Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (316. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.016
Cevap
25
Favori
456.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
  • Ramiz dayının hikayesi Scarface'teki Tony Montana'nın hikayesi ile çok benziyor. Biraz araklamışlar. Hatta o zamanlarda ki mimikleri hareketleri bile Tony Montana nın ki ile çok yakın.

Sekiz'in mekana gidip hazır mısınız,ne zaman dedikten sonra şimdi demesiyle müzik aletlerini çıkarttıklarında koptum yaa

m16,sniper filan bekliyordum ben ,darbuka filan çıktı ters köşe oldum

Kıvanç için 4 bölüm demiştiler, ve arka sayfalarda feci bir ölüm olacakmış onun için vs diyenler oldu..umarım senaryo değişir ve ölmez,sezon sonuna kadar devam eder,diziye ayrı bir hava kattı bence ,sevmezdim pehlülü ama burda ki karakteri oyunculuğu harika,ikinci bölümde dahada sevdim
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir… Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek… Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına… Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına…
  • Herkes bölümün heyecansız olduğundan falan söz etmiş ama..

Ezelin Düştüğü Çaresizliği çok iyi vermişler..Banka hesapları,kumarhaneler onlar bunlar adamın elinden alınırken,Dayıyı kurtaramayacak olmanın acizliği süper verilmiş..Böyle bir bölüm gerekiyordu açıkcası..

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Cengiz, ezeli sattı mı satmadı mı? eyşana ne söyledi? en çok merak edilen bu..umarım satmamıştır,sattıysa cengizin vay haline..

Sekiz'in mekana gidip hazır mısınız,ne zaman dedikten sonra şimdi demesiyle müzik aletlerini çıkarttıklarında koptum yaa

m16,sniper filan bekliyordum ben ,darbuka filan çıktı ters köşe oldum

Kıvanç için 4 bölüm demiştiler, ve arka sayfalarda feci bir ölüm olacakmış onun için vs diyenler oldu..umarım senaryo değişir ve ölmez,sezon sonuna kadar devam eder,diziye ayrı bir hava kattı bence ,sevmezdim pehlülü ama burda ki karakteri oyunculuğu harika,ikinci bölümde dahada sevdim

Bende silah sandım onları bayağı bi yüzümü güldürdü o sahne

• Cengiz Ezel'i sattıysa hiç yaşamasın Ali bu sefer hiç affetmez.

quote:

Orijinalden alıntı: REM19038

Herkes bölümün heyecansız olduğundan falan söz etmiş ama..

Ezelin Düştüğü Çaresizliği çok iyi vermişler..Banka hesapları,kumarhaneler onlar bunlar adamın elinden alınırken,Dayıyı kurtaramayacak olmanın acizliği süper verilmiş..Böyle bir bölüm gerekiyordu açıkcası..

+1 Her bölümde heyecan olucak diye bir koşul yok, ilerleyen bölümlerde yerine göre aksiyon yerine göre dram olucakki dizi bir şeye benzesin.

Orijinalden alıntı: en birinci ben oldum

quote:

Orijinalden alıntı: ere21m

quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

Bu 8'in az ömrü kaldı yani.8 eylülde ölecekse en fazla 3-4 bölüm yaşar.Bence hiç ayrılmamalı.8 karakteri tuttu devam etmeli.

8 eylülmü kaldı arkadaşlar tarihe bakmıyomusnuz hiç 8 ekimde cumaya geliyo başka bi 8 olayı var 8 yaşındayken dedesi babanı ben öldürdüm diyebilir mesela veya ogün 8 eylül'de olabilir.

dizide bi 8 eylül lafı geçti galiba yani geriden geliyor.. ya da ben uydurdum aklımda öyle kaldı..

8 eylül gününün önemi: Dayı ve Kenan 8 eylül 1971de o kadın yüzünden ters düşüyorlar sanırım, yani o gün dayı kadını Kenan'dan alıyor ve gidiyor.. Ya da ilk tren garında tanıştıkları gün 8 eylül, çünkü ilk bölümde Eyşan Kenan'ın yanına gittiğinde Kenan tren maketinin önünde öyle bir konuşma yapıyor yani 8 eylül 1971 falan diyor..
    sizler dayının gençliğini benzemediği için eleştirmişsiniz yönetmeni ama öyle bir hata fark ettimki inanılacak gibi değil.. Sezon sonu bölümünde Eyşan bir binaya giriyor asansöre biniyor, sonra bir kapıyı açıp odaya giriyor masada oturduğu bariz şekilde belli olan bir adama "ne dersiniz işinize yarar mıyım?" diyor.. Amaaaaa yeni sezonda o sahneyi tekrar gösterirken Eyşan geniş bi merdivanden kapısı olmayan kocaman bir odaya çıkıp yerde oturan Kenan'a "ne dersiniz işinize yarar mıyım?" diyor.. Burada devam bozukluğu yapılmış, isteseler o önceden kullandıkları ofis gibi yeri yine kullanabilirlerdi sonuçta illa Kenan'ın evinde olmak zorunda değildi ama nedense öyle yapmışlar ve büyük bir hata olmuş Neyse ama bunlar pek farkedilir şeyler değil sonuçta dizinin seyrini değiştirmiyor, dizi yoluna mükemmel şekilde devam ediyor, pazartesiyi yine iple çekiyoruz..

Orijinalden alıntı: Mister No

quote:

Orijinalden alıntı: çerkes_kızı

quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

8 Eylül dizide geçen 8li gün.

8'li günler hiç bitmesin istiyorum dizide bahar sonraki en masum kişi o ya ölmemeli hayır bunu yapmamalılar illa birinin ölmesi gerekiyorsa "eyşanı vurun gitsin" diyorum

aha işte diziyi sırf 8 sevdası yüzünden batırabilcek bi kız yakaladım

bence hepsini bi yere bağlayalım 8 ölünce çıkartırız

sen daha embriyo iken biz ezelciydik arkadaşım artistliğin lüzumu yok

• @çerkes kızı

yapma ya öyle olsun bakalım

------------------

Arkadaşlar bişey sorcam Sekizin kullandığı silahın adı ne ya çok karizmatik bi silahtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 22 Eylül 2010; 16:59:53 >

• Sekizi kim öldürecek acaba?

Ali diye tahmin ediyorum ama. Onu öldürüp Ezelle arayı düzeltir sanıyorum.

Orijinalden alıntı: Roohans

Sekizi kim öldürecek acaba?

iyide o zaman dayıyla arayı öyle bi açarki

Sekizi bence kenan birkan öldürcek,çünkü sekizde dedesine karşı bi yumuşama var sanki

• Bazı arkadaşlar spoiler kuralına uyarken,bazı arkadaşlar hiç uymuyor..Ben bunu anlayabilmiş değilim... Yok kaldırıldıysa bu yasak,bizde rahat rahat yazalım.

http://www.youtube.com/watch?v=vrw6PTaSZZY

Orijinalden alıntı: PHI

36. bölüm ilk fragmanı

Bu bölüm canlı olacak gibi

türk dizi tarihindeki en etkileyici ölüm sahnesi olacağı söyleniyor, iddaa büyük ama inanırım sonuçta bu dizi çıtayı epey yükseltti.

Nasııll??
  • quote:

36. bölüm ilk fragmanı

of of of gel de meraktan ölme

Unutulmayacak bir ölüm olucak ve Ezel öldürecek.

36. bölüm ilk fragmanı

ben dayının öyle bi yamuk yapacağını sanmıyorum, bir oyun vardır bu işte :)

Orijinalden alıntı: Yürüyedur !

quote:

36. bölüm ilk fragmanı

ben dayının öyle bi yamuk yapacağını sanmıyorum, bir oyun vardır bu işte :)

Aynen hocam yazarlar durmadan bizi ters köşeye yatırıp heyecanı devam ettirecekler.

Orijinalden alıntı: Mister No

quote:

iyide o zaman dayıyla arayı öyle bi açarki

Sekizi bence kenan birkan öldürcek,çünkü sekizde dedesine karşı bi yumuşama var sanki

Bencede sekiz'i Kenan öldürtecek çünkü sekiz gerçeği öğrenicek. Dayının torunu olduğu için sekiz'e başka kimse dokunmak istemez, ancak farklı bir sonuçlada karşılaşabiliriz sürprizlere hazır olmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 22 Eylül 2010; 23:48:06 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.