Şimdi Ara

Facebook, ABD'de aynı cinsiyete sahip bireylerin evlenebilmesini kutluyor (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
0
Favori
4.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M-A-R-S

    quote:

    Orijinalden alıntı: Golden Brain

    quote:

    Orijinalden alıntı: Zero Degrees

    Akıl yoktan sonrasını okumadım :) anlaşılan senin dünyanda yiyip-içip-mıçmak için bu yaşamı yaşıyorsun. Sana bu yaşamda başarılar.

    Hayır kardeşim tam tersi bir şekilde bir dindarın hayal bir ledemeyeceği kadar çok şey düşünüyorum evren ile ilgili ve iyi bir yerlere gelebilmek için çalışıyorum. Bir dindar olmayan bir şey için hayatının sonuna kadar ibadet eder, tüm hayatını, zamanının %100'ünü ibadet ile geçirmesi mantıklı olanıdır çünkü sonsuz bir yaşam var işin ucunda. Bu durumda hayatını ölmek için yaşayan sizlersiniz. Ben sahip olduğum değeri biliyorum, evrimin bizi bu noktaya nasıl getirdiğini ve bu zamanda yaşayan dünyadaki en değerli varlıkların bir üyesi olmanın coşkusunu yaşıyorum. Tüm hayatımı bilime ve teknolojiye adadım, siz ise olmayan şeylere adadınız. Akıl yoktan kastım özgür irade yok. Akıldan anladığımız şey çevresini gözlemleyip analiz edebilme algoritması ise evet insanda en iyi şekilde var fakat özgür irade maalesef yok. Kurallarla yönetilen bir evrende özgür irade mümkün değildir. Yani burada ruh kavramı devreye giriyor, eğer ruha inanmıyorsan, özgür iradeye de inanamazsın. Bu mantık dışıdır, ruh yoksa beynindeki kimayasal reaksiyonlarla hareket ediyorsun demektir fakat bu asla insanın değerini azaltmaz, zadece nasıl çalıştığını bilmeni sağlar o kadar.

    abartma kardeşim peygamberimiz bile bu dunya içinde ölmeyecek gibi çalışmamızı soyluyor..

    Takılmayın o kısma o kadar ana fikri anlarsınız zaten. Çalışkan olan dindar da olabilir ama inancından %100 emin olan birisi sürekli olarak ibadet etmelidir. Bi olasılık denklemine sonsuz sayısını dahil edersen denklem biranda lehine sonuçlanacaktır ve sonsuz kârlı çıkarsın. Din de sana sonsuz cenneti veriyor bu dünyada en ufak bir eğlence yada çalışmak çok saçmadır. Eğer %100 inanıyorsanız, %100 eminseniz bir şeyden fizik kurallarını çiğneyerek bunu yaptım diyorsanız bu dünyada geçirdiğiniz her bir saniye ibadet etmelisiniz. Şahsen bir müslüman olsam öyle yapardım. Olması gereken mantıklı olan bu, sonsuz bir hayat için 60 senelik ibadet altı üstü bu. Sonsuz diyorum bak 1000000000000000000000000000000000000000 yıl da değil sonsuz. 10^99 trilyon bile sonsuz sayısının yanında bir hiçtir. Matematiksel olarak 10^50 sonrası sonsuz kabul edilir bu arada bahsi geçen sayıyı aklımız almaz :D. Bu kadar sonsuz uzunlukta bir zevk sefa süreceğini hayat için 60yıl durmadan ibadet etmek gayet makul. Hatta ömürlerimiz 100 milyon yıl olsa bile 100 milyon yıl ibadet etmek en mantıklısı. Çünkü sonsuz hayat için sonsuz büyüklükte bir şey hariç herşey yapılır. Yanı bir dindarın yemeyip içmeyip ibadet etmesi en mantıklısıdır.

    %99 inanırım %1 hata payı için bu dünyadan da az biraz zevk alayın, çalışayım iyi yerlere geleyim bilime katkım olsun en azından dersen bir şey diyemem ama %100 inanıyorum diyen birisinin ne bilimle işi olmalı ne de forumla. Gidin ibadet edin sizin için söylüyorum. Bir tavsiye.

    Bu arada hayatımı yiyip içip yatmaktan ibaret olduğunu bilim aşığı birine söylersen olmaz, sözüm sana değil bir önceki yaratığa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bunu sen kendin boyle yorumluyorsun peygamberimiz hadislerinde çalışacaksınız diyor tembel olmayı yasaklıyor..sen kalkıp yuzde yuz eminsen cennet için çalışırsın falan siyorsun peygamberimiz %100 emin degil miydi ?? tarihteki ianan birçok bilim adamı olmuş..inana biri bilimadamı olamaz tezi sana ait..genellemen de yanlış..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M-A-R-S

    %100 inanıyorum diyen birisinin ne bilimle işi olmalı ne de forumla.. bunu sen müsait organından mı uydurdugun belli aklının bile haberi yok..Qc

    Evet yazdığım yazıyı bile okumamışsın ne diyeyim. %100 inanıyorum sözünü bir bilim adamı söyleyemez. Yazdığım yazıyı doğru düzgün bir daha oku. Müslümanım diyebilmek için %100 inanmaya da gerek yok. Yazdığım yazıyı tekrar oku. Herşeyi yazdım zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M-A-R-S

    lan şimdi de milletin inancını ölçen güçlerin mi var..%100 inanıyorum bilim adamı diyemezmiş..komedisin lan..

    Yazdığım yazıyı oku insan anlamadığı şeye ya güler yada korkar. Okuduğunu anlamıyorsun. Yukarıda yazdığım yazıyı oku neden bir şeye %100 eminim diyemeyeceğini açıkladım. Bu arada umrumda da değilsin kardeşim birşey anlatmaya çalışıyorum sana hiç kimsenin %100 eminim diyemeyeceğini, bunun fizik yasalarınca mümkün olmadığını anlatıyorum. Bilmiyorsun anlamıyorsun komedi diye geçiştiriyorsun. Salak falan değilim bi şey yazıyoruz otur adam gibi oku araştır. Senle uğraşacak zamanım da yok anlamak istemiyorsan anlama kimsenin umrumda değil. İnanç da bir bilgi çeşididir ve hem felsefi hem bilimsel olarak bir bilginin %100 doğru olduğundan asla emin olamazsın. Var olduğundan yada senin hissettiğin şekilde var olduğundan bile. Kaldı ki inançlar çok havada kalan bir konu yani bunun %100 doğru denebilecek hiçbir yanı yok. İnanmak istersin inanırsın sadece. Bu %100 %70 olayına nereden geldik dersen ilk yazımı okumadığından yine güleceksin dön oku. Anlamıyorsan da umrumda değil. Güleceksen otur sandalyene gül burada güldüm yazmana da gerek yok, meşgul etme beni.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi any77 -- 2 Temmuz 2015; 11:51:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Golden Brain

    quote:

    Orijinalden alıntı: serafon

    quote:

    Orijinalden alıntı: Drakoid

    Tipik geri kalmis ve geri kalmaya mahkum bir orta dogu ulkesi oldugumuzu kanitlayan bir konu. Aferin size devam boyle lut kavmiymis, suymus aferin size 1400 yil geride takilin siz. Dunyanin geri kalani size her zaman gulecek, siz de hayali obur dunyada intikam alacaginizi dusunmeye devam edin


    Ya varsa!



    Eğer varsa lut kavmine yaptığını cesareti varsa şimdiki abd'ye de yapar. Hep beraber göreceğiz helak melak olacak mı bakalım.

    Eşcinselliği kimse desteklemiyor, yaygınlaşmalı demiyor, fakat bu dünyaya bir kere gelip de eşcinsel olmak isteyen birine neden engel olunur? Sana ne? Sen karınla birliktesin diye seni lanetleyen bir din olduğunu düşün bu sebeple helak ediliyorsun. Bu tamamen hormon bozukluğu olabilir. Bir takıntı olabilir yada gerçekten bir istek de olabilir. Sizin dininiz yasaklıyorsa yapmayın o zaman size karışan var mı?

    Yukarıda da edepsizce yazılmış bir yorum var, aile terbiyesinden yoksun adam burada eşcinsel olunca marsa koloni mi kuracağız diyor. Eşcinsel olup olmamakla ne alakası varsa bunun. Eşcinsellik yasaklanınca bunu isteyen %1'den az bir kesim mahrum kalır. Olan bu. Eşcinsel olan adamın bilime katkı yapmayacağını nereden çıkarttınız onu da anlamadım? Zaten sizin islamınıza göre insanlık dünyadan dışarı çıkamaz, çıkması saçma olur. Bu sebeple kıyamet önümüzdeki 100 yıl içerisinde kopması lazım yoksa müslümanlar başka gezegenlerde ne namaz kılabilir ne kurban kesebilir ne oruç tutabilir. Herşey dünyaya göre belirlenmiş. Bunları fazla takmayın kafaya ;).

    Ateizmi destekleyenler, eşcinselliği de destekliyor, bunun için her tür çabayı gösteriyorlar. Onlar insanları maneviyattan uzaklaştırıp tamamen madde bağımlı yapmak istiyorlar böylece kolayca yönetilebilir ve sömürebilir bir dünya olacak...
    İslam'da ilimin de bilimin de sınırı yoktur nitekim modern bilimin matematiğin, astronominin, biyolojinin, tıbbın, sosyolojinin temellerini Müslümanlar atmış ya da sağlam bir temele oturtmuşlar, modern bilim onun üzerinde yükselmiştir. İslam'ı karalayanlar, Müslümanları İslam yolundan çıkaranlar, size de İslam'dan uzaklaşmış Müslümanları örnek gösterip tamamen dinden çıkarıyorlar.
    Ayrıca İslam için yer mekan zaman madde sınırı yoktur onların sınırlarını baz almaz, 18000 alemden bahseder ve ayrıca bu fikirleri yayanlar bizzat senin düşündüğün uzaya açılmayacağı fikrini kendileri kabul eden ama başkalarına bir gün herkes uzayda yaşayacakmış gibi lanse edenlerdir.
    ABD halkını uzaya, marsa vb göndermeye teşvik ederken kendileri dünya süper gücü olmak ve dünyaya kazık çakmak için uğraşmaktadırlar. Milyarlarca ışık yılı mesafede tespit edilebilen yaşanılan bir gezegen de yoktur.
    Dünyada azıcık hava soğusa nasıl sıkıntı çekiyoruz, Mars gibi yerlerde yaşama düşüncesi sadece kandırmacadan ibarettir. Milyarlarca ışık yılı uzaklara seyahat etmek de şu anki teknoloji ve hatta teorilerle bile milyarlarca yıl alacak gibi durmaktadır,
    mümkün olabilir ama şu anda en ufak bir ibare yok!
    Helak konusuna gelince nasıl bir Yaratıcı kendi yarattığından korksun da onu yok edemesin. Zaten her gün milyarlarca insana hayat veriyor milyonlarcasının hayatını alıyor! İnsanın helakı zaten kendi ölümüdür ayrıca başka helake ne gerek var.
    Uzaya gitsen ne sıkıntı içinde yaşasan ne zevk içinde yaşasan ne? Göz açıp kapayana kadar geçen bir zaman. Bu kadar amaçsız, bu kadar değersiz mi sence insan? Helak edilen toplumlarda birçok ibret vardır ve dünyada hala izleri vardır bazılarının.
    Ayrıca o zamanların Peygamberleri helakı istemiş veya onaylamışken, Ahir zaman Peygamberi en kötüsünün bile helak edilmemesi birgün islah olabileceği veya neslinden gelen iyi kimseler olabileceği ihtimaline binaen o şekilde dua etmiş, Onlar bilmiyorlar demiştir! Bu yüzden olsa gerektir ki
    kıyamete kadar başka helakın olmayacağı, sadece zalimlikte ve fitnede sınırları aşmış bir toplumun, ve seninde kafandaki düşünceleri ortaya çıkaran bir toplumun ve seni de helake sürükleyen bir toplumun, insanlar eliyle yok edileceği düşünülmektedir.

    Ya varsa!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BaYoFFHeLL

    Ben bu işi tercih olarak görmüyorum psikolojik sorundan başka birşey değil böyle bir kararda saçmalık sahilde yürürken yanınızda sevişen iki erkek gördümün böyle demessiniz ama


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınırsız yedi olması gereken de oydu zaten... Adam gibi tartışmayı öğrenebilsek... Saldırmadan... İşte sokak da eli sopalı Ali ismail i öldüren tayfanın zihniyeti.. Din'in getirisi... E bak


    http://www.kuran.web.tr/arama.asp yaptım


    İçinde sevgi lafı geçen ayetler = 16 adet ayet bulundu

    İçinde korku lafı geçen = 196 adet ayet bulundu

    ve

    İçinde yaşam lafı geçen = 5 adet ayet bulundu

    İçinde ölüm lafı geçen = 72 adet ayet bulundu

    ,

    İçinde yaşat lafı geçen = 3 adet ayet bulundu

    İçinde öldür lafı geçen = 93 adet ayet bulundu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Devian

    sınırsız yedi olması gereken de oydu zaten... Adam gibi tartışmayı öğrenebilsek... Saldırmadan... İşte sokak da eli sopalı Ali ismail i öldüren tayfanın zihniyeti.. Din'in getirisi... E bak


    http://www.kuran.web.tr/arama.asp yaptım


    İçinde sevgi lafı geçen ayetler = 16 adet ayet bulundu

    İçinde korku lafı geçen = 196 adet ayet bulundu

    ve

    İçinde yaşam lafı geçen = 5 adet ayet bulundu

    İçinde ölüm lafı geçen = 72 adet ayet bulundu

    ,

    İçinde yaşat lafı geçen = 3 adet ayet bulundu

    İçinde öldür lafı geçen = 93 adet ayet bulundu











    Yönetici arkadaş 3 gündür ilgilenmiyordu powerstorm bakmış sonradan ilgilenmiş, olması gerekeni yapmış. Bunu bir dindar yaptığı için değil, hakettiği için söylüyorum teşekkürlerimi iletiyorum.

    Devian, MARS şimdi kudurmuştur sandalyesinde sınırsız yediği için. Potansiyel bir tehlike oluşturuyor şuanda bir yerde ateist görse bıçağı saplayabilir her an.

    Bu arada arama süper, anti-islam için harika bir argüman verdin elime, çok sağolasın. Bu kadar da kötü olduğunu sanmıyordum ne yalan söyleyeyim. Kuran sandığımdan da kötü çıktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi any77 -- 6 Temmuz 2015; 13:59:16 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Golden Brain

    quote:

    Orijinalden alıntı: Devian

    sınırsız yedi olması gereken de oydu zaten... Adam gibi tartışmayı öğrenebilsek... Saldırmadan... İşte sokak da eli sopalı Ali ismail i öldüren tayfanın zihniyeti.. Din'in getirisi... E bak


    http://www.kuran.web.tr/arama.asp yaptım


    İçinde sevgi lafı geçen ayetler = 16 adet ayet bulundu

    İçinde korku lafı geçen = 196 adet ayet bulundu

    ve

    İçinde yaşam lafı geçen = 5 adet ayet bulundu

    İçinde ölüm lafı geçen = 72 adet ayet bulundu

    ,

    İçinde yaşat lafı geçen = 3 adet ayet bulundu

    İçinde öldür lafı geçen = 93 adet ayet bulundu











    Yönetici arkadaş 3 gündür ilgilenmiyordu powerstorm bakmış sonradan ilgilenmiş, olması gerekeni yapmış. Bunu bir dindar yaptığı için değil, hakettiği için söylüyorum teşekkürlerimi iletiyorum.

    Devian, MARS şimdi kudurmuştur sandalyesinde sınırsız yediği için. Potansiyel bir tehlike oluşturuyor şuanda bir yerde ateist görse bıçağı saplayabilir her an.

    Bu arada arama süper, anti-islam için harika bir argüman verdin elime, çok sağolasın. Bu kadar da kötü olduğunu sanmıyordum ne yalan söyleyeyim. Kuran sandığımdan da kötü çıktı.

    Düzgün olan şeyler var içerisinde ama bir o kadar da yanlış ve tutarsız şeyler var.


    Maide 32
    Kim, bir insanı, bir can karşılığı veya yeryüzünde bir bozgunculuk çıkarmak karşılığı olmaksızın öldürürse, o sanki bütün insanları öldürmüştür. Her kim de birini (hayatını kurtararak) yaşatırsa, sanki bütün insanları yaşatmıştır.
    Bakara 191
    Onları nerede yakalarsanız öldürün.


    kadınlar için

    Rum 30
    “Kendileri ile dostluk ve yakınlık kurmanız için kendi cinsinizden eşler (hanımlar) yarattı. Aranızda sevgi ve merhamet peyda etmesi O’nun varlığının delillerindendir"
    Nisa 34
    Hıyanet etmesinden korktuğunuz kadınlara, karı koca haklarını öğretin ve tatlı sözlerle nasihat edin, onları yatağınızdan ayırın. Yine de, uslanmaz iseler, hafif dövün!


    gibi gibi yüzlercesini bulmak mümkün.Yani düşün ki ulu bir yaratıcı var... Bunlar onun lafları olabilir mi ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Devian

    quote:

    Orijinalden alıntı: Golden Brain

    quote:

    Orijinalden alıntı: Devian

    sınırsız yedi olması gereken de oydu zaten... Adam gibi tartışmayı öğrenebilsek... Saldırmadan... İşte sokak da eli sopalı Ali ismail i öldüren tayfanın zihniyeti.. Din'in getirisi... E bak


    http://www.kuran.web.tr/arama.asp yaptım


    İçinde sevgi lafı geçen ayetler = 16 adet ayet bulundu

    İçinde korku lafı geçen = 196 adet ayet bulundu

    ve

    İçinde yaşam lafı geçen = 5 adet ayet bulundu

    İçinde ölüm lafı geçen = 72 adet ayet bulundu

    ,

    İçinde yaşat lafı geçen = 3 adet ayet bulundu

    İçinde öldür lafı geçen = 93 adet ayet bulundu











    Yönetici arkadaş 3 gündür ilgilenmiyordu powerstorm bakmış sonradan ilgilenmiş, olması gerekeni yapmış. Bunu bir dindar yaptığı için değil, hakettiği için söylüyorum teşekkürlerimi iletiyorum.

    Devian, MARS şimdi kudurmuştur sandalyesinde sınırsız yediği için. Potansiyel bir tehlike oluşturuyor şuanda bir yerde ateist görse bıçağı saplayabilir her an.

    Bu arada arama süper, anti-islam için harika bir argüman verdin elime, çok sağolasın. Bu kadar da kötü olduğunu sanmıyordum ne yalan söyleyeyim. Kuran sandığımdan da kötü çıktı.

    Düzgün olan şeyler var içerisinde ama bir o kadar da yanlış ve tutarsız şeyler var.


    Maide 32
    Kim, bir insanı, bir can karşılığı veya yeryüzünde bir bozgunculuk çıkarmak karşılığı olmaksızın öldürürse, o sanki bütün insanları öldürmüştür. Her kim de birini (hayatını kurtararak) yaşatırsa, sanki bütün insanları yaşatmıştır.
    Bakara 191
    Onları nerede yakalarsanız öldürün.


    kadınlar için

    Rum 30
    “Kendileri ile dostluk ve yakınlık kurmanız için kendi cinsinizden eşler (hanımlar) yarattı. Aranızda sevgi ve merhamet peyda etmesi O’nun varlığının delillerindendir"
    Nisa 34
    Hıyanet etmesinden korktuğunuz kadınlara, karı koca haklarını öğretin ve tatlı sözlerle nasihat edin, onları yatağınızdan ayırın. Yine de, uslanmaz iseler, hafif dövün!


    gibi gibi yüzlercesini bulmak mümkün.Yani düşün ki ulu bir yaratıcı var... Bunlar onun lafları olabilir mi ?




    Düzelteyim son ayetta "hafif" kelimesi geçmez direk "dövün" yazar. Hafif kelimesi bizim müslümanların salladığı bir şey.

    İçinde azap kelimesi geçen 207 adet ayet bulundu.

    Bunlar bırak sonsuz kudrete sahip bir yaratıcının laflarının olmasını, iyi bir insanın bile ağzından çıkamayacak laflar. Dinler içinde en berbatı islam zaten diğer dindarlar ağzılarını bozmazlar konuşurken ve kitaplarında da kuran'daki kadar acımasız şeyler yazmaz. Her sayfasında en az 2-3 yerde "savaş, ölüm, korku, öldür, azap" kelimelerinden birisi geçer. Her sayfasında rastgele aç bulursun birkaç tane . Bunların yarısı bile iyi niyetle yazılmış olsa, geriye yüzlerce kötü niyetle yazılmış şeyler yazar. Ya zaten sonsuz bir yaratıcı insanlarla ilgilenmez, yani hiçbirşeyle ilgilenmez ki sonsuz bir yaratıcı da olamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi any77 -- 6 Temmuz 2015; 14:36:32 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Golden Brain

    quote:

    Orijinalden alıntı: Devian

    quote:

    Orijinalden alıntı: Golden Brain

    quote:

    Orijinalden alıntı: Devian

    sınırsız yedi olması gereken de oydu zaten... Adam gibi tartışmayı öğrenebilsek... Saldırmadan... İşte sokak da eli sopalı Ali ismail i öldüren tayfanın zihniyeti.. Din'in getirisi... E bak


    http://www.kuran.web.tr/arama.asp yaptım


    İçinde sevgi lafı geçen ayetler = 16 adet ayet bulundu

    İçinde korku lafı geçen = 196 adet ayet bulundu

    ve

    İçinde yaşam lafı geçen = 5 adet ayet bulundu

    İçinde ölüm lafı geçen = 72 adet ayet bulundu

    ,

    İçinde yaşat lafı geçen = 3 adet ayet bulundu

    İçinde öldür lafı geçen = 93 adet ayet bulundu











    Yönetici arkadaş 3 gündür ilgilenmiyordu powerstorm bakmış sonradan ilgilenmiş, olması gerekeni yapmış. Bunu bir dindar yaptığı için değil, hakettiği için söylüyorum teşekkürlerimi iletiyorum.

    Devian, MARS şimdi kudurmuştur sandalyesinde sınırsız yediği için. Potansiyel bir tehlike oluşturuyor şuanda bir yerde ateist görse bıçağı saplayabilir her an.

    Bu arada arama süper, anti-islam için harika bir argüman verdin elime, çok sağolasın. Bu kadar da kötü olduğunu sanmıyordum ne yalan söyleyeyim. Kuran sandığımdan da kötü çıktı.

    Düzgün olan şeyler var içerisinde ama bir o kadar da yanlış ve tutarsız şeyler var.


    Maide 32
    Kim, bir insanı, bir can karşılığı veya yeryüzünde bir bozgunculuk çıkarmak karşılığı olmaksızın öldürürse, o sanki bütün insanları öldürmüştür. Her kim de birini (hayatını kurtararak) yaşatırsa, sanki bütün insanları yaşatmıştır.
    Bakara 191
    Onları nerede yakalarsanız öldürün.


    kadınlar için

    Rum 30
    “Kendileri ile dostluk ve yakınlık kurmanız için kendi cinsinizden eşler (hanımlar) yarattı. Aranızda sevgi ve merhamet peyda etmesi O’nun varlığının delillerindendir"
    Nisa 34
    Hıyanet etmesinden korktuğunuz kadınlara, karı koca haklarını öğretin ve tatlı sözlerle nasihat edin, onları yatağınızdan ayırın. Yine de, uslanmaz iseler, hafif dövün!


    gibi gibi yüzlercesini bulmak mümkün.Yani düşün ki ulu bir yaratıcı var... Bunlar onun lafları olabilir mi ?




    Düzelteyim son ayetta "hafif" kelimesi geçmez direk "dövün" yazar. Hafif kelimesi bizim müslümanların salladığı bir şey.

    İçinde azap kelimesi geçen 207 adet ayet bulundu.

    Bunlar bırak sonsuz kudrete sahip bir yaratıcının laflarının olmasını, iyi bir insanın bile ağzından çıkamayacak laflar. Dinler içinde en berbatı islam zaten diğer dindarlar ağzılarını bozmazlar konuşurken ve kitaplarında da kuran'daki kadar acımasız şeyler yazmaz. Her sayfasında en az 2-3 yerde "savaş, ölüm, korku, öldür, azap" kelimelerinden birisi geçer. Her sayfasında rastgele aç bulursun birkaç tane . Bunların yarısı bile iyi niyetle yazılmış olsa, geriye yüzlerce kötü niyetle yazılmış şeyler yazar. Ya zaten sonsuz bir yaratıcı insanlarla ilgilenmez, yani hiçbirşeyle ilgilenmez ki sonsuz bir yaratıcı da olamaz.

    Ankaraya bugun asılmış afişler... eşcinselleri ÖLDÜRÜN diyor

    Facebook, ABD'de aynı cinsiyete sahip bireylerin evlenebilmesini kutluyor

    Facebook, ABD'de aynı cinsiyete sahip bireylerin evlenebilmesini kutluyor

    Facebook, ABD'de aynı cinsiyete sahip bireylerin evlenebilmesini kutluyor

    Facebook, ABD'de aynı cinsiyete sahip bireylerin evlenebilmesini kutluyor


    Bu insanlar dünya üstünden yok olmadıkça diğer insanlara rahat yok... İnsanlar ayaklanıp bu insanların hepsini yok etmeli.Dünya üstünde bütün dinler ve inançlar yasaklanmalı..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Devian

    quote:

    Orijinalden alıntı: Golden Brain

    quote:

    Orijinalden alıntı: Devian

    quote:

    Orijinalden alıntı: Golden Brain

    quote:

    Orijinalden alıntı: Devian

    sınırsız yedi olması gereken de oydu zaten... Adam gibi tartışmayı öğrenebilsek... Saldırmadan... İşte sokak da eli sopalı Ali ismail i öldüren tayfanın zihniyeti.. Din'in getirisi... E bak


    http://www.kuran.web.tr/arama.asp yaptım


    İçinde sevgi lafı geçen ayetler = 16 adet ayet bulundu

    İçinde korku lafı geçen = 196 adet ayet bulundu

    ve

    İçinde yaşam lafı geçen = 5 adet ayet bulundu

    İçinde ölüm lafı geçen = 72 adet ayet bulundu

    ,

    İçinde yaşat lafı geçen = 3 adet ayet bulundu

    İçinde öldür lafı geçen = 93 adet ayet bulundu











    Yönetici arkadaş 3 gündür ilgilenmiyordu powerstorm bakmış sonradan ilgilenmiş, olması gerekeni yapmış. Bunu bir dindar yaptığı için değil, hakettiği için söylüyorum teşekkürlerimi iletiyorum.

    Devian, MARS şimdi kudurmuştur sandalyesinde sınırsız yediği için. Potansiyel bir tehlike oluşturuyor şuanda bir yerde ateist görse bıçağı saplayabilir her an.

    Bu arada arama süper, anti-islam için harika bir argüman verdin elime, çok sağolasın. Bu kadar da kötü olduğunu sanmıyordum ne yalan söyleyeyim. Kuran sandığımdan da kötü çıktı.

    Düzgün olan şeyler var içerisinde ama bir o kadar da yanlış ve tutarsız şeyler var.


    Maide 32
    Kim, bir insanı, bir can karşılığı veya yeryüzünde bir bozgunculuk çıkarmak karşılığı olmaksızın öldürürse, o sanki bütün insanları öldürmüştür. Her kim de birini (hayatını kurtararak) yaşatırsa, sanki bütün insanları yaşatmıştır.
    Bakara 191
    Onları nerede yakalarsanız öldürün.


    kadınlar için

    Rum 30
    “Kendileri ile dostluk ve yakınlık kurmanız için kendi cinsinizden eşler (hanımlar) yarattı. Aranızda sevgi ve merhamet peyda etmesi O’nun varlığının delillerindendir"
    Nisa 34
    Hıyanet etmesinden korktuğunuz kadınlara, karı koca haklarını öğretin ve tatlı sözlerle nasihat edin, onları yatağınızdan ayırın. Yine de, uslanmaz iseler, hafif dövün!


    gibi gibi yüzlercesini bulmak mümkün.Yani düşün ki ulu bir yaratıcı var... Bunlar onun lafları olabilir mi ?




    Düzelteyim son ayetta "hafif" kelimesi geçmez direk "dövün" yazar. Hafif kelimesi bizim müslümanların salladığı bir şey.

    İçinde azap kelimesi geçen 207 adet ayet bulundu.

    Bunlar bırak sonsuz kudrete sahip bir yaratıcının laflarının olmasını, iyi bir insanın bile ağzından çıkamayacak laflar. Dinler içinde en berbatı islam zaten diğer dindarlar ağzılarını bozmazlar konuşurken ve kitaplarında da kuran'daki kadar acımasız şeyler yazmaz. Her sayfasında en az 2-3 yerde "savaş, ölüm, korku, öldür, azap" kelimelerinden birisi geçer. Her sayfasında rastgele aç bulursun birkaç tane . Bunların yarısı bile iyi niyetle yazılmış olsa, geriye yüzlerce kötü niyetle yazılmış şeyler yazar. Ya zaten sonsuz bir yaratıcı insanlarla ilgilenmez, yani hiçbirşeyle ilgilenmez ki sonsuz bir yaratıcı da olamaz.

    Ankaraya bugun asılmış afişler... eşcinselleri ÖLDÜRÜN diyor

    Facebook, ABD'de aynı cinsiyete sahip bireylerin evlenebilmesini kutluyor

    Facebook, ABD'de aynı cinsiyete sahip bireylerin evlenebilmesini kutluyor

    Facebook, ABD'de aynı cinsiyete sahip bireylerin evlenebilmesini kutluyor

    Facebook, ABD'de aynı cinsiyete sahip bireylerin evlenebilmesini kutluyor


    Bu insanlar dünya üstünden yok olmadıkça diğer insanlara rahat yok... İnsanlar ayaklanıp bu insanların hepsini yok etmeli.Dünya üstünde bütün dinler ve inançlar yasaklanmalı..

    O kısmına bi şey diyemiyorum artık ama onlar öldürmeye kalkarsa elbette bizim de onları öldürmemiz anlaşılır olur. Kendi kitaplarında "görürseniz eziyet edin" yazıyor zaten şaşırılacak bir durum yok, bu yobazlardan herşey beklenir.
    Değişik söylentiler var dinlerin yasaklanması ile ilgili üçüncü dünya savaşı sonrası dinsizlik ortaya çıkacak yargısı hakim genelde. Ateistler savaş yanlısı olmazlar genelde dindarlar ölesiye atar kendilerini meydanlara . Şaka bir yana ne söylesek boş, dediğim gibi aynı sokakta 1500 yıl eskiden kalma beyinlerle yürüyoruz yapacak bi şey yok. Yurtdışında hristiyanı hindusuyla tartışırsın burada müslümanlar başa bela olur. Her yerde böyle. Yavaş yavaş nesillerinin tükenmesini bekleyeceğiz. Bazı istatistik kurumları gelecek tahmini yapıyorlar dünyadaki din oranını tahmin ediyorlar, açık ve net yanlı haber yapıyorlar. 19'uncu yüzyıldan beridir dünyada ateist oranı 100 kat arttı, son beş yılda bile 2 katına çıktı bunlar 2050'ye gelindiğinde dinsiz sayısı azalacak diyor. Neye inanayım sana mı gözlerime mi? Ne düşünüyorsun hocam bu konuda?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi any77 -- 7 Temmuz 2015; 4:12:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elsa

    İslam bir yana, eşcinsellik tabiata yani bilime aykırıdır. Doğuştan gay/lezbiyen doğulmaz, çocuk ortamda ne görüyorsa onu öğrenir. Doğuştan çift cinsiyetlilik çok ayrı bir konu, karıştırmayın.

    Eşcinselliği çocukluktan sonra benimseyen kitle popüler kültürün kölesi olan kitledir, tedavi olması gerekir.

    Birazcık düşünürseniz bile eşcinselliğin mantıklı olmadığını anlayabilirsiniz. Kadın üreme organındaki ve erkek üreme organındaki daha bilinmeyen onlarca fonksiyon var. Bu kadar ince ayarlanmış bir döngüyü bozamazsınız.

    Kısa ve öz anlattım, umarım açıklayıcı olmuştur.

    Örnek vermek gerekirse:

    Gay bir sevgilinizin olduğunu düşünün. Erkeklerin yanına gitse de, kızların yanına gitse de kafayı yersiniz, çünkü tek bir cinsiyet değiliz, fiziksel olarak farklıyız.


    Homofobi tıbbi bir vaka ve bilimsel bir şekilde tanımlanmış bir rahatsızlıktır, tedavi olmaları şarttır, bir seçim değildir. Amerika'dan her yapılanı ''doğrudur, bilimseldir'' diyerek almak yanlıştır, bu da popüler kültürün etkisine girer.




    Ailemde herkes homofobik ama ben gayım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Evet öyleyse e-postaniz varsa, herhangi bir nedenle bir krediye ihtiyaciniz var mi ericfinancee@gmail.com veya ericfinancee@outlook.com

  • Evet öyleyse e-postaniz varsa, herhangi bir nedenle bir krediye ihtiyaciniz var mi ericfinancee@gmail.com veya ericfinancee@outlook.com

  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.