< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
F/P C-Suv önerisi

-
-
Araç fiyatlarının akıl almaz seviyelere ulaştığı bir dönemde fiyat/performans aracı bulmak cok zor. Ancak o kriteri göz ardı edersek göreceli olmakla birlikfe c suvlarda sportif olarak çok seçenek yok gibi. ilk aklıma gelen 3008 o da çok geniş değil. Torku çok yüksek degil ama 1.6 benzinlisi tatmin edecektir diye dusunuyorum. 180hp 250nm tork
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbülü29 -- 7 Nisan 2021; 1:32:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
grandland a bakın.
-
Cupra Formentor'a bir bak derim. Donanımı dolu, etrafta pek aynısından olmayan araçlardan..
-
Hybrid seçeneğini düşünürseniz 1.6 GDI Kia Niro var. Şehir içi tüm taleplerinize karşılar. Sadece uzun yolda biraz performans olarak turbolu araçlara göre eksikliğini hissedersiniz o kadar.
-
3008. En güzel SUV. Performans önemliyse 1.6 Puretech 180hp, yakıt ekonomisi önemliyse 1.5 BlueHDI.
-
fiyat performans olarak renault kadjar 1.3 tce 160 hp fiyatının performansını fazlasıyla veriyor.
Touch Roof 1.3 TCe EDC 160 bg 362.100 ₺ liste fiyatı var
2 . seçenek ise mazda cx5
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lınc -- 7 Nisan 2021; 11:19:32 > -
305 e grandlandx var f/p diğer markalar utanmadan b suvlara bu parayı istiyor. Ben olsam 2. El temiz xtrail yenikasa alırdım 300 lere çıktıktan sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaskett -- 7 Nisan 2021; 13:48:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
f/p olarak sınıfının ''en''lerini taşıyan c5 aircross var.
-
Honda crv, Citroen C5, cupra formenter, Mitsubishi eclipse cross.
O segmente çıktıktan sonra Cupra Formentor alınır. Çok güzel olmuş araç.
Adam f/p tavsiye istiyor millet ne olduğu belirsiz formentor denilen araca 600 bin tl verdiriyor :)
Renualt al geç hocam kadjar veya captur'a bak hangisi içine siniyorsa al. Pejo citroen grubuna bulaşma parasını haketmeyen kağıt gibi araçlar üretiyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaş geçen sene 0 aldı ve çok pişman oldu.1 yılda trim sesleri başlamış.tipi güzel fakat kalite yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X