Şimdi Ara

F.E.A.R BU SİSTEMİ NASIL KASAR YAA!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YENİ TOPLADIĞIM İMZAMDAKİ SİSTEMİ. FEAR'IN PERFORMANS TESTİ ORTA SEVİYE OLARAK ALGILADI.
    OYUNDA HAFİF DE OLSA KASMA YAPIYOR. NORTON ANTIVIRUSU KURDUKTAN SONRA DAHA DA KASMAYA BAŞLADI.
    1024X768X32 DE OYNUYORUM. OYUN MU ÇOK AĞIR ANLAMADIM GİTTİ.

• ben 6800gs ile soft shadow hariç full 1280 1024oynuyorum ama 1 gb ram yetmiyor ara sıra takılor
    en kısa zamanda ram takviyesi yap bence ben öyle yapıcam
    AMD PHENOM II T 1090 - GIGABYTE GA 890 FXA UD5 - ZOTAC GTX 480 AMP - KINGSTON 8 GB DDR3 1600MHZ - SAMSUNG 2233RZ 22'' 3D LCD - CORSAIR F60 SSD - WESTERN DIGITAL 1 TB SATA III HDD 64MB CB - GIGABYTE POSEIDON 700W - NVIDIA 3D VISION
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: gurkans

Orta seviye algılaması normal , oyunun sistem ihtiyaçları standartların oldukça üstünde.
  • valla bende en yakın zaman fear almayı düşünüyorum.. bu sistem kasarmı .. yani bunun tek eksiği ram mi

ASUS P4S800

P4 3.0 GHZ

ATI RADEON 9600XT

512 RAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_SerkaN -- 31 Ocak 2006 11:46:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C/O ve B/O ne demek?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hEnrY_rDL

senin sisteminde büyük ihtimalle daha cok takılacaktır.hem ekran kartın daha kötü;hemde ram in daha az...

yani atı oderece kötümü diyosun kardeş..

Orjinalden alıntı: uA_SerkaN

quote:

Orjinalden alıntı: hEnrY_rDL

senin sisteminde büyük ihtimalle daha cok takılacaktır.hem ekran kartın daha kötü;hemde ram in daha az...

yani atı oderece kötümü diyosun kardeş..

Hayır ATI kötü değil, kullandığın model (yani 9600xt) eski sadece...

Ayrıca 512 ram ile çok zorlanırsın... Ben bu oyun yüzünden ram'imi 2 Gb'a yükseltmek zorunda kaldım...

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • bence bu oyun sırf insanları sömürmek icin,para harcatmak icin yapılmıs,baska hicbir amacı yok

deli farkettiriyor ram

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • 1280x1024 herşey ful 60fps civarı

Orjinalden alıntı: uA_SerkaN

valla bende en yakın zaman fear almayı düşünüyorum.. bu sistem kasarmı .. yani bunun tek eksiği ram mi

ASUS P4S800

P4 3.0 GHZ

ATI RADEON 9600XT

512 RAM

benim sistemde 3,0 asus 9600xt ama 1gb twinmos ddr 400.ite kaka kasa masa bitirdik oyunu..ama oda beni bitirdi acik konusayim.kimi ozellikler low kimi medium bir iki tanede high war.ama genede kas1yodu.sunu soyleyim emin deilim ama ben bu gune kadar 9600xt kullan1yosam sunu farkettim.bizim bu alet asiri duman we isik efektlerinde kasiyo abicim.tabi baska kullanicilarinda fikrini almak lazim ama benim gorusum bu. bu nedenle isik golge ve duman efektlerini kis.zaten ben golgeyi hic acmadim.ama su gizli ayari da yaphttp://forum.donanimhaber.com/m_4668800/tm.htm .buda farkeder ok.

• Utku kardeşin tespiti çok yerinde, bence de oyuncuları terfiye mecbur bırakma amaçlı üretilmiş bir oyun bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hmisir

YENİ TOPLADIĞIM İMZAMDAKİ SİSTEMİ. FEAR'IN PERFORMANS TESTİ ORTA SEVİYE OLARAK ALGILADI.
    OYUNDA HAFİF DE OLSA KASMA YAPIYOR. NORTON ANTIVIRUSU KURDUKTAN SONRA DAHA DA KASMAYA BAŞLADI.
    1024X768X32 DE OYNUYORUM. OYUN MU ÇOK AĞIR ANLAMADIM GİTTİ.

arkadaşım bir an önce def et o norton u bilgisayardan çünkü norton un viruslere karşı bir ilgisi var hepsine gözü gibi bakıyor hiç bi yere bırakmıyor

FEAR oyununu kasmadan oynamak ıcın (50 fps)

P4 3 ghz
    Nvidia 7800GTX 512mb Ekran kartı (256 mb lık olanlar kasıyor ya SLI kullanıcaksınız yada 512mb lık olanı)
    2 gb DDR2 (en az 533 mhz olması lazım DDR400 ler 4 GB de koysanız kasar)

bu parcaların yanında yuksek standartlarda anakartlardan herhangı bırını kullanmanız farketmıyor ...

bız 5 arkadas 8 ayrı sıstemde bu oyunu test ettık sonuc ta bu parcaların takılı oldugu makına ıle takılmadan kasılmadan anca oynayabıldık .....

şimdi bazı arkadaslar lapın gıbı atlamasındıye su 50 fps olayını acıklayım bu ortalama degerdır , bazı yerlerde bu sıstem 90 fps vermıstır bazı yerlerde 45 ama genelde 50 fps ıle oynadık ...

1280x960 cozunurlukte medıum ozellıklerle test edılmıstır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRniE -- 31 Ocak 2006 17:19:12 >

5 arkadasla yaptıgımız FEAR testı sonucunda ogrendıgımızı sızınle de paylasmak ısterım ....

FEAR oyununu kasmadan oynamak ıcın (50 fps)

P4 3 ghz
    Nvidia 7800GTX 512mb Ekran kartı (256 mb lık olanlar kasıyor ya SLI kullanıcaksınız yada 512mb lık olanı)
    2 gb DDR2 (en az 533 mhz olması lazım DDR400 ler 4 GB de koysanız kasar)

bu parcaların yanında yuksek standartlarda anakartlardan herhangı bırını kullanmanız farketmıyor ...

bız 5 arkadas 8 ayrı sıstemde bu oyunu test ettık sonuc ta bu parcaların takılı oldugu makına ıle takılmadan kasılmadan anca oynayabıldık .....

şimdi bazı arkadaslar lapın gıbı atlamasındıye su 50 fps olayını acıklayım bu ortalama degerdır , bazı yerlerde bu sıstem 90 fps vermıstır bazı yerlerde 45 ama genelde 50 fps ıle oynadık ...

1280x960 cozunurlukte medıum ozellıklerle test edılmıstır

+1
    kesinlikle doğru ama p4 3.0 ghz yerine adam akıllı bir işlemciyle test etseyndiniz ben en düşük aldığım fps yi yazdım 60 fps diye

• Senin o sistemi kasmaması lazım FEARın 1024x768 Highda. Nortonu kaldır çok kasan bi program onun yerine AVASTı kur daha rahat edersin. Bu arada oyun içi performans testlerine aldırmayın hiç. Onlar artık neye göre ayarlanıyo 100fps almaya göre mi ne anlamadım olduğundan düşük ayar veriyolar..
    PSN: TOMEKK-TR
    youtubetomekkgaming
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.