alıntı: HsyN34

En fazla 2 Hafta

irade işi ve irademin 2 hafta ile sınırlı kalacağını düşünmüyorum
  • 300 küsür kişi ekli de ne oluyor sadece 5-6 sının profiline bakıyorum onlardan da 1-2 belki 3 kişisiyle yazışıyorum o kadar
    ekleme: çoğunlukla çevrimdışıyımdır yazışmaya üşenirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muvaZaa xD -- 3 Temmuz 2011; 2:04:22 >
  • quote:

quote:

En fazla 2 Hafta

Sil, kurtul
  • En iyisini yapmışsın.Herşey sahte. Facebook çok bozdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çoğu tanıdığım kişiler okul aile dost akrabalar hariç sms in olmadığında zero yardımına koşar 215 arkadaşım ha çok olsa 20 30 unu tanımam ama bazen iyi bi iletişim aracı oluyor sahte şeyleri hayatından ve sanal alemden çıkartırsan gerçek olur
  • +Google
  • quote:

quote:

En fazla 2 Hafta

bende arkadaş gibiydim ve facebooku kapatma zamanım tam emin değilim ama 7-8 ay oldu. tamamen irade meselesi. zaten bir gireyim dedim hesabımı tamamen silmişim artık istesemde giremiyorum çooook iyi oldu benim için

• Donanımhaberin çok yararlı bir kaynak (?) olması dışındakilere katılıyorum, bende kapattım hesabımı mutluyum.
  • bende çoktan dondurdum ama nasıl tamamen siliyoruz bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s2000

bende çoktan dondurdum ama nasıl tamamen siliyoruz bilen var mı ?

gönder dediğin an su içebilirsinhttps://ssl.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account
  • Facebook bağımlısıydım 6 aydır hesabımı açmıyorum dondurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenci Forvet -- 3 Temmuz 2011; 2:59:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

quote:

Orijinalden alıntı: s2000

bende çoktan dondurdum ama nasıl tamamen siliyoruz bilen var mı ?

gönder dediğin an su içebilirsinhttps://ssl.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

Saol, gönder tuşuna basmak zor oluyo harbiden ama bastım gitti oh yea

• Dondurduysan ve açmamak için kendine engel olmak istiyorsan , şifreni bana ver , ben kendim bir şifre koyayım böylece bir daha açamazsın.
  • DH varken faceye ne hacet!
  • İrademe güveniyorum diyorsun ama Facebook hesabın açıkken oraya saplanıp kalıyorsun? İraden kuvvetliyse Facebook hesabının olması yapabileceğin diğer şeylere engel değil ki? Sanal ortam hariç doğru dürüst muhabbet kuramadığın kişilerle gerçek hayatta biraraya gelip illa konuşman mı gerekiyor? Kendinle çelişmişsin. Sanırım anlık bir gaza geldin.
  • Aynen bende kapaticam Google+ geçiyorum :D:D:D
  • Kapattıgın çok iyi olmus.Bende kapatcamda arkadaşlarla haberleşmek için kullanıyorum.Eskiden facebooktan cıkmazdım.Simdi o kadar sıkıcı geliyorki o kadar geliyorki.Hiç kimseylede konusmuyorum.Eskiden çok güzel sohbet olurdu.4-5 kişi hazırdı.Hepsi gitti kavga ettik sildim.Nerde o günler.Ama facebook boşa zaman kaybı bence.Msn ondan bin kat iyi.Ama msndekilerde faceye kaçtı.Nerde o günler.....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.