Bildirim
eyüpten bahçelievler e nasıl gidebilirim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Gaziosmanpaşa'dan direk Bahçelievler'e otobüs var eğer Eyüp'te bulunduğunuz yer gop meydana yürüme mesafesindeyse öyle yapabilirsiniz. ( meydana giden o yokuşu çıkmayı göze alırsanız. )
-
istanbul aydın bahçelievler kampüsüne gideceğim. eyüpten en kolay yol nedir acaba -
http://ietthareketsaatleri.com/55y-yenibosna-gaziosmanpasa-iett-hareket-saatleri/
eyüpten minibüse binip gop'a çık, bu otobüs büyük bir ihtimal gidiyor bahçelievlere -
quote:
Orijinalden alıntı: southbeachFL
istanbul aydın bahçelievler kampüsüne gideceğim. eyüpten en kolay yol nedir acaba
Bahsettiğim otobüs tam önünden geçiyor. (Yayla'dan ) -
ya hiç uğraşmayın eyüpten minibüsle metrobüse gidin edirnekapı durağından binip bahçelievlerde inin
eyüp'ün neresindesiniz daha fazla yardımcı olabilirim belki -
en kolay yol bu mudur benim için ? igdaş ın oralardayım -
-
quote:
Orijinalden alıntı: southbeachFL
vala metrobüs rahat olur hocam sizin için zaten minibüsten inip yolun karşısına geçiyosunuz 200 metre kadar ileride metrobüs var ama hangi minibüsü kullanırsınız bilmiyorum malesef
metrobüs yazar önünde onların geçenlerde -
zaten metrobüs kullanmak zorundayım minibüs ile nerede durmalıyım metrobüs desem o anlar herhalde -
ayvansarayın ordan metrobüse binmek mantıklı olur mu acaba -
cevap bekliyoruz ! -
ya cidden dediginiz yerden hangi minibüs geçer bilmiyorum ama metrobüsten geçiyosa önünde yazar
yazmıyosada sorun nasıl giderim diye onlar yardımcı olur illaki -
Ya kardeşim gopa çık .
Ordan e-5 e birsürü otobüs vr metrobüsle bahçelievlerde in zaten aydın üniversitesi yakın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X