Şimdi Ara

Facebook'a internetten girin .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkes biliyor ki facebook uygulaması iosda berbat çalışıyor sürekli takılıyor . 2-3 gündür safari'den giriyorum ve inanın uygulamaya göre çok daha rahat . Tabi ki ufak takılmalar mevcut ama ben inanın uygulamasından daha çok sevdim . Denemenizi öneririm .

• Kesinlikle katılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kesinlikle katılmıyorum 13 Şubat'tan beri kullanıyorum uygulamayı birkere bile takılmadı
    Cihazım 4s ve jailbreaksiz

• quote:

Orijinalden alıntı: KinZhull

Ben kesinlikle katılmıyorum 13 Şubat'tan beri kullanıyorum uygulamayı birkere bile takılmadı

Bende uygulama son 2 haftadır iyice sapıttı hareket bile etmiyecek nerdeyse takılmaktan . Bana safariden girmek daha rahat geldi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

quote:

Ben kesinlikle katılmıyorum 13 Şubat'tan beri kullanıyorum uygulamayı birkere bile takılmadı

Bende uygulama son 2 haftadır iyice sapıttı hareket bile etmiyecek nerdeyse takılmaktan . Bana safariden girmek daha rahat geldi .

Valla ben 7/24 Facebook tayım parmak hareketime geç tepkisi dahi olmadı son derece seri ve akıcı belki başka bir uygulamadan kaynaklı bir sorununuz olabilir senkronize vs uygulama var ise kaldırmayı dene istersen

• Ben uygulamadan dolayi face ten sogudum benimki takilmayi asti garip bi boyut aldi acilip kapanmalar asirlik takilmalar inerken donma vb sorunlar

• ben facebook uygulamasında hiç sorun yaşamadım.. sorun yaşayanları çok görüyorum ama bende hiç bi problem yok.. canavar gibi nazar değmesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    google'a giremiyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sabırlı olun ios6 ile beraber html5 facebook uygulaması gelecek o zaman sorun kalmaz takılmadan rahat rahat kullanırsınız.

• Facebookda bendede takilma yok tek sorunum kafayi yiyo bazen. Yorum yapa basiyorum sohbet aciliyo bir anda , begene basiyorum linke tiklamisim gibi baska sayfaya yonlendiriyo falan. Onun disinda memnun sayilirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

quote:

Valla ben 7/24 Facebook tayım parmak hareketime geç tepkisi dahi olmadı son derece seri ve akıcı belki başka bir uygulamadan kaynaklı bir sorununuz olabilir senkronize vs uygulama var ise kaldırmayı dene istersen

Öyle birşey yok uygulamadan kaynaklı bence .

• Twitter uygulaması çok daha iyi.
  • ios 6' yı bekleyelim arkadaşlar sonuçta işletim sistemine entegre gelicek daha stabil olur.
  • Ben sirf usendigim icin uygulamayi kullaniyorum hem ayar secenekleride cok az profilim le ilgili hicbir seyi yapamiyorum vs. Hem de bazen takilmalar ve atmalar oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayshot

ios 6' yı bekleyelim arkadaşlar sonuçta işletim sistemine entegre gelicek daha stabil olur.

Ben zaten iOS 6 kullanıyorum Apple sadece entegre edebilir uygulama baştan sona aynı boşuna heveslenmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

ios 6' yı bekleyelim arkadaşlar sonuçta işletim sistemine entegre gelicek daha stabil olur.

Ben zaten iOS 6 kullanıyorum Apple sadece entegre edebilir uygulama baştan sona aynı boşuna heveslenmeyin

Ya umutlarda biterse

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Ya umutlarda biterse

Boyle kasinti olacagini sanmiyorum resmi ios 6 gelince. Cunku appstoreden baktiklarinda yorumlara ,yildiz sayisina anlamislardir programda bi pohluk var ona gore facebookla gorusup duzeltme islemleri yapiliyodur bence. Uzun zamandir bi guncelleme gelmedi. ios6ya sakliyorlar bence guncellemeyi

• Evet facebook uygulamasi berbat. İlk ipadi aldigimda forumada sormustum kasiyo program diye megerse facebook uygulamasinin işiymiş.
    Safariden de girincede chat yerini goremiyoruz. Onada bir çare var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enjektör

Evet facebook uygulamasi berbat. İlk ipadi aldigimda forumada sormustum kasiyo program diye megerse facebook uygulamasinin işiymiş.
    Safariden de girincede chat yerini goremiyoruz. Onada bir çare var mı?

Chat kısmından kastınız ne bilmiyorum ama sohbet kısmından açık kişileri görebilirsiniz mesajlar kısmındanda konuşursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litheart

Ben uygulamadan dolayi face ten sogudum benimki takilmayi asti garip bi boyut aldi acilip kapanmalar asirlik takilmalar inerken donma vb sorunlar

Aynen oyle hocam .

• Jailbreaksiz 3gs ve 4 kullanıyorum ve ikisinde de sorunsuz olarak kullanıyorum. Ne bir takılma var nede donma...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.