Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (532. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.024
Cevap
25
Favori
451.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 530531532533534
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • black filminden sonra üstüne tefonun ölmesi iyi ağlattı beni

allah belanı versın senarist yönetmen her kımseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLasper -- 3 Mayıs 2011; 1:26:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

konu 2-3 üyenin post kastığı konuya dönmüş, ne güzel...

konu dışında post kasılmıyor

dizi kötü biti ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

quote:

dizi kötü biti ya

burada post işliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

quote:

dizi kötü biti ya

burada post işliyor
    deniyorum

Edit: işliyormuş. kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrykt -- 3 Mayıs 2011; 1:29:50 >
  • post işliyor
  • bitirdik dedikleri kısa paça temmuz diziyi sildi süpürdü arkadaş, bence dizinin en saçma olayı artık hala bu adamın yaşıyor olması ve çakiye bir telefonla işi hallettirmesi, deli oldum ya

• http://hazpesindeysen.com/

Bilin bakalım burada kim var

Link yanlış anlaşılmasın magnum'un sitesi yani söyleyeyimdi sonra ban yemeyeyim
  • Saçma salak işler gene allahım kafayı yiyeceğim . Nedir bu tefoyu öldürme macerası 3 bölümdür ? Temmuz orda her kurşundan keklik misali kaçıyor ? Zaten tefonun ölmeside bu kadar komik olabilirdi . Telefonla bir çocugu arıyorsun , çocuk kocaman adamı öldürüyor . Tefonun hiç aklına gelmiyor bu çocuk bu kapıyı nası açtı arkadaş . Eve nası geldi yürüyerekmi geldi saçma sapan işler işte . Temmuz heralde aliyide ezelide öldürür böyle giderse saçmalık diz boyu artık .
  • Bi tefomuz vardı ulan
  • Bu dizinin finalinde klasikten biraz uzaklaşalım ve kötüler kazansın. Cengiz hayatta kalsın. Ezel ölsün. Öyle olmazsa Kenan kalsın diğerleri ölsün.
  • arkadaşlar lütfen spoiler butonunu kullanın,eskiden burda yazan üyeler son bölümü izlemeseler bile yorum yaparlardı,geriden takip edenler yazardı şimdi hiç birisi korkudan konuya giremiyolar.

haftalardır hadi kimseyi şikayet etmeyeyim diyorum,kimsenin ceza almasına sebep olmayayım diyorum ama ipin ucu kaçtı iyice lütfen biraz dikkat edelim.

(kimseyi özel olarak kimseyi şikayet etmedim ama haftalardır burda verilen spoilerlar yüzünden yöneticiye genel bi şikayet mesajı attım,spoiler butonunu kullanmayanlar ceza mı alır yoksa genel bi uyarı mı olur bilemiyorum.Şimdiden kimse kusura bakmasın,izlemeyenleride düşünmek gerek)
  • arkadaş bu nedir ya adamların 4 mevsim ailesi var anasını satıyım temmuz mayıs ocak bu nedir arkadaş ama ipini çekicekler artık kesin temmuzu o çocuk öldürücek çok pişman oldu abi bile dedi tefoya çocuğa ne söyledi ama işte orası durum...
  • Temmuzun babası Kasım annesi Eylül karısı da Nisan galiba
  • şu temmuzu öldürün ya. yeter
  • Senarist, yediğin küfürlerin haddi hesabı yok, kulakların çınlasın
  • Kafama tükürüyüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erinç

Saçma salak işler gene allahım kafayı yiyeceğim . Nedir bu tefoyu öldürme macerası 3 bölümdür ? Temmuz orda her kurşundan keklik misali kaçıyor ? Zaten tefonun ölmeside bu kadar komik olabilirdi . Telefonla bir çocugu arıyorsun , çocuk kocaman adamı öldürüyor . Tefonun hiç aklına gelmiyor bu çocuk bu kapıyı nası açtı arkadaş . Eve nası geldi yürüyerekmi geldi saçma sapan işler işte . Temmuz heralde aliyide ezelide öldürür böyle giderse saçmalık diz boyu artık .

çocuğu temmuz eve getirdi
    çocuk zaten silah eğitimli,adam vurması hiçte zor değil
    tefo duygusal olarak yıkılmış durumda,telefonu değil kendini bile unutmuş
  • Sacma sapan mesajlari yagdirmislar yine foruma.dizinin bitmesine 3-5 bolum kalmis dahada kimi oldurup kimi oldurmeyeceklerini sizemi soracaklar ? Iyi oldu.
  • Sacma sapan mesajlari yagdirmislar yine foruma.dizinin bitmesine 3-5 bolum kalmis dahada kimi oldurup kimi oldurmeyeceklerini sizemi soracaklar ? Iyi oldu.
  • 
Sayfa: önceki 530531532533534
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.