Şimdi Ara

Eziğin tekiyim özgüven lazım içeri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
2
Favori
3.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özgüvenim gerçekten 0.Arkadaşlar tipin iyi derler maddi durumumda iyi ama çok eziğim gerçekten özgüven 0.Kızlar beni yakışıklı bulur ama tanıdıkça ezik olduğumu anlayıp kaçarlar.Psikologa gidiyorum spora başla dedi.Fitnessa başlıyorum ve tiyatroya git dedi eğitim almak için.Gücümde var kavgada kolay kolay dayak yemem ama gerçekten özgüven 0 eziğin tekiyim.Nasıl aşıcam bu durumu şu eziklikten nasıl kurtulucam arkadaşım demin yüzüme dedi eziksin diye ve moralim bozuk.Fikirlerinizi bekliyorum.

Edit:Ayrıca asosyalimde tek kelime etmem kimseyle çok zor günler geçiriyorum.Özgüven lazım yani tipim ve param yeterli düzeyde allaha şükür ama özgüvenim cidden berbat yalnızım asosyalim bomboş ezik bir insanım.Tiyatro eğitimi ve fitness düşünüyorum şuanlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechR -- 19 Şubat 2015; 1:26:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu sahibi gibi ezik olan lütfen beni eksilesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E57029DB9 -- 21 Şubat 2015; 21:34:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otobüsten inerken sal gazı Özgüven yerine gelsin

• arkadasini dov

• TechR

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dh bırak

• Çok geriplandayım gerçekten adımı bilen dahi yok kendimi biraz göstermenin zamanı geldi hep kaybeden olmak istemiyorum.Yani bu durumdan memnun değilim.Özgüven lazım işte ne yapıcam önerileriniz neler.Yollar açılsın ilk iş gidip kayıt olucam tiyatro ve fitnessa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim için birini öldürmeni istiyorum.

• Kesin TechR dir

• Up

• Up

• Ailen için utanç sebebi olmalısın

• hemen hemen aynı durumdayız kaderimiz bu yapacak bişey yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Küçük Herifler

hemen hemen aynı durumdayız kaderimiz bu yapacak bişey yok

Bence yapıcak bişeyler var hocam allaha şükür durumumuz iyi tiyatro ve fitnessla başlıyorum işe.Sonrasında burun estetiği falan düşünüyorum.

• Hocam,mesela okulda teneffüslerde ne yapıyorsunuz? Sıranızda mı oturuyorsunuz yoksa onlar sizi aralarına almıyorlar mı

• Psikolog ta dh den heralde.spora başla tiyatroya git falan :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: KaldırmaKuvveti

Hocam,mesela okulda teneffüslerde ne yapıyorsunuz? Sıranızda mı oturuyorsunuz yoksa onlar sizi aralarına almıyorlar mı

Evet sınıfta duruyom yada sınıfın orada bi boşluk var kalorifer var oraya yaslanıyorum.Güzel kızlar var oraya geldiklerinde içeri topukluyorum hemen.Durumum kötü hocam valla.

• kavga et.
  • Para varsa harcamana bak. Bence sen cimrilik edip harcamıyosun o yüzden eziksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechR

Çok geriplandayım gerçekten adımı bilen dahi yok kendimi biraz göstermenin zamanı geldi hep kaybeden olmak istemiyorum.Yani bu durumdan memnun değilim.Özgüven lazım işte ne yapıcam önerileriniz neler.Yollar açılsın ilk iş gidip kayıt olucam tiyatro ve fitnessa.

Herkes insan neyinden korkuyorsun yardır git.Geri tepse ne olur.Bilmem kaç milyon nufuslu ülkede insanmı kalmadı.Hadi diyelim kalmadı korkmayın şu yalnızlıktan eliniz ayağınız tuttuğu sürece.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.