Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.016
Cevap
25
Favori
456.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
  • Hiç bi atraksiyon olmadı sıkmaya başladı dizi açıkcası 3 ncü bölümde böyle gidersen ilk 10 bölümü zor görür bu dizi,
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Kenan İmirzalıoğlunun olduğu yerde illaki bi atraksiyon olacaktır sabret.

Bu kadar berbat ötesi bir dizi nasıl oluyorda 1. oluyordu,bunlar reytinglerle mi oynuyorlardı

Geçen sene avrupa yakası dışında adam gibi dizi seyretmedim,bu sene Ezel,KV ve Geniş Aile dışında yine dizi seyretmiycem,belki Es-Es'i izlerim onuda ordaki Tarcan karakterini oynayan oyuncunun sanatı için izlerim.

İyiki geçen sezon adam akıllı tv seyretmemişim,acınacak haldeymiş tv'ler

• Kurgu çok güzel ilerliyor. Biraz ondan biraz bundan falan derken karakterler hakkındaki önyargıları da sorguluyor yavaş yavaş. Ben çok sevdim diziyi, ancak TV'de izlemeyeceğim. Reklamsız 1 saat 28 dakika falan sürüyor, dizinin zevki de öyle çıkıyor.

Samsung Galaxy Z Fold4 (12/256) | M20 Action Cam | Chevrolet Cruze LS AT | NSD Powerball | iPad Pro 11" | LG 49SJ800V | Intel I7 13700k, Noctua NH-D15, MSI MPG Z690 FORCE Wi-Fi, GSkill DDR5 6000MHz CL36 32GB, NZXT H510 Elite (w/ mesh front panel), MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G, ASUS ROG THOR 1200W 80+ Platinum

• quote:

Orijinalden alıntı: WoraZ

Kurgu çok güzel ilerliyor. Biraz ondan biraz bundan falan derken karakterler hakkındaki önyargıları da sorguluyor yavaş yavaş. Ben çok sevdim diziyi, ancak TV'de izlemeyeceğim. Reklamsız 1 saat 28 dakika falan sürüyor, dizinin zevki de öyle çıkıyor.

Nerden seyrediyorsun

Bende Kurtlar Vadisini öyle seyretmek istiyorum

İşin cılkını çıkardılar

• quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

quote:

Orijinalden alıntı: WoraZ

Kurgu çok güzel ilerliyor. Biraz ondan biraz bundan falan derken karakterler hakkındaki önyargıları da sorguluyor yavaş yavaş. Ben çok sevdim diziyi, ancak TV'de izlemeyeceğim. Reklamsız 1 saat 28 dakika falan sürüyor, dizinin zevki de öyle çıkıyor.

Nerden seyrediyorsun

Bende Kurtlar Vadisini öyle seyretmek istiyorum

İşin cılkını çıkardılar

Torrent (:

Samsung Galaxy Z Fold4 (12/256) | M20 Action Cam | Chevrolet Cruze LS AT | NSD Powerball | iPad Pro 11" | LG 49SJ800V | Intel I7 13700k, Noctua NH-D15, MSI MPG Z690 FORCE Wi-Fi, GSkill DDR5 6000MHz CL36 32GB, NZXT H510 Elite (w/ mesh front panel), MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G, ASUS ROG THOR 1200W 80+ Platinum

• Ben o işlerden hiç anlamıyorum

Bi kere torrent olayına gireyim dedim hiç bi halt anlamadım bıraktım

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Hiç bi atraksiyon olmadı sıkmaya başladı dizi açıkcası 3 ncü bölümde böyle gidersen ilk 10 bölümü zor görür bu dizi,

evet 2. bölüm biraz düşük geçti,
    sadece 4 milyon doları masada bırakma haricinde pek aksiyon göremedik,
    insan istiyorki hızlı hızlı geçsin ne olacaksa bi an önce olsun diyoruz.

Sun Blade 150; 64 Bit'lik Sparc işlemci 550 MHz or 650 MHz UltraSPARC ; 8 GB. RAM ; 350 GB disk ; 2-D/3-D graphics options for multi-display support Unix-Solaris 8 (5/03)
    SGI® Origin® 350 ;32 CPUs in single operating system; 4 64-bit PCI-X slots 73GB system drives; IRIX
  • 3.bölümde Ömer'in nasıl Ezel olduğunu izleriz.

Hepiniz ''arka sokakları sallayan yapım çıkmadı''demişsiniz

Bu kadar berbat ötesi bir dizi nasıl oluyorda 1. oluyordu,bunlar reytinglerle mi oynuyorlardı

Geçen sene avrupa yakası dışında adam gibi dizi seyretmedim,bu sene Ezel,KV ve Geniş Aile dışında yine dizi seyretmiycem,belki Es-Es'i izlerim onuda ordaki Tarcan karakterini oynayan oyuncunun sanatı için izlerim.

İzleyen izliyordu hocam 3 senedir pazartesi günlerinin birincisi hep Arka Sokaklardı.
    Ezel'e de yavaştan aksiyonu sokmaya başlarlar heralde..

Orijinalden alıntı: .Runaway.

quote:

İzleyen izliyordu hocam 3 senedir pazartesi günlerinin birincisi hep Arka Sokaklardı.

Senaryosu senaryo olsa adam gibi çekilse bende izlerim neden izlemeyim ama senaryo yok,aksiyon sahneleri berbat

İnsanlar nesini seyrediyolar bu dizinin merak ediyorumKonu yok,yönetmen var mı yok mu belli değil Oyuncuları kendi haline bıraksalar daha güzel olur dizi

• quote:

quote:

quote:

Senaryosu senaryo olsa adam gibi çekilse bende izlerim neden izlemeyim ama senaryo yok,aksiyon sahneleri berbat

İnsanlar nesini seyrediyolar bu dizinin merak ediyorumKonu yok,yönetmen var mı yok mu belli değil Oyuncuları kendi haline bıraksalar daha güzel olur dizi

Bunları Ezel için söylüyosun sandım, dedim ne diyo bu
    Anger Management | Arrow | Breakin Bad | Chuck | Da Vinci's Demons | Death Note | Fargo | Fear The Walking Dead | Friends | Game Of Thrones | Gossip Girl | Heroes: Reborn | High Stakes Poker | House M.D. | How I Met Your Mother | Humans | Hunted | Limitless | Lost | Modern Family | Mr. Robot | New Girl | Prison Break | Shameless | South Park | Spartacus: Blood and Sand | Spartacus: Gods of the Arena | Spartacus: Vengeance | Spartacus: War of the Damned | Terminator: The Sarah Connor Chronicles | The Big Bang Theory | The Strain | The Tomorrow People | The Walking Dead | The Whispers | True Detective | Two And a Half Men | Zoo | The Lost Room | Dead Set
  • Ezel'e dermiyim ya Ezel efsane dizi olucak İnşAllah

Bu kumar sahnelerinden sonra rüyamda kağıtlar,paralar falan gördüm

Dizi bende etki bıraktı

böyle devam ederlerse izlerim,mesala ağır gidiyorlar ama hiç sıkmıyorlar,geçmişten sahnelerde çok iyi

Ve umarım Salih kalyon dizide kalır süper oynuyor rolünü,umarım konuk oyuncu falan değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 7 Ekim 2009; 19:03:53 >

• _____________________________
  • Vayyyy Tuncel Kurtiz var,kadro gittikçe güçleniyor

Sedef avcıda duru bi güzellik

Arabada süpermiş,markası ne

• Fragmana bakarsak dizi hafiften hafiften başlıyor gibi.

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

5-6. bölümden sonra çoşmaya başlar gibime geliyor.

Kota bilgilerin göz kamaştırıyor demeden geçemicem.

quote:

TTnet ile anca bu kadar.

quote:

quote:

TTnet ile anca bu kadar.

4gb kotalı kullanıyorum.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.