Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (331. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.025
Cevap
25
Favori
452.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Barbar

Beyler yeni geldim eve. Size tek birşey demek istiyorum. Tam bir EZİYET. Yani isterlerse 500 lira versinler bölüm başına yapılacak şey değil. Zaten sırf Ezel diye gittim para verselerde umurumda değil ama orda bu işi para için yapan birsürü adam vardı. Akşam 6 dan sabah 4 e kadar orda dikiliyorsun. Ramiz'in gençliğini oynayan eleman 50 kere hata yaptı her seferinde yeniden çekildi sahneler. Uzadı da uzadı millet saatlerce esir oldu onun yüzünden.

Şimdi çok yorgunum, yarın oynadığım sahnede neler olduğunu ve çektiğim 2-3 resmi koyarım. Bu arada bana bıyık hiç yakışmıyormuş.

Figüranlar için iş değil tabi. Ya diğer oyuncular. Bölüm başı 40-50 bin iyi para.

Bu arada hangi bölümde oynadın? Pazartesi yayınlanacak bölümün çekimleri miydi sonraki bölümün mü? Yani merak ediyorum bir kaç bölüm önden mi gidiyorlar yoksa her hafta o haftanın bölümünü mü çekiyorlar acaba.

Herkes baksın :

http://inci.sozlukspot.com/e/7053049/

Beyler yeni geldim eve. Size tek birşey demek istiyorum. Tam bir EZİYET. Yani isterlerse 500 lira versinler bölüm başına yapılacak şey değil. Zaten sırf Ezel diye gittim para verselerde umurumda değil ama orda bu işi para için yapan birsürü adam vardı. Akşam 6 dan sabah 4 e kadar orda dikiliyorsun. Ramiz'in gençliğini oynayan eleman 50 kere hata yaptı her seferinde yeniden çekildi sahneler. Uzadı da uzadı millet saatlerce esir oldu onun yüzünden.

Şimdi çok yorgunum, yarın oynadığım sahnede neler olduğunu ve çektiğim 2-3 resmi koyarım. Bu arada bana bıyık hiç yakışmıyormuş.

Vay vay vay Tebrikler hocam
    must be able to cross both fire and water. The script must be something that has the power to do this."

Akira Kurosawa
  • milliyette yazana göre

sekiz dayıdan af dilemeye gelir ezelde öldürecek zannedip bıçağı sekizin kalbine fırlatır sekizde teşekkürler der ölür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzman dayı -- 2 Ekim 2010; 12:07:37 >

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Figüranlar için iş değil tabi. Ya diğer oyuncular. Bölüm başı 40-50 bin iyi para.

Bu arada hangi bölümde oynadın? Pazartesi yayınlanacak bölümün çekimleri miydi sonraki bölümün mü? Yani merak ediyorum bir kaç bölüm önden mi gidiyorlar yoksa her hafta o haftanın bölümünü mü çekiyorlar acaba.

Evet bende merak ettim hangi bölümde oynadın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugr7

Barbar'ın Ezel'de figüran olarak oynadığını görünce aklıma ilk şu konu geldi.

Herkes baksın :

http://inci.sozlukspot.com/e/7053049/

harika

• Geçen haftaki bölümde dedesini vuran Sekiz, daha sonra Kenan Birkan'ın (Haluk Bilginer) nasıl bir oyun oynadığını öğrenip finalde soluğu vurduğu dedesinin hasta yatağının yanında alıyor.

"Görev tamam" Sekiz, silahını doğrultup yatağın kenarına koyuyor ve ardından dedesinden af diliyor. Görevini yerine getiremediğini, babası vurulurken kimseyi durduramadığını belirten Sekiz, "Dede görevi yerine getiremedim, affet" diyor. Ardından da şefkatle dedesinin alnını okşuyor.

Bu sırada Sekiz'i Ramiz Dayı'nın başında gören Ezel yani Kenan İmirzalıoğlu panikle "Yapma" diye bağırıyor. Bıçağını çeken Ezel, Sekiz'in kalbine bıçağını saplayacak. Acı içinde Ezel'e bakan Sekiz, "Sağol, görev tamam" diyor ve ölüyor.

Orijinalden alıntı: ugr7

quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

quote:

Orijinalden alıntı: Freut Mich

quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

Bence 8 i eyşan öldürmüyor.

Eyşanın Elinde Paket gibi birşey var.

Bakın Resim aldım:

Resimleri kendim videodan aldım.

Haklısınız.

O zaman Ezel öldürüyor. Zira fragmanın son sahnelerine bakacak olursak 8, Ezel'in karsısındayken ölüyor gibi bir hali vardı. Heyecan bastı arkadaş

Hocam Fragmnın sonunda gördüğümüz kadarıyla 8 ide ter basıyor.
    Ezel Herifi Boğuyormu NE
    Heyacanla bekliyorum Yeni Bölümü

Ali vuruyor olabilir mi ?

Hayır Ali de Öldürmüyor 8 i Kimin Öldüreceği Ortaya Çıktı.

8 i Ezel ödürecek.Bıçağı Kalbine Saplayarak Öldürecekmiş

Orijinalden alıntı: sevahm

Geçen haftaki bölümde dedesini vuran Sekiz, daha sonra Kenan Birkan'ın (Haluk Bilginer) nasıl bir oyun oynadığını öğrenip finalde soluğu vurduğu dedesinin hasta yatağının yanında alıyor.

"Görev tamam" Sekiz, silahını doğrultup yatağın kenarına koyuyor ve ardından dedesinden af diliyor. Görevini yerine getiremediğini, babası vurulurken kimseyi durduramadığını belirten Sekiz, "Dede görevi yerine getiremedim, affet" diyor. Ardından da şefkatle dedesinin alnını okşuyor.

Bu sırada Sekiz'i Ramiz Dayı'nın başında gören Ezel yani Kenan İmirzalıoğlu panikle "Yapma" diye bağırıyor. Bıçağını çeken Ezel, Sekiz'in kalbine bıçağını saplayacak. Acı içinde Ezel'e bakan Sekiz, "Sağol, görev tamam" diyor ve ölüyor.

Böyle bir son ise çok berbat olur geçrekten yani salakça olur diyebilirim.

yarın akşam evde 6 7 kişi izliyor olucaz bari iyice bi tarif et kendini dizi başlamadan once tarif edyim şu sahnede çıkan bilmemneli adam benım arkadasım diyim ev halkına
    8 in dört bolumluk girdgini bilmesek bu bolumde ölecegını bilmesek daha guzel olurdu ama bunu geçtim nasıl ölecegini bile yazmış kimin öldürecegini yazmış gazeteler ne sinir bozucu bi durum 1 hafta bekle bütün bölümün heyecanını kaçırsın gazeteler tv programları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Hammill -- 2 Ekim 2010; 16:00:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker

Her şeyi okuma o yüzden dostum spoiler ları aç bak, baktın olayı anlatıyorlar geç.

Yok dostum spoilerlara lafım yok burda insanca spoiler koyuyorsunuz isteyen açıyor okuyor

ama elimizde gazete okuyoruz kocaman harflerle dizinin haftayaki bölümünü anlatmıs adamlar sinir oldum ya.kanal degiştiriyorum magazin programında yine diziyi anlatıyorlar ister istemez dinliyorz
    İNSAN DIŞIYLA AĞIRLANIR
    İÇİYLE UĞURLANIR
  • dizinin heyecanını kaybetmemek sizin elinizde aslında
    buraya girmezseniz , bir bölüm sonra nooolacağını öğrenmezsinz

ben fragmanı bile hala izlemedim ! o derece
    bi kaç tane mesaj okudum ve elemanlardan biri figürasyona girmiş onu anladım
    dün gece çekim olduğuna göre sonraki bölümde yayınlanır ancak; montaj-kurgu ve dublaja girilecek daha

ßarbar kutlarım seni tebrikler
    yolun açık olsun
    bugün figüran sonra yardımcı roller sonra başrol inş .
  • Resimlere gülmek yok anlaştık mı?

Bu hafta değil önümüzde ki haftanıın bölümüydü yani 5.bölüm. Yazacaklarımı dizinin işleyişini ve anakonusunu ilgilendiren birşeyler içermediği için spoiler içine almıyorum. Rahalıkla okuyabilirsiniz.

Sahne 1971'de geçiyor. Mekan dayının son bölümlerde gittiği Agoopun kahvesi. O dönemde kahve-kumarhane gibi bir mekan. Neyse dayı ve kenan birkan mekana girer. Dayının gömleği kanlıdır hala Jilet Ahmet'i öldürdükten sonra geldiği için kahveye. Gider Jiletin yerine oturur. Jiletin adamı gelir dayıya sen kimsin lan buraya oturuyorsun tarzı konuşur o sırada bütün kahve ayaklanıp etraflarını sarar (o saranlardan biriside benim işte) dayı racon keser bol bol diyaloglar çok güzeldi özellikle. dayının lafları ilerledikçe kalabalık dayının safına geçer. sonra ustura denen eleman dayıya silah çeker. tam o sırada kahveden içeri Jilet'in ölüm emrini veren baba girer. Dayıya posta koyar elinii öptürür. Baba önce Kenan'ı önce istemez ama kenan buna damardan girer ve tavlar. Dayıya kartın verir ve yarın bir uğra der ve gider. Kenan ve dayı 1-2 geyik yaparlar ve sahne biter.

Sonuç olarak başlarda eğlenceli başlayan sonradan işkenceye ddönüşen bir geceydi. 10 saat boyunca devamlı dumanaltı (tütsülendi 10 dakikada bir) yapılan bir sette ciğerlerim çürüdü resmen. Devamlı azarlaryan yardımcı yönetmen karıyada çok sinir oldum. Kostümler idare ederdi. Figüran olarak gelen elemanlar kafadengiydi Allahtan da muhabbet ettik geyik yaptık. Benim için hoş bir anı oldu. Birdaha da kafama silah dayasalar oyuncu yada figüran olarak hiçbir dizi çekimine katılırsam adam değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 2 Ekim 2010; 19:17:59 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzman dayı -- 2 Ekim 2010; 19:22:52 >

Orijinalden alıntı: Blue Fox

quote:

Orijinalden alıntı: sevahm

Geçen haftaki bölümde dedesini vuran Sekiz, daha sonra Kenan Birkan'ın (Haluk Bilginer) nasıl bir oyun oynadığını öğrenip finalde soluğu vurduğu dedesinin hasta yatağının yanında alıyor.

Böyle bir son ise çok berbat olur geçrekten yani salakça olur diyebilirim.

Böyle olursa gerçekten çok salakça olur...
    "Kulağımıza Beşiktaş tınısı üflendiğinden beri çok kader maçına çıkardı bizi hayat. ”ya tamam ya devam” sözlerini daha küçük yaşlarda ezber eder olduk. Mutlak kazanmamız gereken nice maçlarda nefesimizi tutarak izledik son dakikaları hep. Orta alanın, rakip yarı alana bakan diliminden, ceza sahasına yollanan yüksek toplardan medet umduk. Saniyeler içinde, nice ömürlük doldur boşalt hüzünler yaşadık. Doğduğumuzda bağlandık sana… ve doğduğumuzda siyahtı dünyamız… "
    ...Seviyoruz Komalardayız....
  • quote:

Resimlere gülmek yok anlaştık mı?

Bu hafta değil önümüzde ki haftanıın bölümüydü yani 5.bölüm. Yazacaklarımı dizinin işleyişini ve anakonusunu ilgilendiren birşeyler içermediği için spoiler içine almıyorum. Rahalıkla okuyabilirsiniz.

Sahne 1971'de geçiyor. Mekan dayının son bölümlerde gittiği Agoopun kahvesi. O dönemde kahve-kumarhane gibi bir mekan. Neyse dayı ve kenan birkan mekana girer. Dayının gömleği kanlıdır hala Jilet Ahmet'i öldürdükten sonra geldiği için kahveye. Gider Jiletin yerine oturur. Jiletin adamı gelir dayıya sen kimsin lan buraya oturuyorsun tarzı konuşur o sırada bütün kahve ayaklanıp etraflarını sarar (o saranlardan biriside benim işte) dayı racon keser bol bol diyaloglar çok güzeldi özellikle. dayının lafları ilerledikçe kalabalık dayının safına geçer. sonra ustura denen eleman dayıya silah çeker. tam o sırada kahveden içeri Jilet'in ölüm emrini veren baba girer. Dayıya posta koyar elinii öptürür. Baba önce Kenan'ı önce istemez ama kenan buna damardan girer ve tavlar. Dayıya kartın verir ve yarın bir uğra der ve gider. Kenan ve dayı 1-2 geyik yaparlar ve sahne biter.

Sonuç olarak başlarda eğlenceli başlayan sonradan işkenceye ddönüşen bir geceydi. 10 saat boyunca devamlı dumanaltı (tütsülendi 10 dakikada bir) yapılan bir sette ciğerlerim çürüdü resmen. Devamlı azarlaryan yardımcı yönetmen karıyada çok sinir oldum. Kostümler idare ederdi. Figüran olarak gelen elemanlar kafadengiydi Allahtan da muhabbet ettik geyik yaptık. Benim için hoş bir anı oldu. Birdaha da kafama silah dayasalar oyuncu yada figüran olarak hiçbir dizi çekimine katılırsam adam değilim.

vay be iyi deneyim olmuştur helal olsn
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.