Bjk Stat yıkilinca maçlarını %99 TürkTelekom Arena'da oynayacak. F.Orman ve Ü.Aysal yemekte prensipte anlaşti. Bjk kiralama bedeli ödeyeck.
Aylardır her dedikleri çıkıyor bu adamların. Hadi hayırlısı olsun.
Savaş çıkar burada şimdi
Sevindim. Beşiktaş ile beraber aynı sahada oynamak ilginç ve güzel olacaktır. Birbirimizi kollayacağız ki yarın işimiz düştüğünde yüzümüz olsun.
Yaa şimdi bunlar stadın duvarlarına bir sürü şey yazarlar, koltukları kırarlar, wc lere zarar verecekler ohooo. İnşallah yatar bu iş. Kendi sahamızda deplasmanda maç mı yapacaz lan birde ?
Ben de anlamıyorum, koskoca İstanbul'da başka stad mı yok? Fenerbahçe'den Saraçoğlu için izin isteseydik bu kadar tantana yapılmazdı.
quote:
Orijinalden alıntı: Janti
quote:
Orijinalden alıntı: Magilum
Adınıza utandım. Gerek kulüpten sabah yapılan açıklama olsun, gerek dün Adnan Öztürk'ün açıklamaları olsun. Bu kadar ısrar yüzsüzlüğün ötesinde artık.
Hangi yüzsüzlükten bahsediyorsun?
Kulübünün yaptığı açıklamayı okudun mu? "BJK 'den bize gelen hiçbir başvuru yok ama olursa oturur konuşuruz"
Yeterince açık değil mi? Medyanın gazını iyi almışsın yalnız harcama kendini bu kadar kolay. Sözüm meclisin tam ortasından içine, tüm böyle düşünenlere.
Adınıza utandım. Gerek kulüpten sabah yapılan açıklama olsun, gerek dün Adnan Öztürk'ün açıklamaları olsun. Bu kadar ısrar yüzsüzlüğün ötesinde artık.
Hangi yüzsüzlükten bahsediyorsun?
Kulübünün yaptığı açıklamayı okudun mu? "BJK 'den bize gelen hiçbir başvuru yok ama olursa oturur konuşuruz"
Yeterince açık değil mi? Medyanın gazını iyi almışsın yalnız harcama kendini bu kadar kolay. Sözüm meclisin tam ortasından içine, tüm böyle düşünenlere.
''Stat konusunda gelmiş talep yok'' Ünal Aysal, stat konusunda Beşiktaş'tan kendilerine gelmiş talep veya teklifin bulunmadığını söyledi.
İki kulübün kardeş kulüpler olduğuna dikkati çeken başkan Aysal, ''Her zaman her konuyu aramızda açık açık konuşuruz. Galatasaray olarak özellikle son 24 saatte speküle edilen bu konuya yazılı olarak yanıt verdik'' dedi.
Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Aysal, ''Teklif gelirse değerlendirir misiniz?'' sorusunu ise ''Bunu o zaman düşünelim. O zamanın şartlarına bakalım. Vaktiyle biz de Beşiktaş'a bir teklif getirmiştik. O gün de konuşuldu. Şartlar tutmadı. Bu defa belki şart tutar, tutmaz... Bugün için bunları konuşmak çok erken. Özellikle bu play-off'a başladığımız dönemde bu tip konuların gündeme getirilmesini bilgi kirlenmesi olarak değerlendiriyorum. Herkesin bu tip sürtüşmelerden kaçınmasını rica ediyorum'' diye yanıtladı.
quote:
Orijinalden alıntı: NoName.
Yaa şimdi bunlar stadın duvarlarına bir sürü şey yazarlar, koltukları kırarlar, wc lere zarar verecekler ohooo. İnşallah yatar bu iş. Kendi sahamızda deplasmanda maç mı yapacaz lan birde ?
aslanım , sen bizim stadda zamanında oynarken biz öyle şeyler söyledik mi ? Oynarız oynamayız , o önemli değil de , hayvan mıyız lan biz ? Sizin taraftarınız nasıl insansa , bizim taraftar da insandır . Yok yakıp , yıkarlar , zarar verirler . Sanki vahşi ayı getirip , evcilleştirmeye çalışıyosunuz . Daha neler söylerim de forum ortamındayız , dikkat edin yorumlarınıza .
Niye bu kadar büyütülüyor bu konu anlamıyorum.Koltukları kırarlar duvarlara yazı yazarlar dıyorsunuzda,herhalde böyle durumlarda bizim kulüp karşılayacak zararı.Benım için hangi stadta oynıyacagımızın hiçbir önemi yok hatta bana kalırsa İzmirde oynansın kaç yıldır stadta maç izlemedım
gs kibarca 50 kere yok demesine ragmen hala bjk lı yazarlar, medya, yöneticiler, bazı taraftarlar oynarız, oynuyabiliriz, teklif edelimmi derdinde.
quote:
Orijinalden alıntı: Astoria
ne güzel işte kardeş kardeş oynarsınız.
Kadıköy'e gelselerdi ne güzel kardeş kardeş oynardık diyecektin sanırım...
Bjk-Gs maçı ilginç olur (:
Böyle bir şey teknik olrakda mümkün değil bu sene arenada avrupa maçı oynanmamasına rağmen zemin çamura döndü ve kasım-aralık ayı gibi değiştirilmek zorunda kalında. İki takımda bi dahaki sene avrupaki-ligdeki maçlarını çamurda oynamak istiyorsa o zaman anlaşssınlar.
quote:
Orijinalden alıntı: NoName.
Bu tip şeyler sorun değil, fatura çıkartır yollarsın beşiktaşa öderler :) ayrıca diğer konuda içeride beşiktaş taraftarı da olsa psikolojik olarak galatasaraylı oyuncular rahat olur çünkü kendi sahaları bildikleri stad, daha rahat oynarlar.
Kısacası bu tip şeyleri takmamak gerekir.Ama yinede olmasını istemem tabiki :)
belki bu nedenle ulaşım, stad giriş çıkışlarını çoğaltırlar, düzeltirler
Bugün Beşiktaş - Galatasaray maçı var ve bütün hafta stat konusu yüzünden BJK - GS arasında ve taraftarları arasında tartışma vardı. Yarın Fenerbahçe - Trabzonspor maçı var ve yine bütün hafta kupa yüzünden tartışma vardı.
Önümüzdeki haftada Trabzon - Beşiktaş ile Galatasaray - Fenerbahçe arasında bunlara benzer şeyler çıkartırlar. BU ÜLKEDE FUTBOLDAN ÖNCE MEDYANIN TEMİZLENMESİ GEREK.