Bildirim
Ezel (2009-2011) (329. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
8 & ali, 8 & eyşan, 8 & kenan, 8 & ezel sonra hepsi 8 _____________________________ -
ne yumruk o uçan yumruk
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: thend
8 & ali, 8 & eyşan, 8 & kenan, 8 & ezel sonra hepsi 8
Fragmanın sonunda Ezel'in kollarındaki 8 sanırım? _____________________________ ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
-
Orijinalden alıntı: sevahm
Eyşan Behlülü vurmuş lan resmen arkada gözüküyo böyle olmaz ya çok açık ve basit olmuş_____________________________ -
_____________________________ -
Sekize bak uçan yumruk atıyor. Ezel de street fighterda ki gibi kendisini koruyor.
Ezel kim için yapma diye bağırıyor merak ettim. Ekşın dolu bir bölüm olacak._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Sekize bak uçan yumruk atıyor. Ezel de street fighterda ki gibi kendisini koruyor.
Ezel kim için yapma diye bağırıyor merak ettim. Ekşın dolu bir bölüm olacak.
Aduket atmadığı kalmış._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: RollingStar
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Ezel kim için yapma diye bağırıyor merak ettim. Ekşın dolu bir bölüm olacak.
Aduket atmadığı kalmış.
dayıyıda altair gibi bıçaklamıştı :)) assassination görevi gibi_____________________________ -
Bugün Ezel'in çekimlerine katılacağım. Küçük bir rolüm var. Resim çekebilirsem yarın koyarım konuya. Hayırlısı bakalım belki keşfedilirim bu sayede. _____________________________ Atar, gider, zılgıt, bilimum hakaret isteyen PM atsın. 7/24 hizmetinizdeyim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
Bugün Ezel'in çekimlerine katılacağım. Küçük bir rolüm var. Resim çekebilirsem yarın koyarım konuya. Hayırlısı bakalım belki keşfedilirim bu sayede.
Süper
Abi Action sahnedemi oynican.Müthiş olur valla.Neyse başarılar
.
Birde bu bölümde görürmüyüz seni abi_____________________________ -
bu ezel ne manyak bir dizi lan böyle ağalar _____________________________ Kurtlar sırtlanlarla yol arkadaşlığı yapmaz ... -
kenan birkan daha çok gosterilsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Hammill -- 1 Ekim 2010; 15:19:10 >_____________________________ -
On numara dizi _____________________________ -
8'i Eyşan vuruyor anladığım kadarıyla. Şu kadının oyunculuğuna ısınamadım gitti. Güzel olmasına güzel fakat oyunculuğu sarmıyor beni. Gitti 8'im gitti _____________________________ "Kulağımıza Beşiktaş tınısı üflendiğinden beri çok kader maçına çıkardı bizi hayat. ”ya tamam ya devam” sözlerini daha küçük yaşlarda ezber eder olduk. Mutlak kazanmamız gereken nice maçlarda nefesimizi tutarak izledik son dakikaları hep. Orta alanın, rakip yarı alana bakan diliminden, ceza sahasına yollanan yüksek toplardan medet umduk. Saniyeler içinde, nice ömürlük doldur boşalt hüzünler yaşadık. Doğduğumuzda bağlandık sana… ve doğduğumuzda siyahtı dünyamız… "
...Seviyoruz Komalardayız.... -
-
ufacık gardiyanın bıçağını zar zor tutan ezel şimdi koskoca bordo berelininkini tutuyor.
Uçan yumruğa çok da takılmayın zamanında jack de locke a atmıştı_____________________________ -
_____________________________ "Kulağımıza Beşiktaş tınısı üflendiğinden beri çok kader maçına çıkardı bizi hayat. ”ya tamam ya devam” sözlerini daha küçük yaşlarda ezber eder olduk. Mutlak kazanmamız gereken nice maçlarda nefesimizi tutarak izledik son dakikaları hep. Orta alanın, rakip yarı alana bakan diliminden, ceza sahasına yollanan yüksek toplardan medet umduk. Saniyeler içinde, nice ömürlük doldur boşalt hüzünler yaşadık. Doğduğumuzda bağlandık sana… ve doğduğumuzda siyahtı dünyamız… "
...Seviyoruz Komalardayız.... -
quote:
Orijinalden alıntı: Freut Mich
quote:
Orijinalden alıntı: Ali_80
Bence 8 i eyşan öldürmüyor.
Eyşanın Elinde Paket gibi birşey var.
Bakın Resim aldım:
Resimleri kendim videodan aldım.
Haklısınız.
O zaman Ezel öldürüyor. Zira fragmanın son sahnelerine bakacak olursak 8, Ezel'in karsısındayken ölüyor gibi bir hali vardı. Heyecan bastı arkadaş
Hocam Fragmnın sonunda gördüğümüz kadarıyla 8 ide ter basıyor.
Ezel Herifi Boğuyormu NE
Heyacanla bekliyorum Yeni Bölümü_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X