Şimdi Ara

Ezrealemre veledi hakkında(dolandırıcıdır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hesap falan almayın bu veletten, hesap takası yapmıştık ilk aldım hesabı sonra ben verdim bilgileri. Anlatmaya çalıştım bu e-mail olayını falan çocuk bunu dolandıracağımı sandı hesabını verdikten sonra, baya korktu falan neden anlamadım ama? Sonra hallettik işte takas işini, ben silver1 hesap verdim(şu an silver2 çocuk hem noob hem *** anladınız) bronz3 hesap aldım(skin champ çok diye). Birkaç gün sonra hesabın bilgileri değişti e-maili benim üstümde olmasına rağmen ve cidden anlamadım nasıl olduğunu. Sonra biraz yazdım maili falan geri aldım savcılık vs yazınca korktu garibim, her neyse birkaç hafta sonra aldığım hesap sınırsız banlandı. Bu arkadaşın bana yazdığı şey şu "riot takas yaptığımızı anlamış ikimizin hesabı da ban yedi, ben ticket atıcam hesapları geri verirsek birbirimize açılır belki" dsansanvsghvghsadvbghasvdgsa bu ne lan?

Her neyse sonra biraz daha konuştuk, riot hesapları açmayacakmış banlı kalacakmış hesaplar dedi bana iyi tamam dedim. Çok önemli değil zaten bir sürü hesabım var, ama asıl olay şimdi başlıyor:benim verdiğim hesabı 2 gün sonra oyunda gördüm forumdan ve oyundan mesaj attım cevap gelmedi oyundan engelledi hatta Yani bana verdiği hesap banlandı benim ona verdiğim banlanmadı, bu riot anladı işini de iyi uydurmuş arkadaş iyi güldüm ona da. Daha sonra ise nickini değişmiş hesabın ama garibim bilmiyor, eski nickiyle aratınca yeni nicki de bulabildiğimizi lolkingten falan Buldum yeni nickini takımındaki oyunculara falan yazdım ama cevap alamadım hiç

Konuyu açma sebebim ise bu arkadaşın hesap arıyor oluşu konu falan açmış itibar etmeyiniz lütfen

Not: Bu arada benim verdiğim silver1 hesapta 2 skin 22 champ ondan aldığım bronz hesapta 90 küsür champ 30a yakın skin vardı Ben böyle bronz görmedim

ÖZET:ANLAMAKTA ZORLANABİLİRSİNİZ KÖTÜ ANLATTIM, OKUMAYIN

Edit:Anlattığım olaylar haftalar öncesinde oldu, ama mesajlar duruyor hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC5775AB9 -- 19 Temmuz 2014; 18:05:13 >

• sen niye ticket atıp hesabı geri almıyorsun ya da en kötü banlattırmıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lilpackage

sen niye ticket atıp hesabı geri almıyorsun ya da en kötü banlattırmıyorsun?

Geri alacak kadar bilgim yok hesap hakkında(28 levelde aldım hesabı arkadaştan), zaten mağdur falan değilim umrumda da değil Sadece başkaları alışveriş yapmasın diye açtım
  • bu forumun yarısı dolandırıcı çıkıyor bu nasıl iş
  • küçük olsun büyük olsun, yine de ders vermen için dedim :D hesabı aldığın arkadaştan bilgileri öğren olduğu kadar şansını dene, olmadı forumdaki konuşmaları hesap takası şeylerini at yine hesap ban yer muhtemelen
  • Ya yeter be her gün dolandırılma konusu akıllanmadınız mı daha hala adamlar internet üzerinden alışveriş yapıyorlar.Yüz yüze alışveriş yapın diye boşa söylemiyoruz veya cep telefonunu al diye...
  • quote:

Değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nicki ezrealemre olan birisiyle takası bırak botlarla oyuna bile girmezdim.
  • Forumdan mıydı ? herkes dolandırıcı mubarek
  • Belliki Sende dolandırcısın.

Not: Bu arada benim verdiğim silver1 hesapta 2 skin 22 champ ondan aldığım bronz hesapta 90 küsür champ 30a yakın skin vardı Ben böyle bronz görmedim

Nasıl bir beleşci olduğun ortada.
  • ezrealemre nickli biri ile alış veriş yapmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

Belliki Sende dolandırcısın.

Nasıl bir beleşci olduğun ortada.

Aynen qnq öyle, zaten takası da ben teklif ettim hll qnq spr dvm
  • Şöyle bir nicke güvenmek kumar zaten
  • ee hesap alışverişini oynadığınız oyunun kurallarında belirtilmiş
    hesap alışverişi yapacaksanızda daha hesabı almadan, alınacak olan hesabın tüm bilgilerini supporttan doğrulanmış ticket numarasıyla birlikte alın

gidip ezrealemre nickli birisiyle alışveriş yapmak, akıllıca bi iş değil :D geçmiş olsun

edit: ayrıca bu tip konuları lütfen kanıtlarınızla birlikte açın.. ortada sadece senin iddian var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 19 Temmuz 2014; 18:23:56 >
  • geçen gördüm o çocuğu forumda saçma bir konu açmamış mıydı herkes nickiyle dalga geçmişti ? nickine ismini veya soyismini yazanlarla bırak takası muhattap bile olanda hata , neyse ki senin kaybedecek bişeyin yokmuş orası sevindirici
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

quote:

Geri alacak kadar bilgim yok hesap hakkında(28 levelde aldım hesabı arkadaştan), zaten mağdur falan değilim umrumda da değil Sadece başkaları alışveriş yapmasın diye açtım

banlattır en azından hesabı da kullanamasın velet geri alamıyorsan banlattıracaksın bu kadar basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khione

quote:

quote:

banlattır en azından hesabı da kullanamasın velet geri alamıyorsan banlattıracaksın bu kadar basit

Ticket atıyorum şu an gaza geldim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Khione

quote:

quote:

Ticket atıyorum şu an gaza geldim

şu dolandırıcılara dersini vermek gerekiyor bir de yeteneksiz dolandırıcı olunca bir ayrı komik oluyor

• Bu Adamın neyini savunuyorsunuz anlamadım ? hak yerini bulmuş iyide olmuş banlattırdığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

Bu Adamın neyini savunuyorsunuz anlamadım ? hak yerini bulmuş iyide olmuş banlattırdığı.

Beni çok seviyolar o yüzden savunuyolar qnq

Senin benimle bir derdin var galiba anlamadım neyse
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.