Şimdi Ara

Fable (23 Şubat 2027) [PC ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
153
Cevap
10
Favori
6.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Ana karakter ile hiç çıkmasın daha iyi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İyiler ilk görüşte tanınmaz
  • Konsept görüntüler sızmış.

Fable (23 Şubat 2027) [PC ANA KONU]

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗

• R-10 kullanıcısına yanıt

4 Farklı konsept çiziminde de karakterin arkasından resmedilmiş, insan hevesleniyor acaba yüzünü mü değiştirdiler diye. Sonra 2 ve 4. ekran görüntüsündeki kafayı görünce fenotip kaderdir, değişmez diyorum.Fable (23 Şubat 2027) [PC ANA KONU] Neyse, yarın akşam belli olacak ne yapmışlar ne yapamamışlar.Fable (23 Şubat 2027) [PC ANA KONU] 

Edit ; Yarın akşamki sunumu izlemek isteyenler için Xbox Türkiye linkini bırakıyorum.

Fable (23 Şubat 2027) [PC ANA KONU]Xbox Türkiyeyoutube
    2026'da oyunculara sunulacak bazı muhteşem oyunları inceleyeceğimiz Developer_Direct, 22 Ocak Perşembe günü Türkiye saatiyle 21.00'de geri dönüyor. Gösteride, oyunları geliştiren ekiplerin kendi stüdyolarında gerçekleştirdikleri çekimler izlenecek, Playground Games’in Fable ve Forza Horizon 6 oyunlarının yanı sıra Game Freak’in Beast of Reincarnation oyunundan özel görüntüler yer alacak ve geliştiricilerin görüşleri dinlenecek.
    https://www.youtube.com/watch?v=mFrFem_9Bn4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 21 Ocak 2026; 11:31:45 >

• Fable, Sonbahar 2026'da çıkış yapacak.

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Yeni detaylar:

Fable, 2026 Sonbaharında Xbox, PS5 ve PC için çıkış yapıyor.

Oyun; seçimler ve sonuçlar, aksiyon, dram ve İngiliz mizahı üzerine odaklanıyor.

Hikâye, Briar Hill adlı bölgede bir çocuk olarak başlayıp büyüme sürecinizi konu alıyor.

Köyünüz gizemli bir yabancı tarafından taşa çevriliyor ve bu olay maceranın fitilini ateşliyor.

Yuvarlanan tepeler, büyülü ormanlar, hareketli kasabalar, sessiz köyler ve dev sebze bahçeleri gibi zengin çevre tasarımları bulunuyor.

Dünya, tamamen açık ve kesintisiz şekilde keşfedilebiliyor.

Bowerstone, Hero’s Guild ve daha birçok ikonik mekân geri dönüyor.

Karakterinizi yüz, saç, zırh ve daha birçok detayla özelleştirebiliyorsunuz.

Yakın dövüş, menzilli silahlar ve güçlü büyüler kullanarak düşmanları sersemletebiliyorsunuz.

Cockatrice gibi büyük ve yeni düşmanlar oyunda yer alıyor.

Ev satın alabilir, bir işe girebilir, para kazanabilir, köylülerle romantik ilişkiler kurabilir, evlenip çocuk sahibi olabilirsiniz.

Albion’daki her evi ve işletmeyi satın alarak zengin olmanız mümkün.

“Canlı nüfus sistemi”: Dünyada kendi rutinleri, işleri ve yaşamları olan 1000’den fazla konuşulabilir NPC bulunuyor.

Bu NPC’lerin tamamıyla sohbet edebiliyor ve etkileşime girebiliyorsunuz.

İtibarınızı ve ahlak anlayışınızı inşa ediyorsunuz; NPC’ler sizi övebilir ya da azarlayabilir.

Yaptığınız her şey itibarınızı etkiliyor; insanlar geçmişteki davranışlarınızı hatırlıyor ve sizi sevebiliyor ya da nefret edebiliyor.

Verdiğiniz birçok karar, Albion’un tamamını değiştirebilecek etkilere sahip.

Örnek bir seçim: Oyunun başlarında tanıştığınız bir karakter, bir büyüme formülü keşfederek dev bir yaratığa dönüşüyor. Onu yaşatmayı ya da öldürmeyi seçebiliyorsunuz. Öldürürseniz, devasa cesedi bölgede kalıyor ve ev fiyatları gibi unsurları bile etkiliyor.

• Fable - Gameplay Teaser

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

''Karakterinizi yüz, saç, zırh ve daha birçok detayla özelleştirebiliyorsunuz.''

Beklenen gelişme Fable (23 Şubat 2027) [PC ANA KONU] 

En çok buna sevindim ben de.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ACER SWIFT 3 SF315-52G Intel i5 8250U 1.8Ghz L3Cache 6MB, 12GB DDR4 2400MHZ, NVIDIA MX150 2GB VRAM

Şimdi izledim. Mass Effect'te de vardı istediğin karakteri yaratma ama genelde millet Volkan Demirel tipli Shepard'ı seçiyordu hocam.Fable (23 Şubat 2027) [PC ANA KONU]  Kötü bir pazarlama yaptılar başlarda.

İzlediklerim hoşuma gitti. Bayağı kapsamlı bir oyun yapmışlar. Yapanlar da Forza Horizon serisini yapanlarmış. Biraz İngiliz soğukluğunu hissetsem de eğlenceli bir yapım olacağı belli. Umarım güzel bir fiyatlandırma ve Türkçe dil desteği ile gelir. Özellikle Türkçe olması çok önemli.Fable (23 Şubat 2027) [PC ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 22 Ocak 2026; 23:38:20 >

P4P800-X - ***FX5500*** - 768 MB RAM - *** CELERON D 2.80 OC <<3.33>> High Power PerformancePro 80Plus Bronze 750 microsoft keyboard+mouse set

old but gold ;)
  • Baya güzel duruyor özellikle yapımcıları dinledim herifler RPG öğelerinin fazlasıyla üzerinde durmuş..

Çok iyi bir sürpriz yapacak gibi bu oyun, Fable hayranlarını dinleyerek geliştiriyorlar belli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İşte en önemli noktalar:

- Oyundaki her binanın içi var, her eve girebilirsiniz.

- Dilerseniz herhangi bir evi de soyabilirsiniz.

- Oyundaki her evi ve her işletmeyi satın alabilirsiniz.

- "Fable bir peri masalıdır, fantezi değil" ilkesi, oyunun tüm görünümünü ve tonunu yönlendirdi; bu ilkeyi Lionhead stüdyolarının arşivlerinde bulunan eski bir belgede bulmuşlardı.

- Tüm NPC'ler elle oluşturulmuştur, prosedürel üretim kullanılmamıştır.

- Tüm NPC'lerin kişilikleri ve günlük programları da özenle tasarlandı; 1000 NPC'nin tamamına isim verildi, seslendirme yapıldı ve benzersiz olacak şekilde tasarlandı.

- Boşanabilirsiniz/evlenebilirsiniz

- İtibar sistemi önceki Fable oyunlarına göre daha karmaşık; bir eylem bir NPC'yi memnun edebilirken, diğerinin sizden nefret etmesine neden olabilir.

- İtibar sistemi de haritanın tamamını etkilemiyor; bir şehirde yaptıklarınız haritanın öbür ucundaki başka bir şehirde birdenbire bilinmeyecek.

- Dünya, Forza oyunlarındakinden daha küçük çünkü çok daha yavaş bir keşif temposu için tasarlandı (burada süper arabalar yok, sadece atlar var).

- Boyut yerine içerik yoğunluğuna öncelik verildi; bu da her binanın ve iç mekanın detaylı ve el işçiliğiyle tasarlanmasını sağladı.

- Fable, Forza serisinde de kullanılan aynı oyun motoru olan ForzaTech üzerinde çalışıyor.

- ForzaTech'in sinematikler ve görevler gibi temel şeyleri bile işleyebilmesi için çok fazla çalışma yapılması gerekti, ancak bu onların kullanmayı tercih ettikleri ve yatırım yapmaya karar verdikleri oyun motoru.

- Filmde köpek arkadaşı yok, bunun için yeterli zamanları olmadı ama devam filminde bunu yapma ihtimalini de tamamen dışlamıyorlar.

- Bu oyun, Playground Games'in gerçek bir tutku projesi; 2016/2017'den beri bir şekilde geliştirme aşamasında ve tüm ekip Fable hayranlarından oluşuyor.

- Geliştiriciler PS5'te oyunlarını yayınlayacak olmaktan mutlular, en büyük istekleri her zaman oyunlarını olabildiğince çok kişinin oynamasıdır.

- Henüz hikaye hakkında konuşmuyorlar ve orijinal üçlemenin kanonik olup olmadığını doğrulamayı reddettiler.

Fable, 2026 Sonbaharında piyasaya sürülecek ve kısa sürede yılın en çok beklediğim oyunlarından biri haline geldi. "Aa, ne güzel, bir aksiyon RPG'si daha" aşamasından, sadece bir tanıtımla Yılın Oyunu potansiyeli taşıyan bir oyuna dönüşmesi inanılmaz!

(X'te bir sayfadan alıntıdır)

• Fena görünmüyor valla açıkçası. Daha da cila çekilir illa ki. Geç çıksın da güzel olsun. Umarım Türkçe de çıkar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    | ASUS PRIME Nvidia RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 | AMD Ryzen 7 9800X3D | XPG DDR5 5600 Mhz 32 GB Ram |Cooler Master Mwe Gold-V2 850 W PSU | Samsung EVO 1 TB m2 nvme SSD | MSI B850 Tomahawk Max Wifi | PHANTEKS P400A RGB KASA | Playstation4/steam id: Bilgennyk |
  • Oyunu bayağı beğendim, oldukça keyifli duruyor. Oyunla ilgili en büyük endişe sanırım optimizasyon olur. Bunlardan içerik olarak cyberpunk gibi bir vaka yaşayacağımızı pek sanmıyorum. Ayrıca belki bir erteleme de yiyebilir gibime geliyor.

Harddisk : Seagate Barracuda 2TB
    SSD : GIGABYTE 2.5" 240GB SATA3 SSD SSD : Samsung 980 SAPSI 1 TB
    Sıvı Soğutucu : NZXT X63 Kasa : NZXT S340
    PSU : Corsair RM850 850W 80+Gold İşletim Sistemi : Windows 11
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.