Bildirim
Facebook girmiyor??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Evet aynı sorun bende de mevcut 1 saattir.. -
O Hemşerim çıktı Süblüminal mesaj veriyorlar gibi -
Bende twiteera giremiyorum ya -
Aynen girmiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: IItwentysixII
O Hemşerim çıktı Süblüminal mesaj veriyorlar gibi
-
Kimler hangi internet sunucusunu kullanıyor? Ben ttnet kullanıyorum, sağolsun paramızla rezil ediyor. Bu durum ttnete özgü mü diye bi görüşelim aramızda -
Samting hepınıd -
quote:
Orijinalden alıntı: IItwentysixII
Kimler hangi internet sunucusunu kullanıyor? Ben ttnet kullanıyorum, sağolsun paramızla rezil ediyor. Bu durum ttnete özgü mü diye bi görüşelim aramızda
TTnet kullanıyorum ama bir sıkıntı var sanırım sadece TTnette ... -
m.facebook.com dan girin normal sürümde girmiyor. -
İki günde bir arayıp küfretmekten usandım. Sürekli internet hızını düşürüyorlar, yok yandexe yönlendir, yok onun bunun reklamı. Vallahi bezdim ya. Adblck denen arkadaşı da zaten yıllardır kullanıyorum ama illet yandex yapıştımmı bırakmıyor temizleyene kadar öldürüyor beni -
DİP not : bu gece turkcell çalışması olacak 02:00 - 06:00 arası internet olmayabilir. -
Superonline kullanıcısıyım. Videolar izlenmiyor şuanda. Siteler açılıyor. -
Mobilden giriyor. Pc de hepsini denedim bağlantı sağlanmıyor. -
Pc deyim, facebooktayım. -
Benimde 2 saat yapmadığım kalmadi dns sifirlayinca düzeldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X