Şimdi Ara

F.Bahçe'ye Cuper daha yakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    100. yılında büyük başarılara imza atabilmek için var olan süper kadrosunu daha da zenginleştirme çalışmalarına hız veren, aynı zamanda teknik direktör arayışlarını da sürdüren Sarı-Lacivertliler’de, Christoph Daum’un yerine üç aday üzerinde duruluyor. Gelişmeler sonrasında Arjantinli ünlü teknik adam Hector Cuper’in ismi bir adım öne çıktı. Kariyerinde bir kez İspanya Süper Kupası ve 2 kez de Şampiyonlar Ligi finali bulunan 1955 doğumlu teknik adam, görüşmelerde Fenerbahçe’nin teklifine sıcak yaklaştı. Başkan Aziz Yıldırım’ın da, önceliği Cuper’e tanıdığı ifade edildi.

Kariyerleri süper

Sarı-Lacivertliler’in ünlüler geçidini andıran listesinde, Fabio Capello ve Alberto Zaccheroni de yer alıyor. Hector Cuper’in olmaması durumunda, iki İtalyan teknik direktörden birinin takımın başına getirilmesine kesin gözüyle bakılıyor. 1946 doğumlu Capello’nun mesleki başarıları, adeta saymakla bitmez; 6 kez Çizme’de şampiyonluk, 3 İtalyan Süper Kupası, 1 Şampiyonlar Ligi, 1 Avrupa Süper Kupası ve 1 de İspanya Şampiyonluğu sevinci yaşadı. 53 yaşındaki Alberto Zaccheroni de, dünya devi Milan ile bir kez İtalya Ligi Şampiyonluğu’na ulaşma başarısını gösterdi. Üç hocanın da ortak özelliği, uluslararası şöhretleri.

Hector Cuper
    Doğum tarihi: 16.11.1955
    Ülkesi: Arjantin
    Çalıştırdığı takımlar: Huracan, Lanus, Valencia, Inter, Mallorca.
    Başarıları: İspanya Super Kupası (Mallorca)
    2 kez Şampiyonlar Ligi finali oynadı.

Fabio Capello
    Doğum tarihi: 18.06.1946
    Ülkesi: İtalya
    Çalıştırdığı takımlar: Milan, Real Madrid, Roma, Juventus
    Başarıları: 6 İtalya Şampiyonluğu (4 Milan, 1 Roma, 1 Juventus), 3 İtalya Süper Kupası (Milan), 1 Şampiyonlar Ligi (Milan), 1 Avrupa Süper Kupası (Milan) 1 İspanya Şampiyonluğu (R. Madrid)

Alberto Zaccheroni
    Doğum tarihi: 01.04.1953
    Ülkesi: İtalya
    Çalıştırdığı takımlar: Cosenza, Riccione, San Lazzaro, Baracca, Venezia, Bologna, Udinese, Milan, Lazio, Inter
    Başarıları: İtalya Şampiyonu (Milan)

13.06.2006

Kaynak : Fanatik

• Hector Cuper şu anda en akla yakını olarak duruyor. Şu anda takım çalıştırmıyor fakat kariyeri tartışılmaz. İnter'i adam edebilen hoca çıkmadı zaten henüz. Oradaki istatistikler bana göre bir şey ifade etmez. Alınırsa faydalı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catake -- 13 Haziran 2006; 12:35:21 >
  • İtalyan hoca isterim ben de. Takım savaşcı ruhla dolar
  • Cuper'i açıkçası istemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeremY

Cuper'i açıkçası istemiyorum

+1
  • Bende aynı kanıdayım Capello yu tercih ederim. İtalyan stili bize daha iyi gidecektir.
  • idare ettiği son üç takımdan da kovulmuş biri cuper. capello'ya hiç ihtimal vermiyorum ama bu listedeki tek işe yarar isim o.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sallayın ne cuperi yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

idare ettiği son üç takımdan da kovulmuş biri cuper. capello'ya hiç ihtimal vermiyorum ama bu listedeki tek işe yarar isim o.

bunada +1 yazmak lazım hani

abi capello'yu nerden sallıyorlar anlamıyorum ki?

yok, insanın inanası gelmiyor da değil haniolabilir mi?acaba mı?başına saksı düşmüş filan mı ki?diye diye bir umut diyoruz.ama capello çoooooookk sallama bir habere benziyor.

genede,en gelesi olan cuper bunların arasında.gelirse eğer defansif futbola hazır olmalıyız şimdiden.

• quote:

Orjinalden alıntı: fatihbavik

Bende aynı kanıdayım Capello yu tercih ederim. İtalyan stili bize daha iyi gidecektir.

Capello nun da ilk tercihi fener mis..hey allahım inanmayın su fanatik ve türevi gazetelere
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihbavik

Bende aynı kanıdayım Capello yu tercih ederim. İtalyan stili bize daha iyi gidecektir.

İyi de Capello gelecek mi bakalım. Biz olabileceklerden bahsediyoruz.
  • Kimi Alıyorsanız Alında Şu Avrupaya kükretin Kükretelim birer Türk insanı olarak.......
  • ı love u cuperrrrr ı love you cuperrrr...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.