Şimdi Ara

Fable 2 de geliyor gümbür gümbür

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Peter Molyneux den Fable 2 dinamikleri ile ilgili bir video.
    Bu video Fable 2 den degil, onda kullanılacak motorla ilgili teknik demo..
    Işıklandırmalar, fizik olayları mükemmel...Dokulara zoom yaptıkça kaybolmayan detaylar muhteşem..
    Xbox360 a bir bomba oyun daha geliyor...Ne yapıcaz bilmem

http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=27393

• Süperdi ilk oyun

Amaan bea... Dayanamayacağım ben! 360 alıyorum yakında
  • iyi iyi yakında pc yede çıkarırlar x360 dan sonra
  • zor be...MS satın aldı Lionhead i
    Fable 1 yıl sonra çıkmıştı buda bi 2-3 seneye kadar gelir heralde
  • Şubat da PC'ye Jade Empire çıkacak onla idare ederler atık.
  • Yaw yeter bunekadar oyun boyle
  • Microsoft cok akıllı bir politika izliyor ve oyun yapımcılarını satın alarak oyunun sadece kendi bünyesine gecmesini saglıyor.Konsol savaslarının cosucagı bir zamanda Fable gibi konsol aldırtacak bir oyunu Pc icin cıkarmaz zaten bunun onleminide oyunu yapan sirketi satın almakla yapmıs bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ay gülmekten geberdim.
    Videoyu kimse sonuna kadar izlemedi mi yaw ?
  • Lionhead oyunda havok fizik motoru kullanacakmış.Birde siz ilk oyunda kötü olarak mı bitirdiniz yoksa iyi mi?
  • korayg bak kendinde dedin MS satın aldıvista uyumlu çıkacak bu oyun diyorum ben ama senin dediğin gibi anca 1-2 sene sonra.
  • Birçok kişi XBOX 360 almaya karar verdi şu aralar.Aslında çok mantıklı bence.Hem kopya olayı var hem konsol ucuz bulunuyor.Şu 3 kırmızı azaldı.Son zamanlarda sorun duymadım.Tamamen bitse şu sorun herkesin içi rahat olacak.

Aslında mantıklı şuan XBOX 360.PS3 1 seneye oturur.O zaman kadar adam gibi oyun oynanır.MGS 4,DMC 4 falan çıkınca da yanına bir PS3 gelir.Daha ne olsun?

Fable 1'e 10 dakika bakmıştım.Pek oyunu keşfetmeden diğer oyunlara bakmıştım.Fazla oyun olmasının kötü yanları işte. Neyse ki artık kafa yapım değişti.Ancak bu kadar oyun olunca zaman ayarlamak zorlaşıyor.Şu ara COD 3 bitireceğim sözde.Ona da zaman yok....

Oyun zaten 1-2 sene sonra çıkınca öyle pek bir anlam teşkil etmez bence.Ha PC'ye yatırım yapanlar için avantaj olur.Ama epey zaman farkı var....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfb -- 19 Aralık 2006; 16:55:31 >

• Haha süper yapmışlar yav, son model manyak ama (:
  • Molyneux işte... Adam sektördeki en özgün oyun yapımcılarından biri
  • Oyunu LionHead Studios yapıyor ( Fable 1 , Black&White 1 ve 2)
  • rpg bolluğu yaşayacağız gibi gözüküyor hepside birbirinden kaliteli oyunlar fakat içlerinden en iyileri mass effect ile fable2
    olacak gibi gözüküyor 1. oyunu pc de bitirmiştim şaheserdi ikincisini sabırsızlıkla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resqect -- 19 Aralık 2006; 18:57:06 >
  • ilk oyunu doyasıya oynamıştım ve hayran kaldım bu oyunun 2.sine yürek dayanmaz süper olacak süpeeeeeeeer
  • kesin ne zaman cikacak bilen var mi dogrusunu?
  • 2007'nin sonları ya da 2008'nin ilk çeyreğinden önce X360'a çıkmaz herhalde. 2010 gibi de PC'ye çıkar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.