Şimdi Ara

((F| 'N95' ve 'N95 8 GB' |Z)) _MULTIMEDIA-COMPUTER_((|| (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.199
Cevap
3
Favori
221.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N73ün ilk çıkışını hatırlattı bu cihaz bana...
  • valla eurokid eline sağlık bu kadar iyi özetlenezmezdi
  • N95 reklamları da başladı nihayet.TV'lerde reklamı var.Benim pek bir hoşuma gitti.Geç geldi,sorunlu geldi ama Nokia bu modele önem veriyor demek ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratgüven

N95 reklamları da başladı nihayet.TV'lerde reklamı var.Benim pek bir hoşuma gitti.Geç geldi,sorunlu geldi ama Nokia bu modele önem veriyor demek ki.

o yüsden geç çıkardı
  • ARKADAŞLAR BUGÜN ANKARADA n 95 SORDUM.FATURASIZ KAYITLI 1.100 YTL DEDİLER GÜVENLİMİDİR.ALIRSAK ÜÇ GÜN SONRA KAPANABİLİRMİ CİHAZ.DEDİMKİ BU KAPANIRMI HAYIR ABİ NİYE KAPANSIN YOKSA BİZ NEDEN SATALIM .İSTERSEN İMEİ NUMARASINI KONTROL EDELİM ÖYLE ALIRSIN DEDİLER.SİZ NE DERSİNİZ.DİĞER TÜRLÜ NOKİA SHOPLARDA 1.450 YTL...GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM...
  • bende 1430 L dan ıstanbul pendık nokıa shoptan aldım dun bıde sıgorta yaptırdım 75 L telı orda denedım alıcak arkadaslarda denesın ölü piksel ve kapak lackalıklarına dıkkat edın

benım sorum olucak bu forumda daha yenıyım arada sırada da olsa burayı okumuslugum var N 80 sattım bunu aldım cok iii oldu arada cok fark var daha onceden berı kullannan arkadaslardan rıcam olucak soyle bı goz attım ama tam lınklerı bulamadım bana saglam kapanmayan deneme surumu olmayan yanı msn e gırebılecegım program lınklerıyle --- kullanıslı harıtaları nereden ındırcegımı veya olanda varsa tum programları sıkıstırıp bı lınk yaratabılırmı rpsh den sımdıden cok tesekkurler
    yardım edersenız sevınırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: unalbas

bende 1430 L dan ıstanbul pendık nokıa shoptan aldım dun bıde sıgorta yaptırdım 75 L telı orda denedım alıcak arkadaslarda denesın ölü piksel ve kapak lackalıklarına dıkkat edın

benım sorum olucak bu forumda daha yenıyım arada sırada da olsa burayı okumuslugum var N 80 sattım bunu aldım cok iii oldu arada cok fark var daha onceden berı kullannan arkadaslardan rıcam olucak soyle bı goz attım ama tam lınklerı bulamadım bana saglam kapanmayan deneme surumu olmayan yanı msn e gırebılecegım program lınklerıyle --- kullanıslı harıtaları nereden ındırcegımı veya olanda varsa tum programları sıkıstırıp bı lınk yaratabılırmı rpsh den sımdıden cok tesekkurler
    yardım edersenız sevınırım

hayırlı olsun
    1400lere yaklaştı sonunda

• arkadaşlar n95 imden kablosuz olarak internete bağlanamıyorum kablosuz bağlantıyı buluyor bağlan diyorum şifre giriyorum sonra bağlanıyor diyor ağ geçiti cevap vermiyor hatası veriyor sorun telefondamı yoksa koblasuz bağlantı ağındamı böyle bir sorun yaşayan varsa bana yardımcı olabilirmi
  • http://www.youtube.com/watch?v=CpEB5hRxvps
    reklam ingilterede mayısta çıkmış
  • arkadaşlar iyi hoş diyosunuz telefonu denemeden almayın diyosunuz ama telefona sim kartı takarsanız telefon garantiye girmiş sayılıyor diyolar yani alcaksan simkartı taktırıyorlar n95 de şöyle bi avantaj olabilir sim kartısız çalıştığı için ölü pixel olup olmadığına bakılabilir kamerasına bakılabilir gpse bakılacağını sanmıyorum zaten aramada sadece 112 aranabilir oda 112 meşgul etmek bize yakışmaz oyüzden artık şansınıza güvenip almak lazım arkadaşımızın öneris güzel ama telefoncular bu tür testleri yaptırmıyorlar her telefon alcak olan böyle telefınu deneyip bırakırsa alacak olan açılmış telefon almış olur böyle olay bizim başımızada gelebilir sorun çıksa bile garantili cihaz oluduğu için biraz uğraşırsın ama paranın karşılığını alırsın sorun yok herkeze bol şansalar
  • Nokia Shop Bakırköy:

N95: 1650
    N93i: 1500

Nokia Shop Cevahir:

N95: 1700
    N93i: 1600

Nokia Shop Nişantaşı:

N95: 1650
    N93i: çok gürültü vardı bunu soramadım

Nokia Shop Pendik:

N95: 1490
    N93i: 1339

akşam 7 gibi sordum fiyatları teker teker
  • Benim bu telefondan 2 gün öncesine kadar haberim yoktu. telefonumu kaybettim o yüzden bakim dedim yeni tel almak için baktım oooo piyasa karışmış n95 filan kavurmuş ortalığı :) benim telefonum 6680 idi ilk çıktığında almıştım.o zamanda iyi para vermiştim 820 ytl peşin para vermiştim yalnış hatırlamıyorsam.karizma telefondu herkez vayy ne telefon bir foto çekinelim ne güzel çekiyor ne güzel ses çıkıyor filan, oyunda oynanıyor ekranı güzeldi şuydu buydu. aradan bir sene geçince çektiğim fotoları millet siler oldu:))) hele 2 sene sonra foto bile çektiren olmadı:) yeni 2mp ler çıktı ya :)))) yani diyeceğim bu piyasa ve bu işler böyle arkadaşlar yıllardan beri bu böyle her elektronik alette geçerli. telefon neticede alo deyince yeterli ama bu da zevk meselesi. hem radyo hem foto çekme hemde internete girme olayı güzel ve alınmıyacak bir üründe değil hani. bende almayı düşünüyorum, yazdıklarınızı okudum inceledem vs. herkezin n95 i hayırlı olsun.
    Bu arada alan arkadaşlar internette gezinme filan ne alemde oluyor yani sayfalar ilerlemeler, pek ergonamik durmuyor o konumda o yüzden sordum. mesela nekadar tatmin oldunuz örnek vericek olursanız.
    saygılar.

• işte bende sırf kızak mekanizmasındaki o boşluk yüzünden almıyorum ve almayacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dreamboy

işte bende sırf kızak mekanizmasındaki o boşluk yüzünden almıyorum ve almayacağım

ama herkesde çıkmıyor o bazılarında sadece öyle oldu
  • bugün demosunu inceledim resmen bire bir onda bile vardı
  • N95'in fiyatı oturdu yerine galiba.www.pazarmetre.com,www.secerken.com vewww.akakce.com'da internet satış mağazalarının fiyatlarını bir arada görmek mümkün..
  • Babama hediye olarak aldım bugün.. Uzun süre kullanma fırsatım oldu barkod okuyucu nedir anlamadım ? Açıklarmısınız. Ve Malzemesini çok kötü buldum açıkçası bu kadar paraya yakıştıramadım , ama yinede özellik baz alınırsa çok güzel cihaz.. Ve son olarak GPS / Navigasyon çalıştırmak için Türkiye harita paketi mi yüklemek gerekiyor ? Nerden ?

Çok Teşekkür Ederim Hepinize şimdiden ,
    Saygılar

• n95leriniz hayırlı uğurlu olsun. GPS için harita üstünde geliyor diye biliyorum. Barkod okuyucu da, alışveriş paketlerinde ürüne cinsine özel olan sırayla dizilmiş çizgilerin okuyucusu. Altlarında rakamlar vardır, ben n93 ile denediğimde elim alışana dek okutamıyordum. Şuan için çok anlamlı bir özellik olmasa da çok hoş bir özellik bence. Dükkanı olanlar ürünlerini telefona kayıt edip isimlerini de kayda ekleyebilir isterse Buarada sizlerden ricam, n95in en çok merak ettiğim kısmı; herhangi bir manzaranun zumsuz ve tam zumlu şekli. Esas merak ettiğim kısmı, n93 modellerinden bu konuda farkı olup olmadığı, teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngz07 -- 17 Haziran 2007; 22:16:53 >
  • Anladım barkod olayı kurumsal yani. Peki GPS i nasıl halletcez bağlanmıyor meret ? Hangi menuden baglanayım.
  • barkod olayını kim kullanır yaw
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.