Şimdi Ara

Facebook Gizlilik Ayarları Duvar Kapatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
113.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar facebook un gizlilik ayar bölümü falan değişmiş hep.
    Ben duvarımı kapatmak istiyorum ne yapmam gerek?

• Hesap,Gizlilik ayarları,nasıl bağlantı kurarsın,duvarında birşeyler paylaşabilme>sadece ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker322

Hesap,Gizlilik ayarları,nasıl bağlantı kurarsın,duvarında birşeyler paylaşabilme>sadece ben

bu sadece paylasmayı kapatıyo gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker322

Hesap,Gizlilik ayarları,nasıl bağlantı kurarsın,duvarında birşeyler paylaşabilme>sadece ben

o sadece duvar paylaşımını kapatıyor.Benim istediğim duvarım hiçkimseye gözükmesin hakkımda bölümü gözüksün.
  • Fotoğraflara yorum yapılmasını ve beğen butonunu nasıl engelleriz.
    Yeni ayarlarda göremedim. Bilen var mı?
  • up
  • bu ne arkadas ne güzel hersey kapalı gezınıyoduk bu nerden cıktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gizlilik Ayarı
    13 yıl önce açıldı
    Facebook Hesap Silme ve Kapatma
    8 yıl önce açıldı
    Facebook Mesaj Butonu Kapatma ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up yahu bilen yok mu arkadaş
  • Herşey zaten kapalı ama artık duvarında paylaşacağın şeyi kimin görebileceğini her paylaşımda ayrı ayrı seçebiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgin

Fotoğraflara yorum yapılmasını ve beğen butonunu nasıl engelleriz.

Profilinden fotoğraflara giriyorsun sonra profil resimlerine girince albümlere girip ayarlardan sadece ben butonuna basman gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uri Boyka

quote:

Profilinden fotoğraflara giriyorsun sonra profil resimlerine girince albümlere girip ayarlardan sadece ben butonuna basman gerek

O albümün görüntülenmesini engelliyor. Fotoğraflar görünsün ama altına yorum falan yapılmasın istiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

O albümün görüntülenmesini engelliyor. Fotoğraflar görünsün ama altına yorum falan yapılmasın istiyorum.

up

• quote:

quote:

quote:

Onu ben de bilmiyorum bilen varsa söylesin

• bugun 1 saat ugrastım ama kapalı olan resim albumlerimi ve duvarımı acamadım facebook ne yapmaya calısıyor ?
  • yahu tam alışıyoruz ayarlara birden tamamen değişiyor herşey.Tamam değişim iyidir ama sık sıkta olmazki.
    Facebook u şımarttık sanırım ne yapacağını şaşırdı.
  • benim şöyle bir sorunum var sohbet kısmını gizlediğimde(veya görüntülediğimde) sayfa kendini yeniliyor.Video izlediğimde sayfa yenilendiğinde video kapanıyor
  • Arkadaş listemi başkalarına nasıl kapatırım?
  • Bende ayarlar hala eski lan eski eski kullanıyom facebooku
  • Arkadaş listesini, ilişkiyi vs. gizlemek için, bilgiler kısmında bu ilgili yerlere girin. Orada, her alanın yanında gizlilik ayarı var.
    Yorum ve beğeniler:
    Gönderilerinizi kimlerin görebildiğini ve kimlerin yorum yapabileceğini belirleyen ayrı ayarlar yerine artık paylaşım sırasında ikisi birden kontrol edildiğinden bu ayar kaldırıldı. Gönderilerinizdeki yorumları istediğiniz zaman kaldırabilir veya gönderinizin hedef kitlesini paylaştık sonra da değiştirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiend

Arkadaş listesini, ilişkiyi vs. gizlemek için, bilgiler kısmında bu ilgili yerlere girin. Orada, her alanın yanında gizlilik ayarı var.
    Yorum ve beğeniler:
    Gönderilerinizi kimlerin görebildiğini ve kimlerin yorum yapabileceğini belirleyen ayrı ayarlar yerine artık paylaşım sırasında ikisi birden kontrol edildiğinden bu ayar kaldırıldı. Gönderilerinizdeki yorumları istediğiniz zaman kaldırabilir veya gönderinizin hedef kitlesini paylaştık sonra da değiştirebilirsiniz.

nasıl yanı ayrıntlı bır sekılde anlatır mısın ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.