Şimdi Ara

Ezber yaparak zengin olma hayali kurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece malum meslek mensuplarında ve malum meslek adaylarında görülen bir ilizyondur efenim.Çalışıp ezberliyorsunuz 2 gün sonra unutuyorsunuz sizin bu yaptığınız şey niteliksiz bir öğrenme olan ezbere giriyor.Dünya da bir meslek grubu gösterin çalıştığı şeyi 1 hafta sonra hatırlamasın ama hatırlamadığı bilgiler üzerinden çok çalıştım hak ediyorum desin.

Önemli not: Arkadaşlar tabiki ezcazılıktan bahsediyorum.(eczacılığın her yeri geliyordu bu arada)

• şimdiki gençleri gözlemliyorum hayatı hep para odaklı. her eczacı olan zenginlik hayali mi kuruyor evladım? çalışıp 1 hafta sonra hatırlamaması doğal bir olaydır, zamanla tekrar ede ede aklında tutar. ayrıca isimler türk kökenli değildir, dil farkından dolayı. 1 dakika sonra sorsan yine unutabilir. sen paradan bahsettiğine göre ezber yapmadan para kazanmanın peşindesin? osuruklu bir sapiens örneğisin kısaca. hayatın böyle ağlayıp mızmızlanmakla geçecek, hayatında başarılar.
  • Birileri yine tıp kazanamamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harvey Specter. -- 2 Eylül 2019; 14:39:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • e sistem bunu yapmanı söylüyor sen de yapıyorsun gayet normal
  • şimdiki gençleri gözlemliyorum hayatı hep para odaklı. her eczacı olan zenginlik hayali mi kuruyor evladım? çalışıp 1 hafta sonra hatırlamaması doğal bir olaydır, zamanla tekrar ede ede aklında tutar. ayrıca isimler türk kökenli değildir, dil farkından dolayı. 1 dakika sonra sorsan yine unutabilir. sen paradan bahsettiğine göre ezber yapmadan para kazanmanın peşindesin? osuruklu bir sapiens örneğisin kısaca. hayatın böyle ağlayıp mızmızlanmakla geçecek, hayatında başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guiltylead -- 2 Eylül 2019; 20:6:56 >
  • Up
  • guiltylead G kullanıcısına yanıt
    Para kazanamayacaksak niye çalışalım ln

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.