Şimdi Ara

F33L TorNaDo F5 Modifiye 'sese duyarlı neon 20.07.2007' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
16.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hoş olmuş abi şaka bi yana belki imkanlar daha geniş olabilse daha estetik daha güzel birşey yapabilirdi
  • süperr olmuss eline sağlıkkk wallaa harikaa..

renklii birr ksaa süperr
  • walllahi çok süper olmus eline sağlık...
  • dostum kitaplıkta ki neon barları kaç paraya aldın acaba

bide su borularını kullanman süper bir fikir olmuş gidip te uv duyarlı cart 'Lı curt 'Lu kablo alıcağına elindeki imkanla yapmışsın ve süper olmuş helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeaN_ConstantinE -- 2 Mayıs 2007; 21:39:36 >
  • Ya avor hoca bişi sorcam benimde aklıma gelmişti su borusu alim hem az maliyet hemde zor bulunmaz diye ama
    sonradan dedim nasıl kabloları içine alcam diye.Düşündüm helezon şeklinde kesebilirim diye ondada keserken bir
    yöntemmi kullandın yoksa elinin birine maket bıçağını açıp sonra kabloyu maket bıçağının etrafındamı döndürdün ?
  • maket bıçağı ile döndürerek kestim. bir mühendis olarak önemli olan yaptığınız ürünü düşük maaliyetli olarak üretmek. e zaten bu iş hobi işi olduğuna göre herşeyi kendiniz üretti mi daha tatlı oluyor. yoksa ver bir sürü para tak mod yaptım de! bence bir anlamı yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: MyR!sTaTe

Ya avor hoca bişi sorcam benimde aklıma gelmişti su borusu alim hem az maliyet hemde zor bulunmaz diye ama
    sonradan dedim nasıl kabloları içine alcam diye.Düşündüm helezon şeklinde kesebilirim diye ondada keserken bir
    yöntemmi kullandın yoksa elinin birine maket bıçağını açıp sonra kabloyu maket bıçağının etrafındamı döndürdün ?

• kitaplıktaki neonları 2 tane 25 ytl den aldım. 2li olarak satılıyordu. karaköyde soldaki akbank tarafındaki elektronik hanında var.

bu arada tüm yorumlar için teşekkür ederim. yazında güzel bir çalışma olacak inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avor -- 2 Mayıs 2007; 23:03:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: avor

maket bıçağı ile döndürerek kestim. bir mühendis olarak önemli olan yaptığınız ürünü düşük maaliyetli olarak üretmek. e zaten bu iş hobi işi olduğuna göre herşeyi kendiniz üretti mi daha tatlı oluyor. yoksa ver bir sürü para tak mod yaptım de! bence bir anlamı yok.

ßende öyle yapim o zaman ;)
  • aslında maket bıçağını sabit tutup boruyu döndürmek dha prtaik oluyo ama bu iş için iki kişi gerekli !
  • Orjinalden alıntı: avor

maket bıçağı ile döndürerek kestim. bir mühendis olarak önemli olan yaptığınız ürünü düşük maaliyetli olarak üretmek. e zaten bu iş hobi işi olduğuna göre herşeyi kendiniz üretti mi daha tatlı oluyor. yoksa ver bir sürü para tak mod yaptım de! bence bir anlamı yok.

Tebrikler kardeşim, tam benim düşünce tarzım..
    Bazen yapılan iş, para ile alınan kadar güzel olmasa bile, insanın kendi el emeği olunca pek fark etmiyor.
    Saygılar.
  • Tüketen değil üreten bir toplum olmamız gerekli. bizim burada yaptığımız bunun bireysel kısmı. dediğin gibi amfibi insanın el emeği ile yaptığı şey kadar güzel birşey yok. bu kasa benim ilk modum ve çok uğraştım , çok emek verdim. insanın çocuğu gibi oluyo sanki. canım kasam benim
  • ilk olarak en sesli çalışan bileşen olan ekran kartı ile başladım. accelero x2 aldım ve çokta memnunum. herkese tavsiye ederim.
     F33L TorNaDo F5 Modifiye 'sese duyarlı neon 20.07.2007'

merak edenler için soğutucuyu parçaladım. gpu yu güzelce temizliyoruz. ben pamık ve peçete ile temizledim ve vida yerlerinden basit bir şekilde soğutuyu monte ettim.

sıra geldi ilemciye. stock fanı söküp temizlendi. daha sonra padlerden bir tanesi arka tarada kısa devre engellemek için yapıştırılıyor ve uzun vidalar resimde görüldüğü gibi arkadan takılıyor. termal macun mercşmek tanesi kadar işlemciye sürülüp soğutucu üzerine diğer h parça ile vidalanıyor

işlemciyi de hallettikten sonra son olarak en çok ses çıkaran diğer bir bileşen olan psu ya geliyor sıra. psu nun arkasını o delikli olan yerini keserek fan yeri açtım. fanı monte edip 7v a bağladım. altta görüldüğü gibi diğer fanıda 7volta bağladım. böylece sesleri kesildi ve havayı içeriden alıp dışarıya doğru atarak psu içinde hava akışı sağlanmış oldu. kasadaki diğer fanları da 7v bağladım ve süper bir sessizlik elde edildi.

dış taraftaki fanın elektrik kablosunu dışarı alarak kasa içine 7volta bağladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avor -- 11 Mayıs 2007; 15:08:29 >

• renk karnavalı olmus senin kasa yaw dostum ellerine saglık el emegi farklı oluyor tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazy ewo

renk karnavalı olmus senin kasa yaw dostum ellerine saglık el emegi farklı oluyor tebrikler

eyvallah saol aynen oyle insan mutlu oluyor kendi yaptığı birşeyi görünce
  • accelero x2 fiyatı nedir avor ?
  • 55 civarı
  • dostum çok güzel gidiyor. yapacak çok birşey kalmamış artık işlerin yaratıcılığa kalıyor.
  • evet ya maalesef pek birşey kalmadı gibi. artık kasada zaten sokacak yer yok bende o yüzden yazın yeni bir kasa yapıcam sıfırdan. büyük ihtimalle pleksi den olucak herhalde. mdf de kullanılabilir aslında. işleme olarak kolay işlenirler. dekopaj ve hobi seti ile hallolur. yaz gelsede izne çıkıp yapsam kasaları bu arada bu kasa için tavsiyeleriniz varsa açığım yani
  • çok jan janlı olmuş böyle ne biliyim bana lunaparkları hatırlattı birden
  • şimdi parçalar buz gibidir eminim; emeğine sağlık
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.