Merakla bekliyoruz. Umarım çok daha korkutucu olur.
Tamam hazırım gelsin İçerisinde korku öğelerini güzel şekilde barındıran oyunlar gerçekten çok eğlenceli oluyor. Ek paket haricinde önceki iki oyunu ben de çok beğenmiştim. Arkadaşların dediğine göre ek paketi oynamayarak pek birşey kaçırmamışım. Bir de doom 3 den epey keyif almıştım ondan da bir devam oyunu gelse fena olmaz sanki
quote:
Orijinalden alıntı: bynekm
Tamam hazırım gelsin İçerisinde korku öğelerini güzel şekilde barındıran oyunlar gerçekten çok eğlenceli oluyor. Ek paket haricinde önceki iki oyunu ben de çok beğenmiştim. Arkadaşların dediğine göre ek paketi oynamayarak pek birşey kaçırmamışım. Bir de doom 3 den epey keyif almıştım ondan da bir devam oyunu gelse fena olmaz sanki
Biz Doom 4 hayalleri ile yaşıyoruz yav.. E3'de belki tanıtımı yapılır ama 2012'den önce geleceğini sanmıyorum..
'y'
quote:
Orijinalden alıntı: ICOSolidEye
quote:
Orijinalden alıntı: :Sephiroth: Alma'da ilaçlı gazoz kurbanı olabilir ve bu durumda babası
Bir şekilde geri gelecek sanırım, bende onu merak ediyorum..
sanırım bu oyunu zoeken şova çevirecekler .
quote:
Orijinalden alıntı: ICOSolidEye
quote:
Orijinalden alıntı: bynekm
Biz Doom 4 hayalleri ile yaşıyoruz yav.. E3'de belki tanıtımı yapılır ama 2012'den önce geleceğini sanmıyorum..
Umarım dediğin gibi olur dostum da E3 de bizleri sevindirirler. Artık 2012 de olsa bekleriz bizde ne yapalım. Geçmiş kaç sene 3.nün üstünden nasıl olsa
Bunu bilmem de ilk oyun epey korkunçu yav hatırlıyorum bir yerde acayip tırsmıştım ensemden bir uyuşma girmişti o derece ses falan da açık tabi oha nasıl tırmıştım ha :D Oynamam ben bunu ya boş yere geril geril dur ömrümüz kısalıyor valla
durun millet bu ne hız yaa ben daha ilk oyunu bile oynayamadım :((
xbox da çıktı oyun
pc'yede çıkmış ama gerekli işlemleri yok sanırım ps3'e almayı düşünüyorum
oyun güzel mi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme