Şimdi Ara

ezreal alınmalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cassio bile oynarım çok rahat ama,şu ashe ve ezreal gibi herolardaki ulti atma başarısızlığım yüzünden arkadaşlarım bana fail ayşe derler.Arkadaş derken sağ elim ve sol elim yani.Her neyse diğer carrylerde gayet başarılıyım ama ezreal underpowered gibi geliyor bana.15-1 oynayıp da sonra karakter underpowered olduğu için yenilmek istemem hiçbir zaman.Siz ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 12 Nisan 2012; 23:31:19 >

• 15-1 yapıpta yenilmezsin ama bir graves bir vayne değil
  • kesinlikle alınmalı
  • Ezreal UP falan degil. Skillshot oldugu icin alistirma gerekiyor. Alinir bence.
  • Smart cast ile oynuyosan al tabii
  • Hacı ez underpowered deme ya,en iyi ad carrylerden biri fightlara çok güzel girip çıkabiliyor,karşı ad carrynin attack speedini de düşürmesi epik harbiden başarılı bir champ
  • Smart cast kullanman gerek ezreal oynayacaksan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    top-tier üniversite şart mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Smartcast falan gerekmiyor.Ben smartcast olmadan oynuyorum.Sadece dmg biraz az.Onun dışında yetenek gerektiriyor evet doğru.Eğer ashe oynayamıyorsan hiç alma bence.Ama oynayabileceksen çok zevkli oynayışı o ayrı.
  • aldım şu anda çok iyi güzel ultisiyle çok güzel minion farmlıyorum arada bir belki bi championa çarparsa azıcık dmg veriyor geçiyor.Onun dışında q skili belki tutturursam çok iyi,başkaaa.. bişey de yok zaten.
  • ezreal up değil early gamede op bile Q skilli dehşet vuruyor skillshotların iyiyse adamı outfarm bile yaparsın baseye gidip durur artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

aldım şu anda çok iyi güzel ultisiyle çok güzel minion farmlıyorum arada bir belki bi championa çarparsa azıcık dmg veriyor geçiyor.Onun dışında q skili belki tutturursam çok iyi,başkaaa.. bişey de yok zaten.

q'su physical w su magic, ayrıca e gibi move skilli var, pure ad veya ap değil de wriggle-trinity yaptıktan sonra ss kaçırmazsan ve oyun 25. dakikayı geçmemisse oyun büyük ihtimal size dönüktür. Hem de ultisi öyle az buz damage atmıyor, earlyde pek adam kaçırmazsın
  • Ultisi AD de az götürüyor.AP yapınca çok iyi ama
  • Ben hala AD Carry'lerin en iyilerinden olduğunu düşünüyorum.
  • 975 rp verip almıştım, bir anlık gazla. Normalde bi kaç el attım, beceremedim. Rankeda girmedim bile.

Aslında biraz zaman harcarsan üstüne aşarsın kendini, gayet viable bi hero. Almalısın.
  • alıp napcan dicektm sonra forumdakilerden fena laf yerim diye söylememiştim
    sonra maça girdim talon + ezreal aynı yerdeydi ezreal ağlattı bizi , almalısın, 120 küsür armor yapmıştım ama yetmedi.

not : oyun late gitmedi yani early gamede 120 armor yaptm o yetmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 13 Nisan 2012; 21:44:17 >
  • diğer ad carrylere göre sönük
  • ap daha iyi
    Ap kas
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.