Şimdi Ara

Facebook'da kadınların paylaştıgı iletilerin sırrı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dikkatimi çekiyordu kızlar kadınlar profillerinde bilmemne zamandır şunu yapmıyordum 3 gün önce yaptım vs gibi şeyler meherse işin aslı şuymuş.

3 haftadır hamburger yemedim, 8 haftadır kısır yemedim' gibi kişisel iletiler Facebook duvarlarında dikkat çekiyor. Özellikle kadınların bu iletileri paylaşıyor olması da erkek kullanıcıları merak içinde bırakmaktadır, tabii bir kadın bu sırrı vermediyse...
    PEMBE KURDELE: GÖĞÜS KANSERİYLE MÜCADELE

İşin aslı oldukça ilginç. Bu iletilerin temelinde 'Pempe Kurdele'yi desteklemek yatıyor. Pembe Kurdele " pink ribbon" uluslararası göğüs kanseriyle mücadelenin sembolü halini almış ve kadınlar arası dayanışmanın teşfik edilmesini amaçlamıştır. Geçen yıllarda kadınlar sutyen rengini paylaşmışlardı. Diğer bir seferde de çantalarını nereye koyduklarını yazmışlardı. Bu senede kadınlardan doğdukları ay ve günü özel bir kodlamayla profillerine yazmaları istendi.

Örneğin; ( haziran) sekiz haftadır (7) un kurabiyesi yemedim gibi. Aylar hafta olarak kodlanmış, günlerse çeşitli yemek isimleriyle. Yani 5 haftadır hamburger yemedim, 7 haftadır pizza yemedim iletileri aslında kadınların doğum günleri.

• Bizde prostata karşı mücadele başlatsak
  • Yahu gercekten komedi, bunlarli umursayip haber yapanlarsa daha ayri bir komedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazzy

Bizde prostata karşı mücadele başlatsak

Ne gibi çagrışımlar yapılabilir

En son 4 gün önce işedim bugün işeyeyim dedim gibimi
  • elizabeth günlerimizi yazalım bizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu2009

elizabeth günlerimizi yazalım bizde

Her saniye
  • quote:

Hafif gaz kaçırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook'da ilişki durumu ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hafif gaz kaçırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faunus

Yahu gercekten komedi, bunlarli umursayip haber yapanlarsa daha ayri bir komedi.

Hakikatten öyle yahu. Bu kadar saçma bir şey... Yapacaksanız kayda değer bir şey yapın bari.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.