Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (531. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.024
Cevap
25
Favori
451.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 529530531532533
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    King adam.
    Ama abi o tore muhabbeti de harbiden oyle ya. Zavalli kiz :(
  • Bu diziyi artik anlayamiyorum. Bi kenanlardan bi ezellerden gidicek heralde ama tefoya cidden uzuldum. En hakikatlileriydi.
  • Kv de çakır ölünce de böyle denmişti

Ama üzdü be.

• TEFOSUZ Bİ DÜNYA DÜŞÜNEMİYORUM LANNNNNNNNNN

dizinin en iyi performans gösteren iki ismine özel final gibi harika bölümler yazıp önceden öldürdüler bi yandan takdir ediyorum ama keşke finalde tefoda olsaydı
  • @ tanak

Kesinlikle haklısınız.

Reytingleri artırmak için onu bunu öldürmenin bir manası yok.
  • tefo bu dizideki en iyi karakterdi.

bence temmuz u bu cocuk öldürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanak -- 3 Mayıs 2011; 0:48:12 >
  • o küçük çocuğu kesmeleri lazım izlemem ben artık ezel mezel burdan takip ederiz . görsünler reytingi dayı bahar kamil tefo selma hepsini ölldürdüler reyting için izlemeyeceğim

• bence finalde hepsi gitmeli bir tek tefo yasamalıydı. bu son yakışırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanak

bence finalde hepsi gitmeli bir tek tefo yasamalıydı. bu son yakışırdı.

mantıksız olmazmı ezelin intikamıydı dizi 1. sezon 2 dayının serüveni ve dayı öldü ezel alacak öcünü
  • Seni gidi küçük psikopat senii
  • Ulan bu saatten sonra sen intikam alsan ne olur almasan ne olur be
  • Esasında ilk sezonun başlarında gösterdiler Tefo'nun kız kardeşini vurduğunu. O sahneyi göstermeyip sadece vurgu yapsalar bügüne kadar bugün bütün haliyle görsek daha bir etkileyici olurmuş.

Gelelim bugüne son 2-3 bölümdür Tefo teması bügün yakışan bir biçimde bütün anlamda bitti. Dayıda bile bu kadar etkilememişti ölüm. Kız kardeşini korur gibi korudu çocuğu ama beyni yıkanan çocuk öldürdü en sonunda. Çocuk o beyin yıkamadan çıkmış gibiydi son sahnesindeki ağlaması ile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: byozyky

quote:

Orijinalden alıntı: tanak

bence finalde hepsi gitmeli bir tek tefo yasamalıydı. bu son yakışırdı.

mantıksız olmazmı ezelin intikamıydı dizi 1. sezon 2 dayının serüveni ve dayı öldü ezel alacak öcünü

3.sezon cengizin intikamı olacak

• Bence EZEL, OCAK hakkında birşeyler düşünüyor.

Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama eve saldırdıklarında çocuk "Gittiler" dedi, ardından EZEL çocuğa bir bakış attı.

Onun ardından en son sahnede çocuk hıçkıra hıçkıra ağlarken, EZEL yine çocuğa bir bakış attı.
  • Güzeldi Tefoya yakışır bir finaldi.
    Sırayla hepsi ölür. Acı hayatta olduğu gibi 2 kişi hayatta kalır. Ezel ve Bade
  • Finali sanırım geriye dönüş olarak ayarladılar. Yani dizide yada hikayenin çıkış noktasındaki insanları ortandan kaldırıp, tekrar başa dönmek ; Ali, Ömer, Eyşan, Cengiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Güzeldi Tefoya yakışır bir finaldi.
    Sırayla hepsi ölür. Acı hayatta olduğu gibi 2 kişi hayatta kalır. Ezel ve Bade

töbe çek ve forumu terket kavgada söylenmeyecek laf ettin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Bence EZEL, OCAK hakkında birşeyler düşünüyor.

Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama eve saldırdıklarında çocuk "Gittiler" dedi, ardından EZEL çocuğa bir bakış attı.

Onun ardından en son sahnede çocuk hıçkıra hıçkıra ağlarken, EZEL yine çocuğa bir bakış attı.

Evet dikkat ettim ne gibi bir şey düşünüyor olabilir

• temmuzn gıcıklıgı yeter artık . onun olmesi gerekirdi
  • 
Sayfa: önceki 529530531532533
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.