Şimdi Ara

F/P C-Suv önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • suv severim yine suv düşünüyorum, mevcut aracım çok yoruldu yıprandı üstelik manuel vites kullanmaktan usandım, yeni alacağım araca yıllarca binicem belki 10 belki 15 yıl Allah ömür verirse.. spor tasarım, yüksek tork, geniş iç hacim, konfor, malzeme kalitesi, sürüş keyfi aradığım şeylerden bazıları.. bütçe sorunum pek yok kafama koysam 1 milyon tl ve üzeri fiyatlarda bir araç da alırım fakat ben mütevazi olmak istiyorum şöyle c-suv orta karar f/p bir araç ne alabilirim kestiremiyorum..

altın kural: aracın belirgin şekilde f/p olması.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Araç fiyatlarının akıl almaz seviyelere ulaştığı bir dönemde fiyat/performans aracı bulmak cok zor. Ancak o kriteri göz ardı edersek göreceli olmakla birlikfe c suvlarda sportif olarak çok seçenek yok gibi. ilk aklıma gelen 3008 o da çok geniş değil. Torku çok yüksek degil ama 1.6 benzinlisi tatmin edecektir diye dusunuyorum. 180hp 250nm tork

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbülü29 -- 7 Nisan 2021; 1:32:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • grandland a bakın.

• Cupra Formentor'a bir bak derim. Donanımı dolu, etrafta pek aynısından olmayan araçlardan..

• Hybrid seçeneğini düşünürseniz 1.6 GDI Kia Niro var. Şehir içi tüm taleplerinize karşılar. Sadece uzun yolda biraz performans olarak turbolu araçlara göre eksikliğini hissedersiniz o kadar.

• 3008. En güzel SUV. Performans önemliyse 1.6 Puretech 180hp, yakıt ekonomisi önemliyse 1.5 BlueHDI.

• fiyat performans olarak renault kadjar 1.3 tce 160 hp fiyatının performansını fazlasıyla veriyor.

Touch Roof 1.3 TCe EDC 160 bg 362.100 ₺ liste fiyatı var

2 . seçenek ise mazda cx5

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-mazda-piskin-otomotiv-2020-0km-cx-5-4x4-power-sense-plus-876385518/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lınc -- 7 Nisan 2021; 11:19:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C Segment 2020 SUV Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    F/P Hangisi Mantıklı ?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 305 e grandlandx var f/p diğer markalar utanmadan b suvlara bu parayı istiyor. Ben olsam 2. El temiz xtrail yenikasa alırdım 300 lere çıktıktan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaskett -- 7 Nisan 2021; 13:48:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f/p olarak sınıfının ''en''lerini taşıyan c5 aircross var.

• Honda crv, Citroen C5, cupra formenter, Mitsubishi eclipse cross.

• O segmente çıktıktan sonra Cupra Formentor alınır. Çok güzel olmuş araç.

• Adam f/p tavsiye istiyor millet ne olduğu belirsiz formentor denilen araca 600 bin tl verdiriyor :)

Renualt al geç hocam kadjar veya captur'a bak hangisi içine siniyorsa al. Pejo citroen grubuna bulaşma parasını haketmeyen kağıt gibi araçlar üretiyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mitokondri Kristası kullanıcısına yanıt

Arkadaş geçen sene 0 aldı ve çok pişman oldu.1 yılda trim sesleri başlamış.tipi güzel fakat kalite yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.