Şimdi Ara

Eyüp B ve 3D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
3
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene değeri daha da anlaşılmıştır bence 2022 tayfaya tavsiyem en zora hazır olmaları biz yandık siz yanmayın

• Arkadaşlar ben yorumlayayım. Bu sınavı bence herhangi bir denemeye benzetmeyin. 3dnin sizin bahsettiğiniz gbi bozuk türkçesi de yok. Bütün denemedeki 4 5 anlam zorluğuna türkçe hatası demek yanılgıya itiyor. 3d denemesinde sabrını zorlyarak çözen bu sınavda biraz daha antrenmanlı olurdu ama daha faslası olmazdı. Lütfen 2022ye girecek arkadaşlar artık sosyal medyada birbirini gaza getirmesin. Ben öğretmen olarak bazen nerdeyse bildiğimden iüphe edecek hale geliyorum.1. Sınav 3dden daha zordu. 2. Sınav herhangi bir yayının denemesine benzemiyordu.benzemesine de gerek yok. 3. 3d denemeleri zordur,ama sanıldığı kadar türkçe hatası yoktur. Sizden ricam artık birbrnizi değil de işi bileni dinlemeniz. Bazen söylediklerim ağır geliyor olablir ama sizi düşünüyorum. Sizi kandırmadan popülizme girmeden yine doğru bildiklerimi amlatmaya çalışacağım bu yıl. Artık kaç kişi dinlerse.
    Sınav 3d falan değildi, 3d nin ne kadar bozuk bir türkçesinin olduğunu siz de biliyorsunuz, tyt mat için konuşuyorum, zor soru değişkenlerin ne olduğunu net olarak anlamadığınız soru DEĞİLDİR zor soru değişkenlerin elinde olduğu halde nasıl kullanacağını bilemediğin sorudur. Eyüp hoca iyidir ama 3d özellikle tyt mat için çok iyi bir alternatif değildir, sınavı son yapılan özdebirlere benzettim açıkçası ben.
  • Sınava en yakın kombin bu oldu bu sene gerçekten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben Eyüp b trend denemesini çözdüm sınavın yanında tırttı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2021in sefiri 2 kullanıcısına yanıt

ben 3d denemelerinden bahsediyorum eyüp hoca anlatıyor ya keza kanalında çözdüğü sorular da geliştirici

• Sınav tam bir 3dydi. Apotemi de zor deneme ama sorular çıkıyor 3d zor soruları daha yorumsal absürt özgün aynı sınav gibi

• Sınav 3d falan değildi, 3d nin ne kadar bozuk bir türkçesinin olduğunu siz de biliyorsunuz, tyt mat için konuşuyorum, zor soru değişkenlerin ne olduğunu net olarak anlamadığınız soru DEĞİLDİR zor soru değişkenlerin elinde olduğu halde nasıl kullanacağını bilemediğin sorudur. Eyüp hoca iyidir ama 3d özellikle tyt mat için çok iyi bir alternatif değildir, sınavı son yapılan özdebirlere benzettim açıkçası ben.

• Apotemi biyoloji direkt bir soru tutturdu k l m grafik vardı ya basitti ama

• Arkadaşlar ben yorumlayayım. Bu sınavı bence herhangi bir denemeye benzetmeyin. 3dnin sizin bahsettiğiniz gbi bozuk türkçesi de yok. Bütün denemedeki 4 5 anlam zorluğuna türkçe hatası demek yanılgıya itiyor. 3d denemesinde sabrını zorlyarak çözen bu sınavda biraz daha antrenmanlı olurdu ama daha faslası olmazdı. Lütfen 2022ye girecek arkadaşlar artık sosyal medyada birbirini gaza getirmesin. Ben öğretmen olarak bazen nerdeyse bildiğimden iüphe edecek hale geliyorum.1. Sınav 3dden daha zordu. 2. Sınav herhangi bir yayının denemesine benzemiyordu.benzemesine de gerek yok. 3. 3d denemeleri zordur,ama sanıldığı kadar türkçe hatası yoktur. Sizden ricam artık birbrnizi değil de işi bileni dinlemeniz. Bazen söylediklerim ağır geliyor olablir ama sizi düşünüyorum. Sizi kandırmadan popülizme girmeden yine doğru bildiklerimi amlatmaya çalışacağım bu yıl. Artık kaç kişi dinlerse.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3d simülasyonda bi soruya 10 dk verince illa çıkıyodu bu ayt mat öyle değildi ama. Polinom ve diklik merkezi kaç dakikamı yedi belli değil. Sonuç boş

• quote:

Orijinalden alıntı: eyüpb

Arkadaşlar ben yorumlayayım. Bu sınavı bence herhangi bir denemeye benzetmeyin. 3dnin sizin bahsettiğiniz gbi bozuk türkçesi de yok. Bütün denemedeki 4 5 anlam zorluğuna türkçe hatası demek yanılgıya itiyor. 3d denemesinde sabrını zorlyarak çözen bu sınavda biraz daha antrenmanlı olurdu ama daha faslası olmazdı. Lütfen 2022ye girecek arkadaşlar artık sosyal medyada birbirini gaza getirmesin. Ben öğretmen olarak bazen nerdeyse bildiğimden iüphe edecek hale geliyorum.1. Sınav 3dden daha zordu. 2. Sınav herhangi bir yayının denemesine benzemiyordu.benzemesine de gerek yok. 3. 3d denemeleri zordur,ama sanıldığı kadar türkçe hatası yoktur. Sizden ricam artık birbrnizi değil de işi bileni dinlemeniz. Bazen söylediklerim ağır geliyor olablir ama sizi düşünüyorum. Sizi kandırmadan popülizme girmeden yine doğru bildiklerimi amlatmaya çalışacağım bu yıl. Artık kaç kişi dinlerse.

%100 katılıyorum hocam size. Bu iş artık sadece profesyonellerin yönlendirmesi gerektiği bir alana evrildi. Özellikle matematik konusunda..

• quote:

Orijinalden alıntı: eyüpb

Arkadaşlar ben yorumlayayım. Bu sınavı bence herhangi bir denemeye benzetmeyin. 3dnin sizin bahsettiğiniz gbi bozuk türkçesi de yok. Bütün denemedeki 4 5 anlam zorluğuna türkçe hatası demek yanılgıya itiyor. 3d denemesinde sabrını zorlyarak çözen bu sınavda biraz daha antrenmanlı olurdu ama daha faslası olmazdı. Lütfen 2022ye girecek arkadaşlar artık sosyal medyada birbirini gaza getirmesin. Ben öğretmen olarak bazen nerdeyse bildiğimden iüphe edecek hale geliyorum.1. Sınav 3dden daha zordu. 2. Sınav herhangi bir yayının denemesine benzemiyordu.benzemesine de gerek yok. 3. 3d denemeleri zordur,ama sanıldığı kadar türkçe hatası yoktur. Sizden ricam artık birbrnizi değil de işi bileni dinlemeniz. Bazen söylediklerim ağır geliyor olablir ama sizi düşünüyorum. Sizi kandırmadan popülizme girmeden yine doğru bildiklerimi amlatmaya çalışacağım bu yıl. Artık kaç kişi dinlerse.

Hocam 3D denemelerini çözmüş biri olarak, Ayt matematik sorularını görünce afalladım, yabancılık ve özgüvensizlik hissettim sorularda. İşin uzmanı olarak Ösym'nin ne yapmaya çalıştığını ve dünkü soruları çözebilmek için hangi yeterlilikleri istediğini analiz etmişsinizdir diye düşünüyorum.

• Harika ikili.

• eyüp b

• yes

• Hocam44 kullanıcısına yanıt

+1

• eyüpb E kullanıcısına yanıt
    Gayet bozuk
    Kaç tane soru bankasını denemesini çözdüm anlaması zor gayet de.

Say no to polyannacılık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.