Şimdi Ara

F/P oranı yuksek kulaklık tavsiyesi? [Alındı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 50-75 ytl arasında fiyat - performans oranı yuksek tavsiye edebileceğiniz kaliteli kulaklıklar nelerdir?

Ses kalitesinin iyi olması,ayrıntıları iyi vermesi benim için önemli. Sesi dısarıya vermemesi gibi vs.. Metal müzik dinlediğim için her ayrıntı benim için önemli. Creative in kendi kulaklıkları var ama rahatsız ediyor.. Bu arada Creative Zen Neeon 5 gb kullanıyorum. Philips kulaklıgım vardı koptu , stock kulaklıkta kesmedi beni...

Önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viik -- 6 Haziran 2008; 23:37:06 >

• donanım haberde kime sorarsan f/p oranı iyi olan kulaklık oalrak ep630 u önerir(yani çoğu kişi)
    ben dinlemedm yorum yapamıcam ama ciddi anlamda güzel olduğu kesin bu kdr kişiyi kendine hayran bıraktığına göre.
  • http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=3455&IID=102213 Sennheiser MX 660 Black Kulaklık

http://www.sanalmarketim.com/urun/CREAEP630/ CREATIVE EP630 Kulakiçi Kulaklık Siyah

2 si arasinda tercih yapsak hangisi daha iyidir ?

yadahttp://www.sanalmarketim.com/urun/SENNCX300B/ cx 300 mü ? =A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viik -- 3 Haziran 2008; 0:18:35 >

• mx seisi rock da daha iyidir basslar makul ve dengeli açık tip olduğundan daha doğal ses alırsın mid ve tizler daha başarılıdır.Diğer iki model is mx serisine göre daha derin biraz abartılı basslara sahiptir ikisinin de sesi mx serisi kadar doğal değilkdir ve midler ikisinde de yeterli değildir.İkisi arasında cx 300 ep630 a göre daha makul bass seviyesine sahip ve de daha iyi clean tonlara sahip bir kulaklıktır ep 630 da basslar fazla abartılı cx 300 e göre tiz ve midler daha geridedir.Tavsiyem sennheiser alacak isen mx 360 alman mx660 ile aralarında bir fark göremedim ki bence mx360 daha başarılı ucuz olabilir.50 ytl bütçe ile açık tip kulaklık alacak isen alman gereken tek model akg k314 p olmalı dengeli güçlü bass ve iyi ayarlı tiz mid.
  • Tavsiye için cok tesekkurler

mx 760 için ne diyebiliriz peki? Almışken tam olsun bir daha ugrasmıyorum istiyorum...
  • mx 760 güzel deniyor fakat akg nin k314 p si yurtdışı yayınlarından takip ettiğim kadarı ile daha iyi bir kulaklık frekans aralığı da daha iyi olduğunu gösterir nitelikte akg harman kordon şirketidir bir anlamda yani sennheiserdan geride bir marka değildir mx serisi yerine bunu tercih etmek daha mantıklı gibi çünkü mx serisinde fiyat arttıkça herzaman kalite ve ses düzeyi de artmıyor.
  • Sonunda aldım kulaklıgı arakdaslar. Creative Ep630 oldu seçimim. Hiç kulak içi modelden kullanmadıgım için başta garibime gitti ama sonra alısıyorsunuz , dısarıdan soyutlanıyor müzikle baş başa kalıyorsunuz.

BAsslarda güzel abartı gelmedi , tam istediğim kıvamdaydı. Suan memnunum bakalım kulaklık kendine gelsin diye çalıstırıyorum seside açtım bakalım...

3 yıl gitse yeter bana =) Almaya niyeti olan arkadaslar varsa gönül rahatlıgı ile alabilirler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun, güzel kulaklıktır.
  • Ben de aynısını aldım ama bana basslar abartı ve boğuk geldi. Bass olacak diye ses kalitesinden ödün veriyor bu kulaklık. Yakın zamanda Shure e2c veya Westone Um2 alacağım için şimdilik idare etmesi açısından iyi bir kulaklık...
  • açıkçası bende arıyorum güzel bi kulaklık ama basslardansa müzik sesini hissetmek isterim
  • İzolasyon istiyomusun ?

istiyosan: cx300 veya ep630 bunların birbirlerine üstün yanları var ama tam ne farkları var bilmiyorum..

istemiyosan: mx 760 diyoruz...
  • ep 630 almışsın da.tabiri caizse ep630 ile yüksek ses metal dinlemek tam bir işkence.
  • ep630 gerçektewn f/p oranı olarak iyi bir kulaklıktır. Ama yazdıklarına bakılırsa sana uygun bir kulaklık değil. Neyse hayırlı olsun.... Sen memnun olduğun sürece sorun yoktur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.