|
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|

1 Mobil
|
|
Son zamanlarda Sahibinden.com platformunda faaliyet gösteren "BURHAN KORUCU" adlı kullanıcı ile ilgili dolandırıcılık iddiaları ortaya çıkmıştır. Bu nedenle, bu kullanıcı ile alışveriş yaparken dikkatli olmanız önemle tavsiye edilir.
Sahibinden.com'da güvenilir satıcılar bulmak için, kullanıcı adı veya gerçek isimle arama yapabilirsiniz. "BURHAN KORUCU" kullanıcı adı veya ismiyle arama yaptığınızda, bu kişinin profiline ulaşabilirsiniz.
Ancak, bir kullanıcı adı veya isimle arama yaptığınızda, karşınıza çıkan kişinin gerçekten o kişi olup olmadığını doğrulamanız önemlidir. Sahtekarlar, güvenilir kullanıcıların kullanıcı adlarını veya isimlerini kullanarak hesaplar oluşturabilirler.
Bu nedenle, Sahibinden.com'da bir kullanıcı ile alışveriş yapmadan önce, aşağıdaki önlemleri almanız önerilir:
BURHAN KORUCU ile ilgili dolandırıcılık iddialarıyla karşılaştıysanız, lütfen Sahibinden.com'a bildirin ve diğer kullanıcıları uyarmak için yorum bırakın. Bu sayede, dolandırıcıların tespit edilmesine ve platformdan uzaklaştırılmasına yardımcı olabilirsiniz.
|
|
|
|
|
Sorunsuz Alışverişlerim : FStarter , seniorres2003, prestij46 (ps3 oyun aldım) , doganreis , nuribaras , sungerbekirkaresort , onuracar , Secateurs, vinly ,KACA52 , Prince*(Ps3 oyun takasladım ) olcayx , harmonyoa , anilaksac, Onirage,intifada111 ( ps3 oyun sattım.)ByPac(Nintendo Wii Sattım)yazmayı unuttuğum arkadaşlar olabilir , uyarırlarsa sevinirim.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPELASTRA -- 1 Mayıs 2009; 14:58:21 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pusula58 -- 5 Ocak 2010; 13:36:31 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 5 Eylül 2017; 4:33:7 > |
|