Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (314. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.016
Cevap
25
Favori
456.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
  • Bölüm başlayınca ilk reklama gidildiği anda Polat düştü birden ekrana n'oluyoruz dedim

Ayrıca

Kenan bu kadar güçlü bir adamsa Eyşan'ın gerçeği öğrenme ihtimalini, Sekiz'in dedesinin tarafına geçme ihtimalini de düşünmüştür heralde. Bu kadar basit bir oyunla çıkamazlar heralde ordan.

Orijinalden alıntı: ferrotello

Hm, Sekiz dayının dedesi olduğunu bilmiyor mu ona baba diye hitap etmesi ilginç geldi.

Dedesi olduğunu biliyor ama babasını Ramiz'in öldürttüğünü sanıyor. Geçmişe dönüldüğünde sekiz küçükken Kenan Ramiz'e konuşma ayarlayıp torununun yaşamasını istiyorsan ona babanı ben öldürdüm diyeceksin ve onu ben büyüteceğim demişti.
  • Bu arada son dönemde izlediğim dizilerde hep kötülerin tarafını tutuyorum. Galiba bende sıkıntı var.Ezel'i izlerken aha Ramiz&Ezel gene kazanacak diye tedirgin oluyorum sürekli. Ama kötü karakterleri de hep daha sağlam yapıyorlar yahu, izlerken onlar kazansın istiyor insan

Şu dizinin sonunda da iyiler kazanırsa daha dizi izlemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stephie -- 21 Eylül 2010; 0:15:09 >

Orijinalden alıntı: Stephie

Bu arada son dönemde izlediğim dizilerde hep kötülerin tarafını tutuyorum. Galiba bende sıkıntı var.Ezel'i izlerken aha Ramiz&Ezel gene kazanacak diye tedirgin oluyorum sürekli. Ama kötü karakterleri de hep daha sağlam yapıyorlar yahu, izlerken onlar kazansın istiyor insan

Şu dizinin sonunda da iyiler kazanırsa daha dizi izlemem.

Bırak hocam şimdiden o zaman

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: Bulenttt324

quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Sekiz telefonda konuşurken baba demedi, kimi kastediyordu öz babasını mı yoksa diyeceğim ama.

Gerçekten ya kime baba dedi bu Sekiz? Babası öldü ya?

Tuvalette konuşurken Kenan'a "baba" demedi mi?

Bazı yerleri kaçırdım bugün izlesem de kardeşlerimin dırdırından tam duyamadım bazı yerleri, kaçırdım heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincee -- 21 Eylül 2010; 0:55:45 >

Orijinalden alıntı: alperen_69

şerefsiz cengiz yine sattı

Bence satmadı. Yukarıda denildiği gibi; Eyşan-Cengiz-Ali bir şeyler planlamışlardır.

Kenan efendi çok iyi hazırlanmış fakat geri tepecek hissediyorum.
    Bölüm biraz sönüktü, tam randıman alamadım.

yalnız geçen sene sanki yıllardır hiç kenanla dayı görüşmemiş gibi davranıyolardı,sezon açılışındada böyle oldu ama bu akşam gördükkü önceden görüşmüşler

Dayının flashbacklerine niye ağırlık vermiyolar anlamıyorum,geçen sene sırf ömeri izledik bu senede dayıyı izleyelim ne var yani

Bu arada bizim dayıda çene gamzesi varmış eskiden,yaşlanınca kaybolmuş galiba

• Kerpeten ali costu dun gene

8 mi ne ..kimse

polat estetikle ömer olacak
    ezelle vadi birleşecek
    ortalık karışacak

Orijinalden alıntı: uzman uzmanı

yılın bombasını veriyorum

polat estetikle ömer olacak
    ezelle vadi birleşecek
    ortalık karışacak

Polat hepsini keleşle vurur bi tıra doldurur yurd dışına çıkarırı orda adamları keser sonra ital et diye türkiyeye getirir polat girerse dizinin adı değişsin SAW-IVI

SARIYLA KIRMIZIYLA

ANLIMIZIN AKIYLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

Fena bölüm değildi ama sönük geçti,8 karakterinin merak uyandıran sahneleri olmasa sıkıcı geçerdi

yalnız geçen sene sanki yıllardır hiç kenanla dayı görüşmemiş gibi davranıyolardı,sezon açılışındada böyle oldu ama bu akşam gördükkü önceden görüşmüşler

Dayının flashbacklerine niye ağırlık vermiyolar anlamıyorum,geçen sene sırf ömeri izledik bu senede dayıyı izleyelim ne var yani

Bu arada bizim dayıda çene gamzesi varmış eskiden,yaşlanınca kaybolmuş galiba

Çene konusunda haklısın böyle hata yapmaktan halen çekinmiyorlar be. Nasıl yönetmensin arkadaşım bazı şeylere dikkat edin. Ne burun , ne çene benzemiyor adama. Çene çok bariz ben rahatsızlık duydum resmen. Bir de Kenan normalde dayıdan uzun, geçmişte kısa. Noldu dayıya boyu kısalmış.
  • Kimse bahsetmemis ama 8 in muzik aletleri sahnesi super otesiydi bence, bariz koptum cok guzel yapmislar...

Arabasi da goz kamastiriciydi yau ama icine biraz buyuk geldi gibi hem gozluk hem araba birer boy buyuk olmaliydi...

Atv de gecen sezon cok az reklam var ne guzel diyorduk simdi irzina gecmeye basladilar bir anda gene... Hele harbiden polatin ameliyat sahnesi lonk die girip girip durdu cok uyuz ya...

En son telefondaki baba lafini kenana demedi bence, ozledim aradim dedi telefonda, baska biri bence...

Bakalim 8 eylulde ne olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

Kimse bahsetmemis ama 8 in muzik aletleri sahnesi super otesiydi bence, bariz koptum cok guzel yapmislar...

Arabasi da goz kamastiriciydi yau ama icine biraz buyuk geldi gibi hem gozluk hem araba birer boy buyuk olmaliydi...

Atv de gecen sezon cok az reklam var ne guzel diyorduk simdi irzina gecmeye basladilar bir anda gene... Hele harbiden polatin ameliyat sahnesi lonk die girip girip durdu cok uyuz ya...

En son telefondaki baba lafini kenana demedi bence, ozledim aradim dedi telefonda, baska biri bence...

+1
    Arabaya bende bayıldım müthişti

Orijinalden alıntı: renzokuken

Kimse bahsetmemis ama 8 in muzik aletleri sahnesi super otesiydi bence, bariz koptum cok guzel yapmislar...

8 Eylülde 8 ölecek

Bence Ezel'in sonu budur.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.