Bildirim
Ezel (2009-2011) (607. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bütün bölümleri en baştan bitirdim..
yaz bitiminde gine başlarım
Dvd seti çıksa da alsak _____________________________ Cpu: AMD Ryzen 7 1700 | Motherboard: Asus Rog Crosshair Vi Hero | Gpu: MSI RTX2080 GAMING X TRIO | Os: Windows 10 Professional | Ram: Corsair Vengeance LPX 16Gb 3200Mhz Ddr4 | Monitor: Viewsonic xg2703-gs 165HzCase: Thermaltake Spedo Advance Package Full Tower | Hdd:Samsung 250gb Evo Ssd | Keyboard: Logitech G105 Gaming | Mouse: Steelseries Sensei Raw Frost Blue | Headset: Steelseries siberia v2Steam ID : Circ / Battlenet : Circ -
konunun başlığı değişmeli bence,eyşanla ezel kavuşamadı diye mutsuz son olcak hali yok ya oğluna kavuştu sonunda işte _____________________________ -
Beyler bayanlar, geçen sene kaza geçirdiğimden dolayı Ezel'in çoğu bölümlerini izleyemedim. En son 39. bölümü izlemiştim, tam anlayamayınca tekrar indirdim. Şu an 39. ve 40. bölümünü izlemiş bulunmaktayım. Fakat eskisi kadar tat vermiyor Ezel ve sıkıyor. Bu arada spoiler vermezseniz sevinirim. 30 bölüm daha var izlemem gereken.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 7 Ağustos 2011; 21:02:08 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger
Beyler bayanlar, geçen sene kaza geçirdiğimden dolayı Ezel'in çoğu bölümlerini izleyemedim. En son 39. bölümü izlemiştim, tam anlayamayınca tekrar indirdim. Şu an 39. ve 40. bölümünü izlemiş bulunmaktayım. Fakat eskisi kadar tat vermiyor Ezel ve sıkıyor. Bu arada spoiler vermezseniz sevinirim. 30 bölüm daha var izlemem gereken.
Bence konuya hiç girme , 2 mesaj üstünde spoiler in babası var
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: KYgt
quote:
Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger
Bence konuya hiç girme , 2 mesaj üstünde spoiler in babası var
Gördüm onu.
_____________________________ -
Dizi Arap kanallarında gösterilmeye başlanacakmış. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
_____________________________ Samsung Galaxy Note 2 16 GB | Samsung Galaxy Note 5 32 GB -
Güzel şeyler neden kısa sürer ki ... _____________________________ -
Ben 1.Bölümden izlemeye başlayacağım yine... _____________________________ BİZE HER SEVDADAN GERİYE KALAN GALATASARAY -
Bahari ozledim :( _____________________________ Samsung Galaxy Note 2 16 GB | Samsung Galaxy Note 5 32 GB -
İzleyeceğim bir Türk diziside kalmadı ezel bitince
Sıkıcı,aksiyonsuz Türk dizilerini izleyeceğime Fringe,The Walking Dead,Supernatural'i izliyorum
_____________________________ "hep denedin, hep yenildin. olsun. gene dene, gene yenil. daha iyi yenil."

-
Yeniden başlayacagim bende _____________________________ 2024 s400
2024 Q7 -
izlediğim en iyi türk dizi EZEL
kenan imirzalioğlunun duruşuna ve oyunculuğuna bir kez daha hayran olduğum dizi
her oyuncunun performası çok üst düzeydi
en kısa zamanda telrar izleyeceğim_____________________________ -
Konu 204 sayfalık olmuş. Biri yazınca diğerleri de durmuyor arkadaş. Ben de en son 49. bölümü bitirdim. 50. bölümden izlemeye devam edeceğim. En baştan izlemeyi ben de isterim ama bildiğim şeyleri en başından görmek sıkıcı olur. _____________________________ -
En baştan izlemek dediğin gibi sıkıcı olur ama dizi mükemmel ise olmaz. Yarın bidaha başlıcam. Diziden çıkarılacak çok ders var. _____________________________ 
-
6.bölümdeyim sanki ilk izliyormuş gibi heyecan var
efsaneler ölmez.._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Travego42
6.bölümdeyim sanki ilk izliyormuş gibi heyecan var
efsaneler ölmez..
Millet Ezel'in Ömer olduğunu öğrenmeden önce zevkliydi dizi, acaba şimdi ne oyun dönecek diye heyecan vardı. Ama Ezel'in gerçek kimliği çıktı meydana, oyun falan kalmadı. Kenan Birkan'a yoğunlaştı dizi ve sıradanlaştı._____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki