Şimdi Ara

F.E.A.R 3 (ÇIKTI) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
2
Favori
33.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokhans19

quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

Oyuna patch çıktı performansta geliştirmeler varmış.

Biz daha indirmedik bile yav

quote:

Orijinalden alıntı: V2

4 gb biraz küçük gibi demo felan çıkmasın arkadaşlar boşa indirmeyelim 1. oyun bile 4gbden fazlaydı . Demek ki bayağı iyi sıkıştırdılar.

İndirenler kurulunca 10 gb yer kapladığını söylüyolar.

Alıntıları Göster
    Oyun indi 4 GB boyutu Steam'da çıkınca birde çözülme yapıcak olsa olsa oyunun kurulu hali 5 gb olur en fazla.Bayağı iyi sıkıştırmışlar kötü birşey değil bide Just Cause 2'de 4 GB'dı var bu tarz oyunlar avantaj

• quote:

quote:

quote:

4 gb biraz küçük gibi demo felan çıkmasın arkadaşlar boşa indirmeyelim 1. oyun bile 4gbden fazlaydı . Demek ki bayağı iyi sıkıştırdılar.

Alıntıları Göster
    Oyunu edinemeden patch çıkarmışlar bu ne hız

• quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

Oyunu edinemeden patch çıkarmışlar bu ne hız

Alıntıları Göster
    Kuzey Amerika'dakiler oyunu oynadı bitirdi ohoo Oyunu korku olarak bekleyenler beklemesin bu arada korkuyla alakası yok çünkü Fear 3'ün Fear 2 gibi zooken tarzı korkutma varmış birkaç yerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 22 Haziran 2011; 11:09:00 >

• quote:

Kuzey Amerika'dakiler oyunu oynadı bitirdi ohoo Oyunu korku olarak bekleyenler beklemesin bu arada korkuyla alakası yok çünkü Fear 3'ün Fear 2 gibi zooken tarzı korkutma varmış birkaç yerde.

F.E.A.R 2 oynayıp beğenen F.E.A.R 3'ü de beğenecektir.Buyrun bir video göstereyim size :http://www.youtube.com/watch?v=Xk_3Ju4f7dE

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

quote:

F.E.A.R 2 oynayıp beğenen F.E.A.R 3'ü de beğenecektir.Buyrun bir video göstereyim size :http://www.youtube.com/watch?v=Xk_3Ju4f7dE

Alıntıları Göster
    aksama hemen oynamak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: akibeel

aksama hemen oynamak lazım

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar zaten tamamen korku ögelerine dayalı bir oyun değil F.E.A.R . Oyunun güzel bir hikayesi var gizemli bir atmosferi var ben her saniyesinde yüreğim azıma gelecek bir oyun arıyorum derseniz oyun beklentilerinizi karşılamayabilir ama korku aksiyon gizem ögeleri bence gayet güzel harmanlanmış. Ayrıca isteseler oyunu çok daha korkunç yapabilirlerdi bu o kadar zor bir olay değil ama dediğim gibi bir kurgusu var oyunun ve bundan taviz vermiyorlar.

Örneğin F.E.A.R 2 Kill Zone la aynı dönem çıkmıştı. O sıralar playstation fanlarının kz2 hariç bütün oyunları yerin dibine sokma kz2 yi yüceltme kampanyaları sayesinde oyun resmen çöp diye nitelendirdiler. Evet kz2 çok iyi bir oyun olabilir ama bu diğer oyunların kötü olmasını gerektirmez.(Bence grafikler dışında çok harika bir oyunda değil zaten) f.e.a.r 2 nin atmosferine bayıldım açıkcası çok değişik mekanlar ve değişik bir havası vardı heleki son bölümler superdi.Eksikleri varmıydı vardı ama diğer oyunlardan çok mu geride? bence değildi. Bir çoğundanda iyiydi. Ama haksız bir şekilde oyun eleştirildi.

O nedenle ön yargılı bir şekilde "oyunu oynadım o kadar korkmadım bayağı bir korkmayı bekliyordum yine kötü oyun olmuş" demek biraz haksızlık olur diye düşünüyorum. Bence sürekli korku ögeleri odaklanmayı bırakıp oyundan zevk almaya bakın yoksa kalan kısmı kaçırırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 22 Haziran 2011; 13:32:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 9090XWB

Arkadaşlar zaten tamamen korku ögelerine dayalı bir oyun değil F.E.A.R . Oyunun güzel bir hikayesi var gizemli bir atmosferi var ben her saniyesinde yüreğim azıma gelecek bir oyun arıyorum derseniz oyun beklentilerinizi karşılamayabilir ama korku aksiyon gizem ögeleri bence gayet güzel harmanlanmış. Ayrıca isteseler oyunu çok daha korkunç yapabilirlerdi bu o kadar zor bir olay değil ama dediğim gibi bir kurgusu var oyunun ve bundan taviz vermiyorlar.

Örneğin F.E.A.R 2 Kill Zone la aynı dönem çıkmıştı. O sıralar playstation fanlarının kz2 hariç bütün oyunları yerin dibine sokma kz2 yi yüceltme kampanyaları sayesinde oyun resmen çöp diye nitelendirdiler. Evet kz2 çok iyi bir oyun olabilir ama bu diğer oyunların kötü olmasını gerektirmez.(Bence grafikler dışında çok harika bir oyunda değil zaten) f.e.a.r 2 nin atmosferine bayıldım açıkcası çok değişik mekanlar ve değişik bir havası vardı heleki son bölümler superdi.Eksikleri varmıydı vardı ama diğer oyunlardan çok mu geride? bence değildi. Bir çoğundanda iyiydi. Ama haksız bir şekilde oyun eleştirildi.

O nedenle ön yargılı bir şekilde "oyunu oynadım o kadar korkmadım bayağı bir korkmayı bekliyordum yine kötü oyun olmuş" demek biraz haksızlık olur diye düşünüyorum. Bence sürekli korku ögeleri odaklanmayı bırakıp oyundan zevk almaya bakın yoksa kalan kısmı kaçırırsınız.

Alıntıları Göster
    zorrent dışında normal upload sitelerinin linki yok heralde. Kimse uploadlamıyor nedense.

• quote:

zorrent dışında normal upload sitelerinin linki yok heralde. Kimse uploadlamıyor nedense.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar öncelikle merhaba fear serisini çok seviyorum.Acaba benim sistemim rahat oynatır mı? (1600x900 çözünürlükte)

Amd Athlon ii x4 640 3.0ghz

Evga Gts 450 1GB

2GB DDR3 1333MHZ Ram

Win7 32bit

Şimdiden Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: lordofnow

Arkadaşlar öncelikle merhaba fear serisini çok seviyorum.Acaba benim sistemim rahat oynatır mı? (1600x900 çözünürlükte)

Evga Gts 450 1GB

2GB DDR3 1333MHZ Ram

Win7 32bit

Şimdiden Teşekkürler

Evet çok rahat oynarsın.
  • quote:

quote:

Evga Gts 450 1GB

2GB DDR3 1333MHZ Ram

Win7 32bit

Şimdiden Teşekkürler

Evet çok rahat oynarsın.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler son oyunu değil mi rahat oynarım

• quote:

Evet.

Bu arada zorrenti iptal ettim normal linkler buldum. Onlardan önce hüpletip sonra gümleticem
  • quote:

Alıntıları Göster
    Oynarsın.

Oyun çok iyi bu arada 10 dakikalık izlenimlerime göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

Oynarsın.

düzgün bi sürüm beklemeli reznov
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

quote:

Oynarsın.

neden bir sıkıntımı var bulgaristanda? bizde iptal edelim ona göre.

• quote:

quote:

Oynarsın.

Alıntıları Göster
    Bu da çıktı hadi hayırlısı.

Bakalım benim emektar 8800 GT nasıl karşılayacak bunu

• quote:

quote:

quote:

Oynarsın.

Sıkıntı yok devam edin sağlam bulgarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

quote:

quote:

quote:

Oynarsın.

Sıkıntı yok devam edin sağlam bulgarlar

Alıntıları Göster
    oyun patlak beyler hiç beğenmedim

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    acayip tarama yapıyor oyun bende genel bir sorun ie böyle zaten oynanmaz bu oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

acayip tarama yapıyor oyun bende genel bir sorun ie böyle zaten oynanmaz bu oyun

Alıntıları Göster
    Oyunda sadece Flashlight açınca kasma oluyor fakat çok az. Fullde açtım. Bazıları demişti AA yı 4x yapınca 20-40 FPS düşüşü oluyor diye bende olmadı çok şükür İnterval 1'i bitirdim. Korku öğesi ilk bölüme göre fazla değildi. Genel olarak bol çatışmalı bir oyun karşımızda...

• quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

Oyunda sadece Flashlight açınca kasma oluyor fakat çok az. Fullde açtım. Bazıları demişti AA yı 4x yapınca 20-40 FPS düşüşü oluyor diye bende olmadı çok şükür İnterval 1'i bitirdim. Korku öğesi ilk bölüme göre fazla değildi. Genel olarak bol çatışmalı bir oyun karşımızda...

Alıntıları Göster
    Millet oynuyor ben steam'den halen indirecem diye bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.