Şimdi Ara

F.E.A.R. Extraction Point yardım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • F.E.A.R.'ın ek paketini yükleyemiyorum şöyle bi uyarı veriyor:This uptade is only compatible with the English(UK) version of fear.Please use the correct uptade for the installed version of the game.
    Ne yapmalıyım?

• Senin F.E.A.R. amerikan versiyonu. Yüklemeye çalıştığın ingiliz versiyonu. Versiyonların aynı olması lazım.
  • İşte onu nasıl halledecem?Gidip ingiliz versiyonunu mu almam gerekiyo faer'ın?Ne yapabilirim en kolay nasıl hallederim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExCaLiBuR58 -- 31 Temmuz 2007; 21:33:19 >
  • Evet ingiliz versiyonunu almalısın. Benim bildiğim başka yolu yok.
  • Napalım öyle yapacaz o zamanSağolasın!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExCaLiBuR58

Napalım öyle yapacaz o zamanSağolasın!

yok be dostum google de arat uk versiyonu için yama var..gidip ne para veriyosun aynıosı banada oldu...

f.e.a.r 1.8v uk patch diye arat bak nasıl çıkıyo..

yada gamecopyword.com mu neydi o sitede var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: STRIPES

quote:

yok be dostum google de arat uk versiyonu için yama var..gidip ne para veriyosun aynıosı banada oldu...

Tamam hallettim dostum çok teşekkür ederim beni extra masraftan kurtardın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

hallettiğine sevindim...

• Arkadaşlar oyunu yükledim şimdi siyahlanmalar falan oluyo tel örgülerin telleri gözükmüyo tünellerin içi sadece siyah hiçbir yeri görüp gidemiyorum sorun ekran kartından değil büyük ihtimalle acaba yamadan mı oldu bu?
  • quote:

Arkadaşlar oyunu yükledim şimdi siyahlanmalar falan oluyo tel örgülerin telleri gözükmüyo tünellerin içi sadece siyah hiçbir yeri görüp gidemiyorum sorun ekran kartından değil büyük ihtimalle acaba yamadan mı oldu bu?

Arkadaşlar bunun sebebini bilen var mı?
  • quote:

quote:

quote:

hallettiğine sevindim...!!!

• sorun çok büyük ihtimalle yamadan olmuştur forumda öyle olan biri daha vardı hatırlayamıyorum şimdi
  • quote:

quote:

Arkadaşlar oyunu yükledim şimdi siyahlanmalar falan oluyo tel örgülerin telleri gözükmüyo tünellerin içi sadece siyah hiçbir yeri görüp gidemiyorum sorun ekran kartından değil büyük ihtimalle acaba yamadan mı oldu bu?

bak dostum ne yap biliyomusun pc deki bütün fear ları kaldır..ondan sonra fear ı kur;ardından yamayı kur;ardından extraction pointi kur en sonda da hangi yamayı indirdiysen mesela 1.8v onun cracklarinide indir oyunun klurulu olduğu yere yapıştır sorun kalmaz...

eğer olmassa protactive@hotmail.com irtibata geç yardım edeyim....

• kardeşlerim . . hazır bi fear ep yardım konusu acılmıs. . bende ıkı satr yazayım. . ben zamanında büyük bi şevkle yukledım oyunu. . fakat oyun aclırken 'this program cannot be executed' uyarısı cıkıodu. . o kadar uraştım araştrdım çözümünü bulamadım. . hevesim kursaamda kaldı daa da uraşmadım. . ama ep yi oynayamamak kötü oldu. . içimde kaldı. . nese oyun hala duruo odamın derinliklerınde. . sz bana care bulun ben oyunu bulurum . .
  • quote:

quote:

quote:

bak dostum ne yap biliyomusun pc deki bütün fear ları kaldır..ondan sonra fear ı kur;ardından yamayı kur;ardından extraction pointi kur en sonda da hangi yamayı indirdiysen mesela 1.8v onun cracklarinide indir oyunun klurulu olduğu yere yapıştır sorun kalmaz...

eğer olmassa protactive@hotmail.com irtibata geç yardım edeyim....

Hocam ek paketin içinde 1.7v yaması onu kuruyorum 1.8vyi indirmedim onu görünce!2 gündür uğraşıyom olmayınca hepisini sildim lanet ettimPeki benim kartta sorun olabilir mi?Vertex shader uçmuş olabiir mi?Not: sadece bu oyunda böyle yaptı

• oyun yuklenirken soruyor ya dil oyunu silin yeniden yuklerken ''uk'' versionu secin
  • bana cevap yokmu
  • İlaci değiştir sen bi ozaman düzelir...
  • bu oyun için ilaç var mı acaba
  • ya bu oyunu aldım ama baya bi mallık var kapılar falan görünmez sadece tokmak gözüküo normal fear da böle olmazdı acaba nedir sorun seslerde de bi sorun var dvd den midir ki acep ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.