Şimdi Ara

((F| 'N95' ve 'N95 8 GB' |Z)) _MULTIMEDIA-COMPUTER_((|| (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.199
Cevap
3
Favori
221.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n95 in krem ve bordo renginden başka renk varmı piyasada ben gümüş renklisini beklemekle hatamı ediyorum çıkarmı acep fikri olan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: phantaso

n95 in krem ve bordo renginden başka renk varmı piyasada ben gümüş renklisini beklemekle hatamı ediyorum çıkarmı acep fikri olan varmı

Bitek krem ve bordo çıkacak, gümüş renklisi yok N95'in..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

barkod olayını kim kullanır yaw

İnsanlar kullanmadıkları özelliklere para veriyor.
    Küresel ısınma boşuna değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

barkod olayını kim kullanır yaw

İnsanlar kullanmadıkları özelliklere para veriyor.
    Küresel ısınma boşuna değil.

haklısın da o içinde geliıo zaten yapabilcek bişey yok
  • donanımla alakalı bişey değil yazılım o sadece
  • Nokia N95 supports 4GB SDHC microSD cards!

Posted by Will on Saturday, June 16th, 2007 at 9:23 pm under Announcements, Symbian, Nokia

AllAboutSymbian is reporting that the new 4GB SDHC microSD cards that are just hitting the market are compatible with the Nokia N95, as well as the Nokia N90 Communicator. They only go as far as confirming that the 4GB SDHC microSD cards from Sandisk work with the N95, but we have no reason to believe that cards from other manufacturers wouldn't work.

Keep in mind that Nokia doesn't officially support these new-fangled SDHC microSD cards, but who cares? If it works, it works - right? Forget that paltry 2GB limit that current microSD cards can provide, now you can play with the big boys. So, all you lucky Nokia N95 owners - go forth and turn that multimedia computer of yours into a multimedia powerhouse!

Oh, and let us know if any 4GB SDHC microSD cards from manufacturers other than Sandisk work on your N95, will ya?

alsana k850 + n91

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazgUL_vB -- 18 Haziran 2007; 14:26:49 >

• heleşükür çıktı uyumluluk artk yetersiz hafıza demeyecek foto veya video çekerken
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper_9

heleşükür çıktı uyumluluk artk yetersiz hafıza demeyecek foto veya video çekerken

4gb gerçekten ii
  • quote:

Oh, and let us know if any 4GB SDHC microSD cards from manufacturers other than Sandisk work on your N95, will ya?

Yannız dikkat edin adamlar kartların çalışıcaandan emin bile diiller, alaycı bi şekilde konuşmuşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ΣŠΛĠΣ -- 18 Haziran 2007; 19:51:37 >
  • --------------------------------------------------------------------------------

www.akakce.com'a girip N95'i bulun.Gözlerinize inanamayacaksınız.Distribütör fiyatı 1006 YTL'ye kadar düşmüş fiyatı..İlk çıktığında 1800'lerdeydi..İnanamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratgüven

--------------------------------------------------------------------------------

www.akakce.com'a girip N95'i bulun.Gözlerinize inanamayacaksınız.Distribütör fiyatı 1006 YTL'ye kadar düşmüş fiyatı..İlk çıktığında 1800'lerdeydi..İnanamadım

Beyler akakce.com daki link N73 ME ye gidiyor. Yani 1006 YTL olan N73 , akakce.com bi linkleme hatası yapmış sanıyorum. Yoksa direk alıcaktım :).
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzhangunes

quote:

--------------------------------------------------------------------------------

Beyler akakce.com daki link N73 ME ye gidiyor. Yani 1006 YTL olan N73 , akakce.com bi linkleme hatası yapmış sanıyorum. Yoksa direk alıcaktım :).

benimde azım ayrık kaldı 1000YTL deince dedim noluyos
    dedim garanti paraleldir yanlış yazmışlardır
    meersem N73tür

• düzeltmişler hatayı..akakce'de en düşük fiyat 1321,60 ytl olmuş..
  • quote:

düzeltmişler hatayı..akakce'de en düşük fiyat 1321,60 ytl olmuş..

ama gene paralel ithalat dimi?
  • evet en ucuz fiyatlar paralel ithalat.
    Bu aradawww.secerken.com,www.pazarmetre.com vewww.akakce.com'da değişik satış sitelerinin fiyatlarını karşılaştırabiliyorsunuz..

• quote:

evet en ucuz fiyatlar paralel ithalat.
    Bu aradawww.secerken.com,www.pazarmetre.com vewww.akakce.com'da değişik satış sitelerinin fiyatlarını karşılaştırabiliyorsunuz..

akakceyi biliodumda digerlerini bilmiodum saol

• Sorması ayıp N95 kullananların aylık kazançları ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Sorması ayıp N95 kullananların aylık kazançları ne?

şahsen ben öörenciim ve kazancım yok ama ikinci el bi temiz düşünüom
  • Benden beter olanı var mı diye merak ettim.
    İşsizim ve şu anda bende:

Sony-Ericsson P990i
    Samsung D 900
    Nokia 8800 Sirocco

var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Benden beter olanı var mı diye merak ettim.
    İşsizim ve şu anda bende:

Sony-Ericsson P990i
    Samsung D 900
    Nokia 8800 Sirocco

var.

• 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.