Şimdi Ara

F.E.A.R. 3 (ANA KONU) - DAHA FAZLA KORKUYA HAZIR OLUN! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merakla bekliyoruz. Umarım çok daha korkutucu olur.
  • Tamam hazırım gelsin İçerisinde korku öğelerini güzel şekilde barındıran oyunlar gerçekten çok eğlenceli oluyor. Ek paket haricinde önceki iki oyunu ben de çok beğenmiştim. Arkadaşların dediğine göre ek paketi oynamayarak pek birşey kaçırmamışım. Bir de doom 3 den epey keyif almıştım ondan da bir devam oyunu gelse fena olmaz sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynekm

Tamam hazırım gelsin İçerisinde korku öğelerini güzel şekilde barındıran oyunlar gerçekten çok eğlenceli oluyor. Ek paket haricinde önceki iki oyunu ben de çok beğenmiştim. Arkadaşların dediğine göre ek paketi oynamayarak pek birşey kaçırmamışım. Bir de doom 3 den epey keyif almıştım ondan da bir devam oyunu gelse fena olmaz sanki

Biz Doom 4 hayalleri ile yaşıyoruz yav.. E3'de belki tanıtımı yapılır ama 2012'den önce geleceğini sanmıyorum..
  • 'y'
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICOSolidEye

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:
    Alma'da ilaçlı gazoz kurbanı olabilir ve bu durumda babası

F.E.A.R. 3 (ANA KONU) - DAHA FAZLA KORKUYA HAZIR OLUN!

Muhahahahah... Offf tipe baaakkk..

Hahahahahah

• quote:

Orijinalden alıntı: playerx
    paxton fettel ölmemişmiydi

Bir şekilde geri gelecek sanırım, bende onu merak ediyorum..
  • sanırım bu oyunu zoeken şova çevirecekler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICOSolidEye

quote:

Orijinalden alıntı: bynekm

Tamam hazırım gelsin İçerisinde korku öğelerini güzel şekilde barındıran oyunlar gerçekten çok eğlenceli oluyor. Ek paket haricinde önceki iki oyunu ben de çok beğenmiştim. Arkadaşların dediğine göre ek paketi oynamayarak pek birşey kaçırmamışım. Bir de doom 3 den epey keyif almıştım ondan da bir devam oyunu gelse fena olmaz sanki

Biz Doom 4 hayalleri ile yaşıyoruz yav.. E3'de belki tanıtımı yapılır ama 2012'den önce geleceğini sanmıyorum..

Umarım dediğin gibi olur dostum da E3 de bizleri sevindirirler. Artık 2012 de olsa bekleriz bizde ne yapalım. Geçmiş kaç sene 3.nün üstünden nasıl olsa

• Bunu bilmem de ilk oyun epey korkunçu yav hatırlıyorum bir yerde acayip tırsmıştım ensemden bir uyuşma girmişti o derece ses falan da açık tabi oha nasıl tırmıştım ha :D Oynamam ben bunu ya boş yere geril geril dur ömrümüz kısalıyor valla
  • durun millet bu ne hız yaa ben daha ilk oyunu bile oynayamadım :((
  • xbox da çıktı oyun
  • pc'yede çıkmış ama gerekli işlemleri yok sanırım ps3'e almayı düşünüyorum
  • oyun güzel mi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.