Şimdi Ara

&&& F.E.A.R. 2: Project Origin PS3 ANA KONU &&& (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hmmm acaba online ı nasıl olur oyunun ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: leco

Valla killzone 2 deki gibi bir grafik bekliyorsan hiç alma beğenmezsin. Onun dışında herşeyiyle hakeden bir oyun. Tabi bu benim düşüncem...

yok yaw hiç bi zaman grafik takıntım olmadı
    oyun kaliteli olsun benim için yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 16 Şubat 2009; 1:08:28 >
  • bi hevesle demoyu indirdim ama şok geçirdim elemanlar port olmucak falanfiln dediler ama artık oyunun kendi grafigimi böyle 360 ta gene iyi sanırsam gene kıyaslama yaptılar çünkü demo da adeta küfür eder gibiacayip kısa bana göre patladı yazık oldu hem oyuna hem kotaya eger pc de 360 ta iyiyse ps3 yamuk yaptılar
  • Oyunda en dikkat edici özelliklik muhteşlem bir oynayış var silahlar falan acayip esnek :D
  • Grafik olarak çok iyi değil ama oynanış ve atmosfer olarak kusursuz denebilecek bir oyun.Forever FEAR 2
  • Yaramaz bir oyun bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _2FAST4U_

bende almayı düşünüyorum ama ilk önce oyunu alan arkadaşlardan görüşlerini bekliyorum.

Parana yazık edersin...Daha iyiside var VEGAS 1 yada GHOST RECON 1 ve 2.
  • Oyunu beğenmeyenler umarım oyunu oynayıp ta yorum yapıyorlardır. Aksi halde insanları yanlış yönlendirmekten başka birşey yapmıyorlar. Ayrıca ilk fear ı oynamayanlarda bu oyundan çok fazla bişey anlamaz.
  • oyunu alsam mi almasam mi bilmiyorum, gorus bekliyorum, sadece oynayanlardan
  • F.E.A.R 2 alacağım oyunlar arasında.İlk oyunu çok hoşuma gitmişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: An@loG

F.E.A.R 2 alacağım oyunlar arasında.İlk oyunu çok hoşuma gitmişti.

Benimde çok hoşuma gitmişti ilk oyunu, arkadaşlarla gece hep F.E.A.R oynuoduk. Bu oyunda İnşallah ilki kadar güzel olcak..
  • valla oyunu shopto dan 4 gün önce felan almıştım şuanda dağıtımda artık killzone 2 ye kadar idare eder beni demosu hoşuma gitmişti online desteğide var
  • Vasat üzeri bir oyun. Hemen hemen herşeyiyle ilk oyundan geride.
    Atmosfer olarak fena değil ve oyun zevkli ama
  • http://www.gametrailers.com/player/45551.html?type=

Burada incelemesi yapılmış. Arzu edenler seyredebilir ve karar verirler.
  • PC de oynadım. Tavsiye ederim. Grafikler Killzone Crysis gibi oyunların gerisinde ama bir çok oyundan daha iyi. Özellikle sesler mükemmel. Sağlam bir kulaklığınız var ve kalp probleminiz varsa bence bu oyuna bulaşmayın Farklı bir oyun deneyimi yaşamak isteyenler esrarengiz olayları sevenler, gerilimi sevenler için film tadında eşsiz bir oyun Oynamayan çok şey kaybeder...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 16 Şubat 2009; 22:11:58 >
  • ilk Fear çok iyiydi, piyasadaki en iyi grafikli oyunlardan biriydi. Fear 2'de ise bunu göremiyoruz vasat-orta seviyesinde bir oyun. Senelerce beklenen oyun böyle gelmemeliydi
  • Multide hayal kırıklığı yaşadım. 4 mbit bağlantıyla birçok lag probelmiyoel karşılaştım. Yedek canı kullandığımız zaman 4 5 saniye sonra canımız doluyor, el bombası fırlattığım zaman nereye gittiğini göremedim düştüğünü görebiliyorum. Multisi hayal kırıklığı multi için alacaklar almasınlar oyunu.
  • Fear ı multisi için alan olacağını zannetmiyorum, bana göre asıl olayı single player, atmosferi vs.

Bugün başlıycam oynamaya, çok umutluyum oyundan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Fear ı multisi için alan olacağını zannetmiyorum, bana göre asıl olayı single player, atmosferi vs.

Bugün başlıycam oynamaya, çok umutluyum oyundan.

iyi bir degerlendirme bekliyoruz, dead space ile mukayese edersen sevinirim. gerci dead space in demosunu korkudan oynayamadım, buna hic dokunam herhalde.
  • Güzel oyun ama herkes KZ2 alacagi icin bu oyuna para kalir mi bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.