valla şuanda bende oynuyorum bitirmek üzereyim uzun zamandır bi oyunu hiç bu kadar zevk alarak oynamamıştım kesinlikle tavsiye ederim grafikleri tabiki killzone 2 ile karşılaştırırsanız hoşunuza gitmez....
Peki normalde grafikleri nasıl ? Daha almadım ama alıcam.İlk oyunun grafikleri gayet güzeldi.
grafikleri benim hoşuma gitti göze batan öyle kötü bi yanı yok kötü diyenler killzone 2 ile karşılaştıranlar özellikle ekrana sıçrayan kanlar çok güzel normalde çok korkmazdım bu tür oyunlardan ama bazı yerlerden seni öyle bi güzel yerinden hoplatıyorki dadından yenmiyor hele dün 4 saat aralıksız oynadım bitirmek için artık bi noktadan sonra kan görmekten midem bulandı kesinlikle tavsiye ederim ama öncelik hangisi sadece tek oyun alıcam dersen tabiki killzone 2
Yorumlarınız için teşekkürler. Ne KZ2 den ne de F.E.A.R 2 den vazgeçerim.İkisinide alıcam.
Şu videoyu izleyin bakın çoçuk nasıl korkuyor.
Aklıma;gamecube!de Re:Remake ve Xbox1'de Doom3 oynarken ki hatıralarım geldi.Ah ah...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme