Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (533. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.024
Cevap
25
Favori
451.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizi bitecek zaten tefo ölse ne olur?
  • RIP
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

Orijinalden alıntı: Erinç

Saçma salak işler gene allahım kafayı yiyeceğim . Nedir bu tefoyu öldürme macerası 3 bölümdür ? Temmuz orda her kurşundan keklik misali kaçıyor ? Zaten tefonun ölmeside bu kadar komik olabilirdi . Telefonla bir çocugu arıyorsun , çocuk kocaman adamı öldürüyor . Tefonun hiç aklına gelmiyor bu çocuk bu kapıyı nası açtı arkadaş . Eve nası geldi yürüyerekmi geldi saçma sapan işler işte . Temmuz heralde aliyide ezelide öldürür böyle giderse saçmalık diz boyu artık .

çocuğu temmuz eve getirdi
    çocuk zaten silah eğitimli,adam vurması hiçte zor değil
    tefo duygusal olarak yıkılmış durumda,telefonu değil kendini bile unutmuş

Çocuğu temmuzun eve getirdiği aşikar bu tefo herhalde özürlü ki anlamıyor onu demek istedim bende zaten dostum .
  • cidden o sahne çok saçmaydı o çocuk nası geldi oraya hiçmi çakmadı durumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Sacma sapan mesajlari yagdirmislar yine foruma.dizinin bitmesine 3-5 bolum kalmis dahada kimi oldurup kimi oldurmeyeceklerini sizemi soracaklar ? Iyi oldu.

+1 Sanki dizi yeni başlamış gibi yorumlar yapılıyor, final bölümü yaklaştıkça ölümlerin artması normal öyle olmasa dizide gerçekçilik kalmaz.
    Ali'nin sözünü dinlemeyip Tefo kendi başına hareket etmemeliydi bedelini de canıyla ödedi. Temmuz Ocak ile kaçtıktan sonra Ocak'ın Tefo'nun yanına döndüğünde onun öldüreceğini anlamıştım, daha önce Tefo silahı boşaltıp doldurmasından şüphelenmeliydi, neticede Temmuz tarafından beyni yıkanmış. Dizi bence çok güzel gidiyor, haftaya da Temmuz öldümü tadından yenmez sonra da Cengiz ölsün sıra Kenan'a gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 3 Mayıs 2011; 15:04:22 >
  • her ne ise... dizi guzeldi yaklaşık iki sezondur pazartesi akşamlarımızı doldurdu dizi ekibine teşekkürler.
  • 3 kuruşluk rating için Tefo öldürülmemeliydi. Türk dizilerinde bir süre sonra kafaları mı tıkanıyor nedir, sonlara doğru herkesi öldürüverelim diyorlar sanırım. Çok berbat bir karardı, çok kötü oldu.

• Chukky'nin Tefo'yu öldürme sahnesi bana Red Alert 2'nin başındaki kısa filmi hatırlattı:

-2 kişi nükleer füze atışı için geri sayımda beklemektedir. Birden telefon çalar ve Yuri'nin beyin kontrol sesleri duyulur. Adamın gözü döner ve arkadaşını hiç bir şey söylemeden vurur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 3 Mayıs 2011; 15:11:48 >

• Tefo öldü ama diziden ayrılmamıştır bence. Ramiz Dayı gibi çıkar arada bir piyasaya. Ayrıca Ali, Ömer'in ölümünden kendini sorumlu tutup bir ara kafayı yiyordu nerdeyse. Belki gene ona benzer şeyler olur, Tefo Ali'ye görünür..

Tamam çok fazla fantastik oldu, gidiyorum.
  • temmuzu öldürseler yeter ya
  • Bir ve ya iki bölüm sonra Temmuz'un da öleceğini düşünüyorum.
  • Dizinin sonunda "tek canlı kişi" Cengiz ya da Kenan Birkan olur. Demedi demeyin. Bir yere not edin.
  • ezelle cengiz yaşayacak görün
  • Beyler ezel bu sezon son dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightGuardian

Beyler ezel bu sezon son dimi

Evet.
  • bu son sezon son 4-5 bölüm oynuyor
  • ya neden dayının gençliğini artık göstermiyolar çocukları felan kenanın çocuğu felan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

http://hazpesindeysen.com/

Bilin bakalım burada kim var

Link yanlış anlaşılmasın magnum'un sitesi yani söyleyeyimdi sonra ban yemeyeyim

Nasıl yedi o dondurmayı öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinkhal

quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

http://hazpesindeysen.com/

Bilin bakalım burada kim var

Link yanlış anlaşılmasın magnum'un sitesi yani söyleyeyimdi sonra ban yemeyeyim

Nasıl yedi o dondurmayı öyle

• 
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.