Şimdi Ara

Facebook, Amacından Çıkmış Artık..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebook hesabı olan tanıdığım kişilerin çoğu, genelde bu siteyi gösteriş amaçlı kullanıyorlar. Bi foto koyayım da gelsin yorumlar gitsin beğeniler hesabında herkes. Kendilerini popüler sanıyorlar sanırım.

• İyiki zamanında kapatmışım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amacı ne ki ?
  • hll knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mecnun1302

İyiki zamanında kapatmışım

geldi beyler, konuyu kapatabiliriz.
  • geçen bi arkadaş devrim yapıyodu facebook tan
    kime ne gosterme peşindesiniz la dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mecnun1302

İyiki zamanında kapatmışım

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni konu açın yav
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • facebook kullanıyorum çünkü netten arkadaslarıma ulaşabileceğim bir şey yok. foto falanda paylasmam.

• Facebook güzel bir şey. Haber okurum, Organizasyon daveti alırım, Hobilerimi takip ederim.
    Onun dışında kullanmıyorum zaten. Mesajlaşma gibi şeyler ile işim olmaz. Telefon açar, konuşurum zaten.
  • Okulumun sayfasından haberler alabilmem öğrenciler arası ders paylaşımları için ve iletişimde kalmak için zaruri olarak kullanıyorum. Msn olmayınca sadece facebook kaldı. Diğerlerine de rağbet edilmiyor
  • Arkadaş listemi msn/skype ile birlestirip kullanıyorum, gereksiz showlara maruz kalmıyorum.

• kurulmasının amacı zaten buydu
  • Senin takip ettiğin sayfalar veya arkadaşların öyleyse bu facebook'un suçu değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mephisto0191 -- 26 Mayıs 2013; 13:52:53 >
  • facebook kullanabilene cok iyi olanaklar saglayan bir site. bence sen arkadas listene ceki duzen ver sorun orda.

• face zaten insanların kendini ünlü hissettiği ya da ünlü zannettiği bir ortam.herkesin kendisini ünlü hissetmeye hakkı var.
  • amaç buydu zaten
  • Kaç senedir face hesabım yok hiç twitter açmadım. Cidden insan huzurlu oluyo öyle moktan sitelerde takılmayınca. Başkasının hesabından girsem bi dk baksam bile küfür ederek çıkıyorum çok feci uyuz oluyorum. Milletin gerçekten boş işlerle uğraştığını görüyorum hele gençler gerçekten amaçsız hareket ediyorlar. Birbirine yavşamalar birbirlerine birilerini ayarlamalar ,hava atmalar falandı filandı derken gerçek hayattan çok uzaklaşıyorlar. Sonumuz için hayırlısını dilemekten başka yapacak bişey yok.

• Yapılan araştırmaya göre facebooktaki kişiler arkadaşlarının mükemmel bir yaşam sürdüğü kendisinin ise süründüğünü düşünüyor

• Annem babam bile faceye atmak için fotoğraf çekiliyordu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.